Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Kate Middleton: Τι κακό βρήκε πάλι την Δούκισσα του Cambridge;


Είναι αναμενόμενο -αν όχι αναπόφευκτο-, όταν η Kate Middleton είναι καλεσμένη σε ένα γάμο να κλέψει λίγη από την "δόξα" της νύφης, την μεγάλη μέρα της. Αυτό είναι κάτι που η καλή φίλη της Δούκισσας της Cambridge, Lucy Meade, μάλλον περίμενε το Σάββατο, την ημέρα του γάμου της, αφού, μεταξύ των καλεσμένων ήταν, φυσικά, η αγαπημένη γαλαζοαίματη του Ηνωμένου Βασιλείου και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William.

Αυτό, όμως, που η Meade δεν περίμενε, ήταν να ασχοληθούν όλοι με το outfit, όχι μόνο της Middleton, αλλά και μίας άλλης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, καλεσμένης. Ο λόγος; Το μπλε, tweed παλτό του οίκου Missoni, που έχουμε δει την Δούκισσα να φοράει ξανά στο παρελθόν, το οποίο επέλεξε και η έτερη καλεσμένη για την περίσταση.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, όταν έχεις στην κατοχή σου ένα παλτό ίδιο με της Middleton, ενδεχομένως να είναι αναμενόμενο να την δεις να το ξαναφοράει, αφού η ίδια συνηθίζει να "ανακυκλώνει" τα αγαπημένα της ρούχα. Είναι, μάλλον, από τις πιο άβολες δημόσιες εμφανίσεις της Kate, αλλά και μία στιγμή που σηματοδότησε τα 15 λεπτά διασημότητας της άγνωστης καλεσμένης.
newsbomb.gr

Συντακτική Ομάδα
01/04/14 13:44
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>