Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Feng Shui στο γραφείο

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία
Για όσες φιλενάδες ζήτησαν να τους γράψουμε για Feng Shui στο γραφείο, σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
 
Το γραφείο είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες κάθε μέρα και είναι απόλαυση να βρικόμαστε σε ένα περιβάλλον όπου η ενέργεια “Chi” επιτρέπεται να ρέει ελεύθερα. Διορθώνοντας την τυχόν έλλειψη ενέργειας στο γραφείο σας, αυτόματα θα αισθανθείτε περισσότερη εγρήγορση, αυτοπεποίθηση και θα γίνεται ποιο δημιουργικές. 

Για να μειώσετε λοιπόν την αρνητική ενέργεια πρέπει να κάνετε τα εξής:
• Τα γραφεία πρέπει να είναι έτσι τοποθετημένα ώστε οι πλάτες των εργαζομένων να είναι προς τους τοίχους. Οι τοίχοι σε αυτήν την περίπτωση, λειτουργούν σαν υποστήριξη και προστασία. Αν τους έχουμε κατάφατσα, λειτουργούν επιθετικά και εκτός αυτού θα νιώθουμε εκτεθειμένοι στους συναδέρφους που θα έχουμε πίσω μας. Αυτό θα μας δημιουργεί νευρικότητα και δεν θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην εργασία μας.
• Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την θέση των γραφείων, στους τοίχους που βλέπετε μπροστά σας, κρεμάστε πίνακες ή φωτογραφίες που δείχνουν διαδρομές σε όμορφα τοπία, νερά που τρέχουν όπως ποτάμια και καταρράκτες. 
• Φροντίστε ώστε ο προσανατολισμός των γραφείων να είναι προς την πόρτα. Οι λόγοι Feng Shui που υπάρχουν είναι η ιδέα ότι εσείς μπορεί να χτυπηθείτε με αρνητική ενέργεια που ονομάζεται «δηλητηριώδη βέλη» στην περίπτωση που η πόρτα είναι πίσω σας. Επιπλέον πρέπει να είστε αντιμέτωποι με την πόρτα ώστε να μπορείτε να χαιρετήσετε (κυριολεκτικά και ενεργειακά), αυτούς που εισέρχονται στο χώρο. Με θέα την πόρτα είσαστε έτοιμες για κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας παρουσιαστεί.
• Για να επιτύχετε ζωντανή και υγιή ενέργεια, τοποθετείστε αρκετά φυτά με πλούσιο πράσινο φύλλωμα. Βοηθά στην εξάλειψη των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα με αποτέλεσμα την βελτίωση της κυκλοφορίας του αέρα, απογειώνοντας έτσι την ενέργεια στο χώρο του γραφείου. Φέρτε όσα περισσότερα φυσικά στοιχεία μπορείτε στο γραφείο, γιατί μειώνουν το στρες και σας κάνουν να αισθάνεστε ήρεμη, με σταθερότητα και βελτιώνεται η επαφή με τη γη.
• Αν μπορείτε να βάλετε στο γραφείο στοιχεία νερού, όπως είναι τα συντριβανάκια και οι κρύσταλλοι, θα σας δώσουν μία αίσθηση ηρεμίας, όχι μόνο σε εσάς αλλά και σε όσους μοιράζεστε ένα χώρο γραφείου.
• Τα χρώματα που βοηθούν στην καλή ενέργεια, είναι μικρές πινελιές του κόκκινου, για ενεργειακή ώθηση, πράσινο και καφέ για ευημερία και λευκό που βοηθά στην πνευματική διαύγεια.

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μαζί. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές αλλαγές, ώστε να μην φέρετε αναστάτωση στο γραφείο.  Και φυσικά η καλύτερη φυσική ενέργεια, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός που πρέπει να προσπαθείτε να είστε ήρεμη και ευτυχισμένη. 

 Συντακτική ομάδα: Α.Λ.
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
15/12/12 09:35
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πίσω… στο σπίτι των γονιών μου!

Στις μέρες μας κυριαρχεί η επιστροφή-συγκατοίκηση στο σπίτι των γονιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Ιστότοπος ενοικίασης φιλενάδας

Με μόλις 5 δολάρια ο επισκέπτης μπορεί να έχει μια ψεύτικη σχέση...

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Κορίτσια ποδήλατο ξανά!

Όλες μας αποκτήσαμε κάποτε το παιδικό μας όνειρο ένα ποδηλατάκι!

Διαβάστε περισσότερα...