Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Οι Ζωδιακοί Γάμοι: Πως, πότε με ποιόν!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία
Από την αστρολόγο μας Ελίνα Σιδέρη!
Ποια ζώδια δεν αντιστέκονται στα δεσμά του γάμου και ποιοι κάνουν τους δύσκολους; Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους αστρολογικά ώστε να φτιάξουν μια επιτυχημένη οικογένεια; Θέλετε να μάθετε μήπως τα ταίρι σας θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι να πει το μεγάλο «Ναι»; Διαβάστε λοιπόν τις επιρροές που δέχονται τα ζώδια από τα άστρα στο θέμα του γάμου και της συντροφικότητας.Γάμος και ζώδια "των άκρων".

Τα ζώδια που δεν παντρεύονται εύκολα γιατί ενδιαφέρονται περισσότερο απ' όσο πρέπει για τον εαυτό τους και δεν δεσμεύονται, είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. 

Τα ζώδια που κάνουν πάνω από ένα γάμο ειδικά αν μικροπαντρευτούν, είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι.

 
Τα ζώδια που παντρεύονται εύκολα.

Τα ζώδια που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον γάμο και την συντροφικότητα είναι οι Κριοί κι οι Ζυγοί οι οποίοι παντρεύονται σε πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να μετανιώνουν γρήγορα για τις επιλογές τους όταν φτάσουν στο σημείο να καταλάβουν πως το ταίρι τους δεν ήταν τελικά αυτό που έψαχναν.

Από την άλλη οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι από τα ζώδια που δεν ενδιαφέρονται τόσο για τον γάμο, όμως όλα τα ενδιαφέρονται για συντροφικότητα.

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν να παντρευτούν.

Τα ζώδια που παντρεύονται μετά από πολύ σκέψη και θα το έχουν φιλοσοφήσει αρκετά το θέμα "γάμος" είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί,, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, τα οποία δεν θα φτάσουν εύκολα σε χωρισμό με το ταίρι τους. Τα ζώδια που παραμένουν στον γάμο ακόμα κι όταν υπάρχουν προβλήματα όπως έλλειψη κατανόηση είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, γιατί πιστεύουν απόλυτα στην παράδοση και δεν θέλουν να τους πιάσει ο κόσμος στο στόμα τους. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν χωρίζουν γιατί είναι από τα σταθερά ζώδια και θέλουν το ταίρι τους μόνο δικό τους.


ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

 

Ο Κριός και ο γάμος
Αν και βγάζετε προς τα έξω την εικόνα του τολμηρού ζωδίου στην πραγματικότητα είστε από τους πολύ ρομαντικούς ανθρώπους και ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Θέλετε να είστε οι μοναδικοί για το ταίρι σας και να μπορείτε να επηρεάζετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του ανθρώπου που θα σας συντροφεύει. Σας αρέσει η συντροφικότητα και απεχθάνεστε την μοναξιά γιατί η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία είναι μεγάλη.
Πρέπει να μάθετε τι σημαίνει ευελιξία στο γάμο και να ακολουθήστε αυτή τη ρότα για να πετύχετε. Όσο βρίσκεστε σε μικρή ηλικία οι απόψεις σας περί του θέματος «Συντροφικότητα και Γάμος» βρίσκονται στο επίπεδο "όσα πάνε κι όσα 'ρθουνε". Μεγαλώνοντας όμως η σκέψη και το συναίσθημα ωριμάζει και επιδιώκετε την επιλογή του συντρόφου σας με σκοπό ένα επιτυχημένο γάμο. Επειδή είστε ανεξάρτητα ζώδια πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε πράματα και στιγμές με το ταίρι σας.
Το μέλλον στον γάμο σας όμως φαίνεται καθαρό γιατί είστε από τα ζώδια που προσελκύουν συντρόφους με ευελιξία και ξέρουν να χειριστούν τις καταστάσεις.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Τοξότες , Λέοντες, Ζυγούς Ιχθείς και Ταύρους.Πότε θα παντρευτώ:
Αν είστε ήδη σε σχέση ίσως καθυστερήσει λίγο ο γάμος σας γιατί έχετε ως προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που πρέπει να δρομολογήσετε. Οι ελεύθεροι μέσα στο 2013 ξεκινήστε να ετοιμάζεστε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, ειδικά προς το καλοκαιράκι που θα έχουμε τον Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους! Μετά τον Οκτώβριο που ο Κρόνος φεύγει από τον "τομέα γάμος" μέχρι αρχές καλοκαιριού του 2014 όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους.Ο Ταύρος και ο γάμος
Είστε από τα ρομαντικά ζώδια που πιστεύουν στον οικογενειακό θεσμό και επιδιώκετε σταθερές σχέσεις. Θέλετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μόνο δικό σας επειδή είστε αρκετά κτητικό ζώδιο και το ζηλεύετε παράφορα. Είστε σπιτόγατοι και από τα ζώδια που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και την ρουτίνα που φέρνει ένας γάμος.
Το σπιτικό σας το ονειρεύεστε περιποιημένο και καθαρό και δίνεται πολύ στοργή και αγάπη στα άτομα της οικογένειάς σας. Μπαίνετε συχνά στην κουζίνα του σπιτιού σας για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να εξιτάρετε τον σύντροφο σας.
Αναζητάτε να δεθείτε με ζώδια που έχουν ισχυρή προσωπικότητα και απεχθάνεστε τους βολεμένους και τους καλοπερασάκηδες.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Αιγόκερους, Παρθένους , Καρκίνους, Ιχθύες, Κριούς και Ταύρους.Πότε θα παντρευτώ:
Όσοι είστε σε σχέση μπορείτε να ετοιμάζεστε μέσα στον Ιούνιο του 2013 για να υποδεχτείτε το ευχάριστο γεγονός. Την Άνοιξη καλό θα ήταν να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας για τις ετοιμασίες. Είστε ερωτευμένοι και περνάτε πολύ καλά με τον-την σύντροφο σας.
Αν είστε ελεύθεροι ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον μεγάλο έρωτα που θα έχει διάρκεια και υπολογίστε περίπου ότι μέχρι το 2015 θα βρίσκεστε κάτω από την ίδια στέγη.Ο Δίδυμος και ο γάμος
Είστε από τα ζώδια που αργούν να το πάρουν απόφαση αλλά ακόμα κι όταν το αποφασίσετε αργείτε να το υλοποιήσετε. Είστε στοργικά ζώδια και δείχνετε μεγάλη τρυφερότητα στους ανθρώπους σας αλλά συγχρόνως αν βρείτε.. πάτημα, μπορείτε με την ίδια ευκολία να απατήσετε ή να αποξενωθείτε από τον σύντροφό σας.

Επειδή συνήθως η απόφαση ενός γάμου πηγάζει από την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια, και να κάνετε παιδιά καλά θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά πριν το αποφασίσετε, γιατί είστε από τα ζώδια που θέλουν να διατηρήσουν το κομμάτι της ελευθερίας τους ανεπηρέαστο και μέσα στον γάμο. Συνήθως βρίσκετε ζώδια αρκετά ελεύθερα επίσης με ανοιχτό μυαλό που δεν σας στερούν τίποτα. Στον γάμο θα παραμείνετε μόνο αν είστε ευχαριστημένοι και δεν θα κάνετε συμβιβασμούς ούτε θα μπορούσατε να παραμείνετε σε έναν συμβατικό γάμο.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Κριούς, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και ίσως με κάποιους Τοξότες.


Πότε θα παντρευτώ:
Δεσμευμένοι ή ελεύθεροι ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές.. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας μετά από πολύ ώριμες σκέψεις οι οποίες θα υλοποιηθούν μέχρι το 2015. Το σημαντικό είναι πως θα πετάξετε οριστικά από τη ζωή σας καταστάσεις που δεν είχαν μέλλον.Ο Καρκίνος και ο γάμος
Είστε από τα ζώδια που θέλετε να συνυπάρχετε μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει. Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν πηγαίνουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από εσάς στο γάμο. 
Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, νιώθοντας ότι κατά κάποιον τρόπο ο γάμος θα σας φορτώσει ευθύνες. Από την άλλη, λόγω της υπερβολικής κτητικότητας σας, θέλετε να περιορίσετε το σύντροφό σας και βλέπετε τον γάμο σαν μια καλή λύση «περιορισμού». Αυτό που συμβαίνει με εσάς τους Καρκίνους είναι ότι μπορείτε να παντρευτείτε νωρίς αλλά την αληθινή αγάπη ίσως την βρείτε σε μεγάλη ηλικία. Αν ωστόσο είστε ήδη παντρεμένοι όταν γνωρίσετε τη μεγάλη σας αγάπη, οι ανασφάλειες σας δεν θα σας επιτρέψουν εύκολα να προχωρήσει σε ένα διαζύγιο προκειμένου να ζήσετε τον έρωτα σας. Η οικογένεια για εσάς τους Καρκίνους είναι πραγματικά το κάστρο σας το οποίο προστατεύετε με κάθε τρόπο.
Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και καλοί οικοδεσπότες.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Ιχθείς, Σκορπιούς, Παρθένους και Ταύρους και σπάνια με Αιγόκερους.


Πότε θα παντρευτώ:
Αν είστε ελεύθεροι μην χασομεράτε, κυνηγήστε το και μην περιμένετε να έρθει από μόνη της η πρόταση. Η αλλαγή στη ζωή σας έρχεται οπότε ψυχολογικά τουλάχιστον προς το παρόν ετοιμαστείτε. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η ζωή δεν σας φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο όμως ήρθε η στιγμή να σας το ξεπληρώσει. Μέχρι και το 2015 οι αλλαγές θα έρχονται η μια μετά την άλλη και οι προετοιμασίες με το ταίρι σας θα σας κάνουν να περνάτε πολύ ευχάριστο χρόνο μαζί.


Ο Λέων και ο γάμος.
Είστε πολύ ανεξάρτητα ζώδια γι αυτό και όταν έρχεται η δέσμευση δεν ξέρετε από που να φύγετε. Βλέπετε τις διαφορές ανάμεσα στην ελεύθερη σχέση και τον γάμο και πανικοβάλλεστε. Αν βρείτε ταίρι που αντέχει τον τρόπο ζωής που έχετε μάθει να ζείτε τότε η επιτυχία είναι μπροστά σας. Επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος άνθρωπος όμως, καλό θα ήταν να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να μάθετε πως σ' ένα γάμο υπάρχει αλληλοσεβασμός, κατανόηση και ίσες υποχωρήσεις αν θέλετε να πετύχετε ουσιαστικά.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Δίδυμους και ίσως με Υδροχόους.


Πότε θα παντρευτώ:
Αν σκεφτείτε πιο ώριμα και συγκαταβατικά και το μεταφέρετε στο ταίρι σας ίσως καταφέρετε να παντρευτείτε φέτος. Αν δεν έχετε καμία τέτοια διάθεση η καλύτερη λύση ίσως να είναι απλά να συγκατοικήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για να αποφύγετε τις μόνιμες δεσμεύσεις και ευθύνες που έχει ένας γάμος. Ίσως με αυτό το χρονικό περιθώριο που θα δώσετε στη σχέση σας με τη συγκατοίκηση, να ωριμάσει μέσα σας η σκέψη του να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας έναν γάμο.


Ο Παρθένος και ο γάμος
Είστε από τα πολύ συναισθηματικά ζώδια αλλά ποτέ δεν θα δείξετε την αγάπη και τον έρωτά σας στον σύντροφό σε δημόσιους χώρους. Προτιμάτε να το κάνετε όταν είστε οι δυο σας αλλά και πάλι δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.. Προσέξτε λίγο την κτητικότητα που σας καταλαμβάνει γιατί είναι δύσκολο να το δεχτούν όλοι. Θυσιάζεστε για το έτερον ήμισυ και προσφέρετε στη σχέση σας τα πάντα παραμερίζοντας τα δικά σας θέλω. Δεν θα το κάνετε αν ο σύντροφός σας είναι αδιάφορος. Συμβιβάζεστε σε μια σχέση αν δεν υπάρχουν τρόποι διαφυγής για κάποιους λόγους αλλά αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δυστυχείς σε σημείο που χάνετε τον εαυτό σας και γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Χρειάζεστε ένα άνθρωπο δίπλα σας που θα σας προσελκύσει εγκεφαλικά και θα σας κάνει να τον θαυμάσετε με την ευφυΐα του και τις ιδέες του.
Είστε απαιτητικό ζώδιο με την καθαριότητα αλλά αν βρείτε κάποιο άλλο ζώδιο εκτός του Παρθένου δεν θα συμμερίζεστε την δική σας τρέλα για τάξη θα προκύπτουν καυγάδες. Οι Παρθένοι θέλουν τον γάμο και είναι ιδιαίτερα πιστά ζώδια αν είναι ευτυχισμένα με τον σύντροφο τους.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους και πολύ σπάνια με Ιχθείς.


Πότε θα παντρευτώ:
Ο γάμος έρχεται και μάλιστα με τις καλύτερες προοπτικές αφού μέσα στο 2013 θα καταλάβετε πως το ταίρι σας είναι για εσάς ο ιδανικός σύντροφος αν είστε ελεύθεροι ενώ αν βρίσκεστε ήδη σε γάμο θα απολαύσετε τη μαγεία του έρωτα.


Ο Ζυγός στο γάμο
Χρειάζεστε δίπλα σας για σύντροφο έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σας διεκδικήσει και να παίξει το ρόλο του κυνηγού. Είστε από τα ζώδια που δεν είστε δύσκολοι σαν άνθρωποι αλλά ένας γάμος έχει και την πλευρά της μονοτονίας, της ρουτίνας, που εσείς δεν είστε σε θέση να μπείτε και να βιώσετε απόλυτα. Πρέπει το ταίρι που θα επιλέξετε να έχει δυναμικό χαρακτήρα μιας κι εσείς είστε πιο χαμηλών τόνων. Απογοητεύεστε εύκολα και θέλετε δίπλα σας κάποιο στήριγμα. Η ιδέα του γάμου όχι απλά σας ελκύει αλλά και την επιδιώκετε χωρίς όμως να έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους προηγουμένως.

"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Υδροχόους , Διδύμους, Τοξότες και Λέοντες και πολύ σπάνια με Κριούς.

Πότε θα παντρευτώ:
Ο γάμος είναι κάτι που θα συναντήσετε πολύ συχνά κι από πολλούς επίδοξους γαμπρούς φέτος. Θα δέχεστε προτάσεις από 'κει που δεν το περιμένετε. Μέχρι το τέλος του 2013 όσοι δεν έχετε παντρευτεί ακόμα θα βρεθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας.


Ο Σκορπιός στο γάμο
Για να δεχτείτε ή να κάνετε πρόταση θα το κάνετε μόνο μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Διακρίνεστε από μεγάλη γοητεία και δεν θα μπορούν να σας αντισταθούν. Είτε είστε σε δεσμό ή σε γάμο ενεργείτε το ίδιο και μοιράζετε απλόχερα την αγάπη που αισθάνεστε. Δεν ξεκολλάτε εύκολα από τον σύντροφο που θα επιλέξετε αφού σας διακρίνει κτητικότητα και ζήλια. Είστε ζώδιο που έχετε μεγάλη ξεροκεφαλιά και δεν δέχεστε εύκολα αντιρρήσεις. Γνωρίζετε εκ των προτέρων τις επιθυμίες του άλλου και φροντίζετε να τις ικανοποιείται αμέσως."Με ποιά ζώδια ταιριάζετε": Με Καρκίνους, Ιχθείς, Παρθένους, Αιγόκερους και σπάνια με Ταύρους.


Πότε θα παντρευτώ:
Οι ελεύθεροι του ζωδίου ετοιμαστείτε το να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας μέσα στο καλοκαίρι του 2013. Σκέφτεστε πιο ώριμα είτε είστε σε σχέση είτε σε γάμο και επανεξετάζετε πολλά από τα δεδομένα σας.


Ο Τοξότης και ο γάμος
Είστε από τα ζώδια που σας αρέσει να μοιράζεστε. Ότι κι αν κάνετε όπου κι αν πάτε δεν μπορείτε χωρίς το άλλο σας μισό. Δεν θέλετε δίπλα σας ανθρώπους που δεν θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα γι αυτό και αν δεσμευτείτε με τέτοιο άτομο η αποτυχία είναι δεδομένη. 
Δεν δεσμεύεστε εύκολα γιατί σας αρέσουν οι περιπετειώδεις σχέσεις και οι συχνές αλλαγές σε συντρόφους. Όταν όμως αγαπήσετε πραγματικά και ουσιαστικά δείχνετε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη για το ταίρι σας. Ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας πρέπει να έχει την στοιχειώδη τουλάχιστον πνευματικότητα για να επικοινωνήσετε μαζί του.

.
"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Λέοντες, Κριούς, Ζυγούς ,Υδροχόους και ίσως με Δίδυμους.

Πότε θα παντρευτώ:
Το 2013 έρχεται για να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα στο θέμα του γάμου αφού κι εσείς έχετε ωριμάσει αρκετά και βρίσκεστε σε σχέση. Οι ελεύθεροι δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα όμως θα ζήσετε τον μεγάλο έρωτα.


Ο Αιγόκερως και ο γάμος
θα πρέπει μετά από πολύ ώριμη σκέψη να κατασταλάξετε στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου για να επιτύχετε τον σωστό και μακροχρόνιο γάμο. Αγαπάτε την... αγάπη σαν ιδέα και αυτό σας βοηθάει να εκμυστηρευτείτε συχνά στο ταίρι σας τα συναισθήματά σας. Είστε σπιτόγατος σαν ζώδιο και δεν φεύγετε εύκολα από την οικογενειακή εστία. Ο θεσμός της οικογένειας παίζει για εσάς πρωταρχικό ρόλο στο να αποφασίσετε να κάνετε ένα γάμο. Είστε πιστοί σαν σύζυγοι και αφοσιώνεστε στα παιδιά σας ουσιαστικά.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε" :
Με Παρθένους, Ταύρους, Ιχθύες και Σκορπιούς. Δύσκολα με Καρκίνους.


Πότε θα παντρευτώ:
Αν είστε σε γάμο ήδη θα βρείτε κάποιες δυσκολίες αλλά θα διορθωθούν σύντομα με μεγάλη επιμονή και υπομονή από μέρους σας γιατί για εσάς ο θεσμός του γάμου είναι ιερός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα δεχτούν προτάσεις για σχέσεις και δεν αποκλείονται και οι προτάσεις γάμου από εκεί που δεν το περιμένετε.Ο Υδροχόος και ο γάμος
Για να παντρευτείτε πρέπει να βρείτε έναν δυναμικό σύντροφο που θα σας καλμάρει και θα παίρνει αποφάσεις στα σημαντικά θέματα κάτι που εσείς δεν το πολυσκέφτεστε. Θα πρέπει να σας αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο και να μην σας καταπιέζει γι αυτό δύσκολα φτάνετε σε μια απόφαση. Είστε ανεξάρτητα ζώδια και δεν αφήνετε τους άλλους να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στον προσωπικό σας χώρο. Αγαπάτε τα παιδιά και ο άνθρωπος που θα επιλέξετε για να κάνετε παιδιά μαζί του θα πρέπει να συμμερίζεται τις απόψεις σας περί ελευθερίας και σεβασμού στη προσωπικότητα του παιδιού.


"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε":
Με Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Κριούς αλλά και Σκορπιούς. Σπανία με Λέοντες.


Πότε θα παντρευτώ:
Ότι καινούριο έρθει θα προχωρήσει και θα έχει αίσια κατάληξη αφού μέχρι τώρα όλα σας πήγαιναν δύσκολα. Ήρθε η ώρα να σας ξεπληρώσει η ζωή ότι σας χρωστάει. Μέσα στο 2013 και αρχές του 2014 θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας οι ελεύθεροι και οι ήδη δεσμευμένοι θα απολαύσετε τους καρπούς του έρωτά σας.


Ο Ιχθύς και ο γάμος
Ρομαντικά ψαράκια αγαπάτε να σας αγαπούν αλλά και να προσφέρετε παντού απλόχερα αγάπη. Θέλετε μια σχέση που να βασίζεται πάνω σε παραμυθένιες βάσεις και αυτό αναζητάτε και από τον σύντροφό σας. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να ταιριάξετε με κάποιον που δεν θα συμμερίζεται την ρομαντική σας διάθεση. Βαριέστε εύκολα ειδικά όταν έχετε επιτύχει τον στόχο σας και προχωράτε στην αναζήτηση του επόμενου συντρόφου. Για να παραμείνει κάποιος μαζί σας θα πρέπει να είναι εφευρετικός και να έχει πολλές ιδέες για να αλλάζετε συνεχώς παραστάσεις.
Είστε κυκλοθυμικό άτομο και ίσως αυτό γίνει η αιτία να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες και καυγάδες αφού συνήθως δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο στις οικογενειακές υποθέσεις. 

"Με ποιά ζώδια ταιριάζετε": 
Με Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους , Ταύρους και ίσως με Παρθένους.

Πότε θα παντρευτώ:
Όσοι είστε σε σχέση αλλά δεν το παίρνετε απόφαση να παντρευτείτε φέτος θα περιμένετε μετά το 2014 για να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ήδη δεσμευμένοι θα ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και εμπόδια και θα περάσετε καλά με το ταίρι σας.
Αστρολογικο site για Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων 2013 http://www.elinasideri.com/
ΣελιδαΑστρολογιας ‘’La Regina dell’Astrologia’’ 
Σελιδα Παιδικης Αστρολογιας ‘’La Principessa dell’Astrologia’’ 
facebook: Elina Sideri
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία
Συντακτική Ομάδα
25/11/13 02:34
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
12 μυστικά των Ζωδίων

Γιατί υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν ξέρετε...

Διαβάστε περισσότερα...
Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Οκτώβριος...

Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι γονείς;

Το ζώδιό σας μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που μεγαλώνετε τα...

Διαβάστε περισσότερα...