Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κεφάλαιο Απιστία: Πως θα αντιδράσει ανάλογα με το ζώδιό του!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία
Από την αστρολόγο μας Ελίνα Σιδέρη!

Αν απιστήσετε εσείς ή αν αντιληφθείτε ότι σας απάτησε το ταίρι σας τότε ξέρετε ότι στη σχέση σας χτυπάει συναγερμός! Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία που θέλετε να μάθετε πώς ο καλός σας ή η καλή σας αντιδράει στην πρόκληση του άλλου φύλλου δεν έχετε παρά να διαβάσετε το πώς ανταποκρίνεται το κάθε ζώδιο στην απιστία!

ΚΡΙΟΣ
Αν περιμένετε ότι ο Κριός σας θα αποδεχτεί την απιστία σας και θα σας δεχτεί πίσω σαν να μην έγινε τίποτα, κάνετε μεγάλο λάθος. Μόλις το μάθει έχει τελειώσει και η σχέση. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο για εκείνον που κυνηγάει ασύστολα τις εφήμερες απολαύσεις και τον περιστασιακό έρωτα. Ο Κριός φλερτάρει και κυνηγά. Για αυτό και πρέπει να του κρατάς πάντα το ενδιαφέρον. Με άλλα λόγια μην κάνετε το λάθος να «αράξετε» σε μια σχέση με Κριό γιατί μισεί τη ρουτίνα στη σχέση τρομερά! Γεγονός είναι ότι θα πάρετε εύκολα είδηση μια απιστία του Κριού αφού λειτουργεί απίστευτα παρορμητικά και εκδηλώνεται από τις αντιδράσεις του!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι ζηλεύουν! Τελεία και παύλα! Θέλουν να έχουν σχέσεις σταθερές και να δημιουργήσουν οικογένεια αλλά αν καταλάβει ότι τον απατούν δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Μην πληγώσετε ποτέ τα αισθήματα του Ταύρου ειδικά αν ξέρετε ότι σας αγαπάει και σας εμπιστεύεται. Είναι πολύ πιστό ζώδιο και δεν θα ρισκάρει τη μόνιμη σχέση που τον καλύπτει για να έχει μια στιγμιαία σεξουαλική εμπειρία. Αν ωστόσο αποτελέσει εξαίρεση (για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά!) τότε μπορεί να γίνει ευέξαπτος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην τον περιορίσετε τον δίδυμο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα περιορίσετε το ενδιαφέρον του για το άλλο φύλλο. Θα απιστήσει κρυφά χωρίς να βάλει σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση του. Αν ανακαλύψει ότι τον απατούν τότε θα ανταποδώσει φανερά και χωρίς καμία ενοχή για αυτό που κάνει. Γενικά δεν ξέρει από μονογαμία και έτσι δεν του είναι δύσκολο να απιστήσει χωρίς ενοχές. Τρελαίνεται για φλερτ και φλερτάρει ασύστολα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο καρκίνος θέλει να έχει δίπλα του μια μόνιμη σχέση με γυναίκα στοργική και να ερωτοτροπεί με τη φαντασία του με όλες τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν! Ο καρκίνος δεν ξεχνά καμία ανατριχιαστική λεπτομέρεια του παρελθόντος και ίσως αυτό να λέγεται απιστία εγκεφαλική! Αν νιώσει ασφαλής δεν θα ψάξει για συντροφιά έξω από τη μόνιμη σχέση του αν πάλι νιώθει ότι δεν τον αγαπούν θα ψάχνει για εφήμερες σχέσεις παντού! Είναι εξαιρετικά καχύποπτος με το ταίρι του και δεν συγχωρεί την απιστία. Όμως ο καρκίνος δεν χωρίζει εκτός και αν η απιστία της συντρόφου του έχει μαθευτεί στο οικογενειακό, φιλικό, ή επαγγελματικό του περιβάλλον και αισθάνεται προσβολή για αυτό.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων δεν έχει έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Σπάνια θα τον δείτε να εκδηλώνει τα αισθήματα του με έντονο τρόπο. Γενικά δεν θέλει εφήμερες σχέσεις. Αν όμως απιστήσει νιώθει ένοχος. Αν μάθει ότι τον απάτησαν τότε πληγώνεται και ταπεινώνεται. Θα δώσει δεύτερη ευκαιρία αλλά το ταίρι του μάλλον μόνο για να μην καλοπεράσει μετά. Θα το εκδικηθεί τσακίζοντας την αξιοπρέπεια του και υποβιβάζοντας το. Θα του δείξει καθαρά ποιος είναι ο βασιλιάς και ποιος ο υπηρέτης..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο παρθένος αφοσιώνεται και αγαπάει πολύ. Μπορεί να μην εξωτερικεύει τα συναισθήματα του εύκολα αλλά αγαπάει. Στη σχέση του απαιτεί μονογαμία. Την απιστία δεν την καταλαβαίνει το απόλυτο λογικό μυαλό του. Ο ίδιος είναι πιστός. Το ταίρι του θα το τσεκάρει 100 φορές πριν του δοθεί ώστε να δει αν υπάρχει από μέρους του διάθεση για απιστία. Δεν του αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις. Θέλει αυτόν που έχει δίπλα του να τον δείχνει παντού με περηφάνια. Αν καταλάβει ότι τον απατούν το ρίχνει στη δουλειά!.... Πολύ δουλειά!...

ΖΥΓΟΣ
Ο γοητευτικός ζυγός θα ψάξει πολύ και θα ζυγίσει ακόμα περισσότερο το ταίρι του πριν καταλήξει. Θέλει να μην καυγαδίζει με τον άνθρωπο που θα δεσμευτεί και να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αν τον απατήσουν θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να ξανακερδίσει τον άνθρωπο του. Αν απιστήσει σημαίνει πως η σχέση του δεν τον καλύπτει άλλο πια, νιώθει μοναξιά και ψάχνει να βρει αλλού μια αγκαλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι απίστευτα ζηλιάρης και καχύποπτος. Μαθαίνει για το ταίρι του τα πάντα ψάχνοντας κινητά και μειλ, ρωτώντας φίλους και εχθρούς! Είναι κτητικός και δεν είναι άπιστος. Αν ωστόσο το κάνει σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η σχέση του άλλο πια. Αν απατηθεί δεν θα συγχωρήσει και είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης θέλει ελευθερία. Αν του αφήσεις ελεύθερο χώρο θέλει να δεσμευτεί μεν, αλλά με όρια. Αν καταλάβει ότι απατήθηκε θα προσπαθήσει να το συζητήσει. Πιάνει στον αέρα τη περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου του και οδηγείται αμέσως στο συμπέρασμα ότι έχει απατηθεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο τοξότης ανήκει στα άπιστα ή όχι ζώδια εύκολα γιατί υπάρχουν δύο ειδών τοξότες. Ο τυχοδιώκτης που η απιστία είναι σίγουρη και ο σοφιστικέ που ενώ δείχνει να θέλει τη μονιμότητα δεν σημαίνει και ότι θα την τηρούσε κιόλας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερος αγαπά τη σταθερότητα στις σχέσεις του και δεν ζηλεύει. Αν καταλάβει ότι τον απατούν τότε θα χωρίσει γιατί θα έχει ταπεινωθεί. Αν για διάφορους λόγους δεν το κάνει τότε είναι βέβαιο ότι θα κάνει παράλληλη σχέση. Δύσκολα θα του περάσει από το μυαλό να απιστήσει ο ίδιος γιατί είναι πολύ ηθικός αλλά αν το κάνει δεν θα μαθευτεί ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας για τον υδροχόο έρχεται και φεύγει εντελώς ξαφνικά. Θέλει το ταίρι του να έχει κοινούς στόχους με τον ίδιο. Δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγει. Φλερτάρει και κάνει γνωριμίες. Αν τον απατήσεις θα έχει την απαίτηση να του το πεις. Θα στενοχωρηθεί και θα προσπαθήσει να το συζητήσει για να το ξεπεράσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ιχθείς μπορούν να απιστήσουν. Είναι ερωτικά ζώδια και συναισθηματικά για αυτό αν βρεθεί κάποιος να τους προσφέρει έρωτα και φαντασία είναι σίγουρο ότι δεν θα διστάσουν να απατήσουν τον σύντροφο τους. Δεν αντιστέκεται εύκολα στους πειρασμούς γενικότερα. Αν καταλάβει ότι τον απατούν θα κλαίει - κάτι που κάνει συχνότατα έτσι κι αλλιώς- και θα νιώθει εξαιρετικά ανασφαλής.
Αστρολογικο site για Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων 2013 http://www.elinasideri.com/
ΣελιδαΑστρολογιας ‘’La Regina dell’Astrologia’’ 
Σελιδα Παιδικης Αστρολογιας ‘’La Principessa dell’Astrologia’’ 
facebook: Elina Sideri
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία
Συντακτική Ομάδα
10/11/13 02:37
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
12 μυστικά των Ζωδίων

Γιατί υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν ξέρετε...

Διαβάστε περισσότερα...
Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Οκτώβριος...

Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι γονείς;

Το ζώδιό σας μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που μεγαλώνετε τα...

Διαβάστε περισσότερα...