Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τι να περιμένεις από τη σχέση σας ανάλογα με το ζώδιό του!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία Σεξ
Από την αστρολόγο μας Ελίνα Σιδέρη!


Κριός
Aν έβαλες στο μάτι Κριό πρέπει να ξέρεις ότι.
Ο Κριός το υποψήφιο θήραμα του το εντοπίζει από νωρίς. Το εντοπίζει και του ορμάει με πάθος χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνέπειες. Όσο πάθος όμως έχει τόσο γρήγορα σβήνει η φωτιά μέσα του και πάει για άλλα.. Το καλό είναι ότι πέφτει με τα μούτρα σε κάθε νέα σχέση και έτσι το άλλο φύλλο έχει να απολαμβάνει χαρές (!).. Πάντως γενικά τον εαυτό του κοιτάει, και στο σεξ δεν τον νοιάζει και πολύ η ικανοποίηση του συντρόφου του. Αν τα καταφέρουν μέσα στο δικό τους χρονοδιάγραμμα έχει καλώς αλλιώς... μιαν άλλη φορά!

Ταύρος
Αν έβαλες στο μάτι Ταύρο πρέπει να ξέρεις ότι.
Aργάααααα! Δεν βιαζόμαστε.. Πρώτα θα κοιτάζει μετά θα περιμένει. Μετά θα ξανακοιτάζει. Αν το αποφασίσει όμως να κάνει την κίνηση, θα την κάνει σωστά. Μετά το σεξ αν έχουν φαγητό θα είναι πολύ ευτυχισμένοι. Κολλημένοι στις απόψεις τους δεν θα ξεκολλήσουν με τίποτα. Αν τους ζητήσουν να χωρίσουν είναι βέβαιο ότι θα το συζητήσουν πάλι και πάλι ξανά.. Όλα αυτά χωρίς να βιάζονται. Αν θες να τον κάνεις χαρούμενο, απλά βάλτου να φάει.

Δίδυμος
Αν έβαλες στο μάτι Δίδυμο πρέπει να ξέρεις ότι
Θα έρθει, θα σας μιλήσει, θα σας παρασύρει με τα λόγια του, παράλληλα θα μιλάει στο τηλέφωνο που θα χτυπάει κάθε δύο λεπτά, θα χαιρετήσει τον γείτονα που περνάει τυχαία και θα καταλήξει να περνάει το βράδυ του με τρείς ξανθιές πίνοντας ποτά στο μπάρ ενώ εσείς τον περιμένετε ακόμα στο τραπέζι.
Αν πει «Σ'αγαπώ» (που θα το πει γιατί δεν του κοστίζει τίποτα) εννοείται μην το δένετε γιατί μέσα στα επόμενα 5 λεπτά δεν θα το θυμάται καν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου 22 Ιουλίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Καρκίνο πρέπει να ξέρεις ότι.
Αν περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση, θα περιμένετε και όλη σας τη ζωή μη σας πω.
Θα το σκέφτεται, θα το θέλει αλλά έχει υπομονή .. και θα περιμένει. Αν του ζητήσετε να χωρίσετε φυσικά να ξέρετε ότι ο χωρισμός σας ισχύει μόνο για εσάς. Για τον καρκίνο είναι απλώς ένα διάλλειμα. Άλλωστε θα θυμάται τόσο έντονα όλες τις στιγμές που ζήσατε μαζί, ώστε θα νιώθει πως ακόμα είναι μέσα στη σχέση. Η μόνη περίπτωση να αφήσει την τσιγγουνιά του είναι για να σας πάρει ένα ψεύτικο κόσμημα προκειμένου να σας πείσει να γυρίσετε πίσω. (μη γυρίσετε. ούτε 5 ευρώ δεν θα κάνει!) Φυσικά αν δεν γυρίσετε θα γκρινιάζει για τα 5 ευρώ που χάλασε!...

Λέων (23 Ιουλίου 23 Αυγούστου) 
Αν έβαλες στο μάτι Λιοντάρι πρέπει να ξέρεις ότι.
«Ρε συ.. θύμισε μου εσύ δεν είσαι που τα είχαμε πέρυσι τον Ιούνιο; Ή μήπως είσαι η Κατερίνα που κάναμε σεξ στην παραλία την περασμένη εβδομάδα;»
Τα λιοντάρια είναι τόσο κοινωνικά που χάνουν τον έλεγχο. Το σεξ είναι για αυτούς χόμπυ και το μυστικό που τώρα θα σας πω μεγάλο. Τα λιοντάρια μπορούν να κάνουν σεξ πολλές πολλές φορές μέσα στην ημέρα με την ίδια ευκολία.. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό αν σκεφτείτε ότι και τα λιοντάρια στο ζωικό βασίλειο μπορούν μέχρι και 30 φορές να ζευγαρώσουν. 
Έχετε λιοντάρι σύντροφο μήπως; Τρελά κέφια λέμε!

Παρθένος (24 Αυγούστου 23 Σεπτεμβρίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Παρθένο πρέπει να ξέρεις ότι.
Ο Παρθένος ψάχνει τη μονιμότητα. Τέλος. Όλα τα άλλα για αυτόν είναι περιττά. Μονογαμία και πάλι μονογαμία. Και αν τον κάνεις να απιστήσει, χοροπήδα από την χαρά σου γιατί πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο να κάνεις τόοοοση ζημιά ώστε να τον οδηγήσεις σε άλλη αγκαλιά.
Για την ώρα του σεξ είναι απλά τα πράγματα. Όσο εσύ θα περιμένεις στο κρεβάτι αυτός θα κάνει το μπάνιο του, θα πλύνει τα πιάτα, θα βγάλει τα σκουπίδια, θα ισιώσει το σεμεδάκι, θα κλείσει τα πατζούρια, θα κλείσει τα φώτα, θα κάνει τη λίστα με τα ψώνια για την επόμενη, θα ισιώσει την κορνίζα, τον πίνακα στον τοίχο, και εξουθενωμένος θα σου γυρίσει την πλάτη να κοιμηθεί! Κι όμως! Αν έχει σύντροφο με φαντασία, ο παρθένος απογειώνεται και κάνει την έκπληξη! 

Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου 23 Οκτωβρίου)
Αν έβαλες στο μάτι Ζυγό πρέπει να ξέρεις ότι.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη φιλία από τον έρωτα. Θα κουβεντιάσει μαζί σου τόσο πολύ, θα σου μιλάει τόοοοοοσο πολύ που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να το βάλεις στα πόδια ή να κάνεις σχέση μαζί του. Επειδή έχουν τον ναρκισσισμό στο αίμα τους, τους αρέσει το σεξ μπροστά σε καθρέφτη. Γενικά ο καθρέφτης είναι η πιο σταθερή τους σχέση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου 22 Νοεμβρίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Σκορπιό πρέπει να ξέρεις ότι.
Κουτοπόνηρα προσεγγίζει το υποψήφιο «θύμα» Μετά το δηλητηριάζει σιγά σιγά. Γίνεται η σκιά του. Μια λέξη θα λέτε εσείς και ένα ολόκληρο σενάριο θα πλάθει με το μυαλό του εκείνος. Όπως και να έχει όμως. μια διαφωνία θα καταλήγει πάντα μα πάντα σε σεξ! Άλλωστε από το μυαλό του περνάει κάθε 2 δευτερόλεπτα!

Τοξότης (23 Νοεμβρίου 21 Δεκεμβρίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Τοξότη πρέπει να ξέρεις ότι.
Μην τους πιέσετε, μην τους πιέσετε και πάλι μην τους πιέσετε.
Είναι γλεντζές, large, μποέμ, buon vivere. Θα ξοδέψει για εσάς, θα σας περιποιηθεί, θα σας πάει στα καλύτερα. με τα δικά σας λεφτά! Αν καταλάβει ότι το «Φυσάτε το παραδάκι» την βάψατε. Θα σας ξεφραγκιάσει στο άψε σβήσε. Θα έχετε όμως καλή σεξουαλική ζωή. Αρκεί να τον τρέφετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου 20 Ιανουαρίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Αιγόκερο πρέπει να ξέρεις ότι.
Ο πιο καλός οικογενειάρχης. Πάντα φαγητό στην κατσαρόλα, πάντα σεντόνια φρεσκοπλυμένα και ρούχα καλοσιδερωμενα Απόλυτα πιστοί. Απόλυτα προγραμματισμένοι. Δεν θέλει μακροχρόνιες σχέσεις που τελματώνουν. Για αυτόν τα πράγματα είναι απλά. Μου κάνεις σου κάνω, μπαίνει η κουλούρα

Αν έβαλες στο μάτι Υδροχόο πρέπει να ξέρεις ότι
Ξέρει από τέχνη, από μουσική, μιλάει όμορφα. Σήμερα είναι εδώ, αύριο τον ψάχνεις και δεν απαντάει ούτε στο κινητό. «Απάντα βρε άνθρωπε» του στέλνεις μήνυμα αλλά μιλάς στον τοίχο. Μετά από δύο ημέρες παίρνει τηλέφωνο και μιλάει σαν μην έγινε τίποτα. Φυσικά για αυτόν τίποτα δεν έχει γίνει. Εσύ ανησύχησες άδικα! Έχει ωραίες ιδέες, είναι εφευρετικοί, η απιστία είναι δεδομένη και το σεξ δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης για αυτούς. Κατά τα άλλα καλά..

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου 20 Μαρτίου) 
Αν έβαλες στο μάτι Ιχθύ πρέπει να ξέρεις ότι.
Θα σου στείλει λουλούδια, θα σου ζητήσει να πάτε για φαγητό, μετά για ποτό, θα σου ποστάρει τραγούδια με νόημα στο προφίλ σου στο facebook, θα κουρνιάσει στην αγκαλιά σου και θα τα περιμένει όλα από σένα. Θα πρέπει να του λες τι να κάνει γιατί είναι εντελώς ανίκανος να προγραμματιστεί και να έχεις πάντα μαζί σου μια κούτα χαρτομάντιλα γιατί θα κλαίει κάθε πέντε λεπτά. Στα δύσκολα μπορεί να κατεβάσει και καμιά μπουκάλα ουίσκυ.

Αστρολογικο site για Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων 2013 http://www.elinasideri.com/
ΣελιδαΑστρολογιας ‘’La Regina dell’Astrologia’’ 
Σελιδα Παιδικης Αστρολογιας ‘’La Principessa dell’Astrologia’’ 
facebook: Elina Sideri
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Αστρολογία Σεξ
Συντακτική Ομάδα
07/11/13 02:14
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
To καρμικό σεξ στα 12 ζώδια

Ενα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν σε αγωνιώδεις συζητήσεις σχετικά με...

Διαβάστε περισσότερα...
Tι τραβάει το κάθε ζώδιο σαν....μαγνήτης!

Ξέρεις τι ζώδιο είναι ο άνθρωπος που....

Διαβάστε περισσότερα...
Ζώδια: Οι κρυφές τους ερωτικές προτιμήσεις!!!

Μπορείτε να προσφέρετε την μέγιστη απόλαυση στον...

Διαβάστε περισσότερα...