Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Θέλετε να δουλεύετε από το σπίτι; Δείτε τις παρακάτω προτάσεις

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Ψυχολογία
Στις μέρες μας η εύρεση εργασίας είναι σκέτος εφιάλτης. Πολλοί ψάχνουν για μια απασχόληση ή θέλουν να ενισχύσουν το εισόδημα τους. Στο internet υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εργασία και το θετικό είναι ότι θα δουλεύετε από την άνεση του σπιτιού σας και όσες ώρες θέλετε και έχετε στη διάθεσή σας.

Με την online απασχόληση μπορείτε να βγάλετε γρήγορα μικρά ποσά χρημάτων, όμως αν στοχεύετε να βγάζετε ένα γενναίο εισόδημα μπορείτε να το κάνετε αφιερώνοντας αρκετό χρόνο και προσπάθεια όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

1) Προϊόντα ομορφιάς (για γυναίκες) 
Προώθησε προϊόντα γνωστών εταιριών (AVON,ORIFLAME) από το σπίτι σε γνωστούς σας ή στο ευρύτερο κοινό και κέρδισε χρήματα. Οι εταιρίες αυτές αναζητούν μόνιμα συνεργάτες οπότε αν το αποφασίσεις είσαι έτοιμη για δουλειά. 

2) Online σεφ 
Ξετρελαίνετε την οικογένεια και τους φίλους σας με την μαγειρική σας; Επωφεληθείτε από το ταλέντο σας και πουλήστε τις συνταγές σας online. Υπάρχουν σελίδες (πχ. Cookisto) που μπορείτε να προτείνετε, να μαγειρέψετε και στη συνέχεια να αποστείλετε τα πιάτα σας στους χρήστες της και να βγάζετε με αυτό τον τρόπο χρήματα. 

3) Χρήματα με ένα κλικ 
Αν είστε δημιουργικοί και διαθέτετε φωτογραφική μηχανή, οι ιστοσελίδες Shutterstock, Ghetty αλλά και πολλές άλλες παρόμοιες δέχονται να τις ανταλλάξουν με χρήματα. Γίνετε μέλη, στείλτε τους τις φωτογραφίες σας για αξιολόγηση και αν τους αρέσουν τις αγοράζουν. 

4) Ξεκίνα το δικό σου blog 
Σου αρέσει να σχολιάζεις το κάθε τι, να λες την άποψη σου και να συζητάς ανοιχτά με κόσμο; Τότε ξεκίνα να γράφεις ένα blog. Μέσω του προγράμματος Ad Sence της Google μπορείτε σε πρώτη φάση να βγάζετε λίγα cents κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις που προβάλλετε. Αν καταφέρετε να αυξήσετε το αναγνωστικό κοινό σας τότε θα δείτε και τον τραπεζικό λογαριασμό σας να αυξάνεται. 

5) Συμπλήρωση ερωτηματολογίων 
Πάρτε μέρος σε έρευνες (surveys) για λογαριασμό μεγάλων εταιριών που απλά ζητούν την άποψη σου για τα προϊόντα τους επί πληρωμή. Μπορείτε να συμπληρώνετε όσα ερωτηματολόγια θέλετε online, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα. 

6) Bitcoin 
Το online νόμισμα, που παράγεται από τον επεξεργαστή του υπολογιστή σας και αξίζει 68 ευρώ. Γραφτείτε στη σελίδα, συνδέστε τον τραπεζικό λογαριασμό σας και αφήστε το πρόγραμμα να δουλέψει για εσάς. 

Προσοχή σε σελίδες που μπορεί να είναι παραπλανητικές ή ακόμα και να εμπλέκονται σε απάτες. Διαβάζετε πάντα τους όρους και προϋποθέσεις της κάθε σελίδας για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα πέσετε θύματα κάποιου επιτήδειου.


menwspitiΔιαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
26/09/13 11:14
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Οδηγός επιτυχίας για ντροπαλές!

Πώς να εντυπωσιάσετε τον προϊστάμενό σας σε...

Διαβάστε περισσότερα...
Τα μυστικά των πιο παραγωγικών ανθρώπων

Όλοι όσοι εργάζονται βρίσκονται υπό μόνιμο άγχος πώς...

Διαβάστε περισσότερα...
Γιατί οι γυναίκες «μισούν» η μία την άλλη στη δουλειά -Ιδού η επιστημονική απάντηση

Είστε γυναίκα και καλείστε να συνεργαστείτε στο γραφείο με το...

Διαβάστε περισσότερα...