Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τις 7 κακές συνήθειες μετά το σεξ τις γνωρίζετε;

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Σεξ
Ποιες είναι οι συνήθειες όμως  που έχουν « εισβάλουν » στη σεξουαλική ζωή και μπορεί να την τινάξουν στον αέρα;
 
Μελέτες που  πραγματοποιήθηκαν και δημοσιεύθηκαν στο Journal of Sexual Medicine, γράφει το iatropedia.gr, απέδειξαν πως οι κακές  συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια μετά από το σεξ μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην  σχέση τους αλλά  και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα κυρίως σε όσα ζευγάρια μένουν μαζί.

Οι συχνές  συνήθειες, τις οποίες «υιοθετούν» τα ζευγάρια μετά το σεξ:
 
Η ζεστή αγκαλιά του  Μορφέα
 
Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρου  στα χέρια του … Μορφέα η οποία  κρίνεται ως  η πιο άσχημη συνήθεια που  σκοτώνει τη μαγεία του σεξ. Όπως κατέδειξε η έρευνα με το να γυρίσει πλευρό ο ένας  από τους δυο δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό  στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.
 
 Ολοταχώς στο μπάνιο
 
Μπορεί να μην θεωρείτε κακό αλλά η ίδια  έρευνα έδειξε πώς οι άνδρες θυμώνουν όταν  μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως απάντησαν στο σχετικό ερώτημα της έρευνας η αναμονή τους κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν.Μάλιστα εκνευρίζονται και από την φασαρία που κάνουν ορισμένες  γυναίκες στο μπάνιο. Βέβαια δεν ενοχλούνται καθόλου όταν οι ερωτικές περιπτύξεις συνεχίζονται  στο μπάνιο.
 
Κλήσεις και  email
 
Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι σίγουρα όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια. Η συζήτηση με φίλους μπορεί να περιμένει μέχρι και το επόμενο πρωί. Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο, ο/ η σύντροφός σας να αντιληφθεί πως το μάτι σας είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σας τηλέφωνο.

 Ξανά στην δουλειά
 
Σίγουρα θα παραμείνει αναπάντητο το ερώτημα τι σκέφτονται τα ζευγάρια την ώρα του σεξ. Αλλά από την άλλη θα φανεί κάπως … «άκομψο» όταν μετά από αυτό επιστρέψετε στη μελέτη ή στην εργασία σας. Σκεφτείτε πως θα αισθανθεί ο/η σύντροφός σας μόλις τον/την «εγκαταλείψετε» για να συνεχίσετε την εργασία σας. Ακόμα πιο άσχημο θα φανεί να συνεχίσετε το διάβασμα του αγαπημένου σας βιβλίου και να μην προτιμήσετε την αγκαλιά και τα χάδια του/της συντρόφου σας.
 
 Σε ξεχωριστά δωμάτια
 
Ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή συνήθεια. Η συνήθεια αυτή όχι μόνο θα «σκοτώσει» το πάθος που έχει ήδη ανάψει αλλά πρόκειται να «καταστρέψει» και τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
 
Απρόσκλητοι εισβολείς
 
 Μια άλλη συνήθεια των ζευγαριών είναι να δέχονται τα παιδιά να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με αυτούς. Όμως, φανταστείτε πόσο «καταστροφική» θα είναι αυτή η συνήθεια για τη σεξουαλική σας ζωή. Συγχρόνως είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ μια και σίγουρα θα «μεταμορφώσει» το ήδη καυτό τοπίο σε φασαριόζικο και την απόφαση σας για ένα τυχόν … δεύτερο γύρο να εξαφανίζεται!
 
Επιδρομή στο  ψυγείο
 
Νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίξετε το ψυγείο και να καταβροχθίσετε ό, τι βρείτε μπροστά σας. Σκεφτείτε πως ο/ η σύντροφός σας θα αισθανθεί πως δεν απολαύσατε το σεξ μια και είχατε στο μυαλό σας το φαγητό.

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Σεξ
Συντακτική Ομάδα
03/09/13 00:38
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Μήπως ξεφύγαμε ;;

Σοκ επί σκηνής προκάλεσε η παράσταση «Leonardo's Ring» που έκανε πρεμιέρα πριν δυο ημέρες...

Διαβάστε περισσότερα...
Τι να περιμένεις από τη σχέση σας ανάλογα με το ζώδιό του!!!

Ο Κριός το υποψήφιο θήραμα του το εντοπίζει από...

Διαβάστε περισσότερα...
Ποιος άντρας το «έχει» το θέμα του έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του!

Με ποιον θα πεις ότι άξιζε τον κόπο όλο το...

Διαβάστε περισσότερα...