Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πίτα με χιώτικο τυρί και μαστίχα.

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Ένα παραδοσιακό πιάτο με πολλά αρώματα να παιχνιδίζουν στον ουρανίσκο μας!!! 

Υλικά

500γρ. αλεύρι μαλακό 
250γρ. βούτυρο φρέσκο 
2γρ. κοπανισμένη μαστίχα 
1 πρέζα αλάτι 
1 τυρί Μαστέλο Χίου 
150 γρ. ανθότυρο 
2 αβγά 
πιπέρι 
δυόσμος

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη μαστίχα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε. Στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη και την απλώνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα. Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με τα αυγά και το πιπέρι. 
Μισοψήνουμε την πίτα στο φούρνο. Έπειτα τοποθετούμε τη γέμιση και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει η πίτα μας και να κάνει κρούστα η γέμιση.



i-live news  

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
22/08/13 01:36
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...