Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κέικ για πρωινό με ταχίνι και γιαούρτι

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Το ταχίνι, όπως και οι σταφίδες, είναι ιδιαίτερα δυναμωτικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, ενώ χαρίζει αυτή τη νόστιμη και βαθιά γεύση του σουσαμιού στο κέικ σας.



ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
"500 γρ. αλεύρι (περίπου)
250 γρ. TOTAL
200 γρ. ταχίνι
220 γρ. ζάχαρη
1 κ. γ. κανέλα
1/2 φλ. αμύγδαλα
1/2 φλ. σταφίδες
1 κ. γ. baking powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Χτυπάμε στο μίξερ το ταχίνι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν, και προσθέτουμε την κανέλα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το αλεύρι κοσκινισμένο, το baking powder και το TOTAL.
Προσθέτουμε στο μείγμα τα αμύγδαλα και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα σε στρογγυλό ταψί αλειμμένο με λάδι και πασπαλισμένο με ελάχιστο αλεύρι.
Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

greece.fage.eu
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
25/09/15 00:43
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...