Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κουπόνια για κινηματογράφο και θέατρο, δίνουν την λύση για οικονομικές εξόδους !

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Save Money
Δεκάδες ιστότοποι προσφέρουν υπηρεσίες, προϊόντα, ταξιδιωτικά πακέτα αλλά και εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφο.

Είναι Παρασκευή βράδυ και η ουρά μπροστά από μεγάλο κινηματογράφο θυμίζει εποχές προ... κρίσης. Οι σινεφίλ περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους κρατώντας ένα εκτυπωμένο χαρτί ανά χείρας. Πρόκειται για εκπτωτικό κουπόνι που μειώνει στο μισό το κόστος της βραδινής τους εξόδου. Ήταν πριν από δύο χρόνια όταν άρχισαν να συστήνονται στην ελληνική αγορά οι ιστοσελίδες προσφορών. Τώρα όμως έχουν κερδίσει και τους πιο δύσπιστους με τις «γενναίες» ομολογουμένως εκπτώσεις. Σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας, οι συγκεκριμένες σελίδες προσφέρουν μια δι-έξοδο.

«Καθημερινά αποστέλλουμε ένα εκατομμύριο newsletters στους χρήστες της σελίδας μας» δήλωσε στην «Καθημερινή της Κυριακή» ο κ. Θόδωρος Τζούδας, γενικός διευθυντής της Golden Deals. Η συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού έχει αλλάξει και δεν παρασύρεται άκριτα σε αγορές, ακόμα και χαμηλού κόστους. «Οι πελάτες μας έχουν γίνει πιο απαιτητικοί και προσανατολίζονται σε χρηστικά, επώνυμα προϊόντα που είναι διατιμημένα στην αγορά, οπότε η δική μας πρόταση τους συμφέρει». «Sold out βγαίνουν οι παραστάσεις, ειδικά οι παιδικές, καθώς ένα μειωμένο εισιτήριο τις κάνει προσιτές στις πολυμελείς οικογένειες» τονίζει ο κ. Tζούδας. 

Και δεν έχει άδικο αφού αγοράζεις δύο εισιτήρια σχεδόν στην τιμή του ενός. Το κόστος μειώνεται, η χαρά πολλαπλασιάζεται και η διασκέδαση κρύβεται τελικά, σ’ένα κουπόνι.

Και όσο συμβαίνει αυτό,  τόσο οι θεατρικές και κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με κόσμο και όλο και περισσότερες επιλογές θα έχουμε εμείς. 

Το ίδιο επιβεβαιώνει και η έτερη μεγάλη εταιρεία προσφορών Groupon, η οποία έχει παραρτήματα σε πολλές χώρες του εξωτερικού. «Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εξακολουθούν να δείχνουν οι γυναίκες, που αποτελούν το 70% των πελατών μας, ενώ οι άνδρες το 30%» προσθέτει η κ. Σίσσυ Δημάκη, στην «Καθημερινή της Κυριακής», επιβεβαιώνοντας την πρωτοκαθεδρία των γυναικών στην «κατανάλωση».

Εμείς οι γυναίκες, απ’ότι δείχνουν τα ποσοστά, επιλέγουμε και για την έξοδό μας με τον σύντροφό μας, τα παιδιά μας, ή τις φίλες μας. Ε, δεν χρειάζεται να μας κοστίζει και ακριβά, αφού έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε λιγότερα για μία καλή παράσταση ! 

Η Cosmote επίσης για συγκεκριμένες κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, προσφέρει δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός. Μήπως και η δική σας εταιρεία κινητής τηλεφωνίας; Για ψάξτε το και ενημερώστε μας…

Συντακτική Ομάδα : Σοφία Θεοφάνη

 
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Save Money
Συντακτική Ομάδα
20/02/13 09:15
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Αλλάξτε το χώρο σας με λίγα κομμάτια ταπετσαρίας!!!

Με ένα μόλις ρολό, ή με διάφορα ρετάλια μπορείτε...

Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά είναι τα δικαιώματα μας όταν ταξιδεύουμε με καράβι;

Τα δικαιώματά τους και πως τα διεκδικούν όταν καταπατούνται υπενθυμίζει στους...

Διαβάστε περισσότερα...
Το καλύτερο βίντεο με τα πιο χρηστικά tips που έχετε δεί!

Ποιός θα το φανταζόταν ότι σε ένα βίντεο θα βρίσκαμε τόσες λύσεις για...

Διαβάστε περισσότερα...