Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Ένα εύκολο και πεντανόστιμο Tiramisu!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Υλικά

568 γρ. κρέμα γάλακτος 
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 
75 ml Μάρσαλα μπράντυ 
5 κουτάλια μαύρη ζάχαρη  
300 ml δυνατό καφέ 
175 γρ. σαβαγιάρ 
25 γρ. τριμμένη μαύρη σοκολάτα 
2 κουτάλια σκόνη σοκολάτας

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το μασκαρπόνε, το μπράντη και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα. 
Ετοιμάζουμε τα ποτήρια σερβιρίσματος… 
Βράζουμε 300 ml νερό, ρίχνουμε μέσα τον καφέ και βουτάμε τα σαβαγιάρ και τα σερβίρουμε. 
Αφού τοποθετήσουμε τα σαβαγιάρ μέχρι το μισό ποτήρι, βάζουμε την κρέμα, πασπαλίζουμε με σκόνη σοκολάτα, επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις και στο τέλος ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες. 

Τόσο απλά και εύκολα!

Άρθρο μέλους: Danai
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
danai
25/01/13 09:30
Αρέσει: 5 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...