Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Η Ελληνική γυναικεία επιχειρηματικότητα κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ινδία

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα
Μια Ελληνίδα επιχειρηματίας και Life Coach, κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ινδία, παρουσιάζοντας σε 1.200 άτομα στο TEDxChennai και σε 1.300 φοιτητές στο πανεπιστήμιο Saveetha, το πώς να κάνουν την αποτυχία μέρος της επιτυχίας!

Η Life Coach Τζιλ Δούκα MBA, ACC, μια από τις διακεκριμένες διεθνώς στον τομέα της και μέλος του International Coaching Federation, είχε την δυνατότητα να εισηγηθεί ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα, σε δυο ξεχωριστά events στην Ινδία τα οποία και συζητήθηκαν εκτενώς στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ της χώρας.

Στο TEDxChennai που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο στο Sir Mutha Venkatasubba Rao Concert Hall, η Τζιλ Δούκα ήταν μια από τους 16 ομιλητές, που αντιπροσώπευαν 10 χώρες από 5 ηπείρους. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία μέσα από τις εμπνευσμένες ομιλίες να γελάσουν, να κλάψουν, να χειροκροτήσουν, να τραγουδήσουν, να φωνάξουν και να μάθουν. Τα συναισθήματα στο θέατρο ήταν τόσο έντονα που μετά από κάθε ομιλία οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι.

Ενδεικτικά, ο blogger Clinically Cynical, από τους κορυφαίους της Ινδίας σχολίασε: «Η ομιλία της Τζιλ Δούκα, από την Ελλάδα, με θέμα Μοναδικές Αποτυχίες, μας βοήθησε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να ενστερνιζόμαστε τις αποτυχίες μας. Η κατανόηση της αποτυχίας και η αποδοχή της, μας προετοιμάζει για τις μελλοντικές επιτυχίες. Η ερώτηση που μας έθεσε για το πως μπορώ να κάνω την αποτυχία να δουλέψει υπέρ μου, μας έβαλε όλους να σκεφτούμε πιθανές λύσεις. Η ιδέα της -προσωπικής κάρτας αποτυχίας- είναι σίγουρα μια ιδέα που θα χρησιμοποιούμε στο μέλλον».

Η δεύτερη ομιλία έγινε στο αμφιθέατρο του Saveetha University, του 3ο σε κατάταξη στην Ινδία, στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 μαζί με 10 ακόμα διεθνούς φήμης εισηγητές, σε ένα κοινό 1.300 φοιτητών.

Η Life coach Τζιλ Δούκα επεσήμανε: «Στο εξωτερικό, ο κόσμος ανησυχεί για την κατάσταση της Ελλάδας. Η ομιλία μου είχε θέμα την αποτυχία και γιατί είναι σημαντικό να μάθουμε να την διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο σαν κομμάτι της επιτυχίας. Μου έκανε εντύπωση η συμμετοχή του κοινού, ακόμα και στο κομμάτι του διαλογισμού που κάναμε με στόχο να βρούμε τις λύσεις μέσα μας. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και είμαι από τις πρώτες Ελληνίδες προσκεκλημένες σε εκδήλωση TEDx εκτός Ευρώπης. Μέσα από την εταιρία μου Uniqueness Development group συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας στην Ελλάδα αλλά είμαστε σε συζητήσεις και για επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στο εξωτερικό».

Πηγή: epixeiro.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα
Συντακτική Ομάδα
22/01/13 08:42
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Αφεντικό για... σκότωμα. Οδηγός επιβίωσης.

Πόσες φορές δεν σου πέρασε από το μυαλό, πόσο πιο ευχάριστη...

Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να δημιουργήσω μία επιτυχημένη επιχείρηση

Τελείωσες τις σπουδές σου και θέλεις να προσπαθήσεις...

Διαβάστε περισσότερα...
Καινούργια δουλειά! Τι να προσέξεις

Ξεκινώντας μια νέα δουλειά να είναι μια αγχωτική εμπειρία...

Διαβάστε περισσότερα...
Πως να φτιάξεις το βιογραφικό σου

Η αναζήτηση εργασίας είναι μια διαδικασία που ενέχει έντονο...

Διαβάστε περισσότερα...