Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Φυσικές ασκήσεις λίφτινγκ για ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Ένας εύκολος και ανώδυνος τρόπος για να κρατάς τους μυς του προσώπου σου σε φόρμα και να  μειώνεις την εμφάνιση ρυτίδων, είναι να ακολουθήσεις το  παρακάτω πρόγραμμα  φυσικών ασκήσεων.

Οι ασκήσεις θα πρέπει να εκτελούνται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα Σε συνδυασμό με μάσκες προσώπου για σύσφιξη, θα δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Χείλη και Μάγουλα:
1. Καθίστε σε μια άνετη θέση, κλείστε το στόμα σας και κρατήσετε τα δόντια σας ενωμένα.  Χαμογελάστε όσο το δυνατόν περισσότερο, κρατώντας κλειστά τα χείλη σας. Κρατήστε αυτή τη στάση,  αφήστε να περάσουν  πέντε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.
2. Μετακινήστε τα χείλη σας αμέσως σε μια συρρικνωμένη θέση. Τεντώστε τα προς τα έξω όσο το δυνατόν περισσότερο (δείτε την φωτογραφία). Κρατήστε για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε.
3. Χαλαρώστε τους μυς του προσώπου σας και ρουφήξτε τα μάγουλά σας πάνω από την κορυφή των δοντιών σας. Κρατήστε για δέκα δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.
4. Επαναλάβετε τς παραπάνω ασκήσεις δέκα φορές την καθεμία. Θα σας βοηθήσει να διαγράψετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη και τα μάγουλα, ενώ ταυτόχρονα τονώνετε τους μυς του προσώπου.

Μάτια και Μέτωπο:
1. Καθίστε άνετα και κοιτάξτε ευθεία μπροστά με τα μάτια σας ανοιχτά. Κοιτάξτε πάνω -όσο το δυνατόν περισσότερο και στη συνέχεια κάτω όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσοχή να κινούνται μόνο τα μάτια σας. Επαναλάβετε αυτή τη φυσική άσκηση λίφτινγκ δέκα φορές.
2. Κοιτάξτε αριστερά όσο το δυνατόν περισσότερο και στη συνέχεια δεξιά, φροντίζοντας πάντα να κινούνται μόνο τα μάτια σας και κρατώντας το κεφάλι σας στη θέση του. Επαναλάβετε δέκα φορές.
3. Συνοφρυωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να πλησιάσετε τα φρύδια σας όσο γίνεται πιο κοντά το ένα με το άλλο. Σηκώστε τα φρύδια επάνω όσο μπορείτε, ανοίγοντας τα μάτια σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Κρατήστε για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε.
4. Επαναλάβετε το βήμα τρία (3) 10 φορές για καλύτερα αποτελέσματα Αυτές οι φυσικές ασκήσεις λίφτινγκ θα τονώσουν τους μύες  του προσώπου και θα συμβάλουν στην άρση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το μέτωπο.

Αυχένας και λαιμός :
1. Καθίστε ίσια και άνετα. Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω και κοιτάξτε προς το ταβάνι, διατηρώντας παράλληλα τα χείλη σας κλειστά. Κάντε μια κίνημα σαν να μασάτε κάτι με το σαγόνι σας, χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση 20 φορές.
2. Γυρίστε το κεφάλι σας προς τα αριστερά και κάνει 20 κινήσεις σαν να μασάτε, και στη συνέχεια επαναλάβετε στη δεξιά πλευρά. Αυτή η φυσική άσκηση λίφτινγκ θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από το διπλό πηγούνι και την χαλάρωση του δέρματος του λαιμού.
3. Κοιτάξτε κατ ‘ευθείαν επάνω στο ταβάνι και σουφρώστε τα χείλη σας. Προσπαθήστε να τεντώσει τα χείλη σας προς το ταβάνι, κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια  χαλαρώσετε. Επαναλάβετε πέντε φορές. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για φυσικό λίφτιγκ προσώπου, καθώς λειτουργεί πραγματικά τους μυς του λαιμού.
4. Κοιτάξτε και  πάλι το ταβάνι, βγάλτε έξω τη γλώσσα σας, και προσπαθήστε να αγγίξτε με τη γλώσσα σας το πηγούνι σας. Κρατήστε για δέκα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε αυτή τη φυσική άσκηση λίφτινγκ 5-7 φορές.

Μετάφραση και Απόδοση για τις filenades.gr από το ehow.com: Ρένα Σωτηρίου
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Συντακτική Ομάδα
17/01/13 09:34
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Τα μαλλιά μας δείχνουν όμορφα όταν έχουν όγκο...

Διαβάστε περισσότερα...
Tattoo or not to do?

Είναι γενικά πλέον αρκετά της μόδας να ‘’χτυπάμε’’ tattoo...

Διαβάστε περισσότερα...
Πώς βρίσκετε το ιδανικό σας βάρος;

Υπάρχουν δύο μέθοδοι υπολογισμού: 1. Ο τύπος Λόρενς...

Διαβάστε περισσότερα...