Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Αστρολογικές προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση
Κριός 2013
Είναι γνωστό πως οι Κριοί είναι άτομα που αναζητούν την περιπέτεια και δε λένε ποτέ όχι τις προκλήσεις. Έτσι, το 2013 αναμένεται για αυτούς άκρως ενδιαφέρον, αφού κατά τη διάρκεια του έτους θα συναντήσουν πολλές προκλήσεις και θα χρειαστεί να μετρήσουν αρκετές φορές τις δυνάμεις τους. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να ανοιχτείτε στους άλλους και να δείτε την αλήθεια κατάματα. Προσπαθήστε να είστε ευτυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή, για να υπάρξει θετικό αντίκτυπο και στον εργασιακό σας τομέα. Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις θα διαδραματίσουν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι νοιάζονται για το καλό και την πρόοδό σας. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα,. Προς αυτή την κατεύθυνση σας σπρώχνουν και οι επιρροές του Πλούτωνα. Φροντίστε να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και μην αφήνετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν και σας εγκλωβίζουν να βαλτώσουν. Οι επιρροές του Ουρανού, οι οποίες θα είναι όλο και πιο ισχυρές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα σας βοηθήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε σε ό,τι αφορά τις προσωπικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πάρα πολλές. Ο Πλούτωνας σας ωθεί σε αλλαγές, ο Άρης σας κάνει πιο επιθετικούς και ο Ουρανός σας βάζει σε μεγάλα διλήμματα. Στα αισθηματικά, όσοι έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι, θα νιώσετε πολύ συχνά την ανάγκη για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Αν το ταίρι σας δεν σας ακολουθήσει, τότε ο χωρισμός είναι πολύ πιθανός. Θα υπάρξουν στιγμές έντονου πάθους, αλλά και ζήλιας. Πάντως, αρκετοί θα κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν πολλές προκλήσεις και αρκετά φλερτ. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, είτε πρόκειται για κάτι εφήμερο είτε για κάτι πιο σοβαρό. Όλοι σας πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Επιλέξτε να είστε πιο ρομαντικοί και καταδεκτικοί, αφήστε τον άλλο να σας μιλήσει και μη φοβηθείτε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στα οικογενειακά σας θα υπάρξουν αρκετές προστριβές, όχι τόσο με τους γονείς σας, όσό με άλλους συγγενείς. Ωστόσο, το ένα φέρνει το άλλο, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ψύχραιμα. Οι γονείς σας θα είναι συνεχώς δίπλα σας, για να σας στηρίξουν, αλλά και να σας επιπλήξουν όταν δουν πως κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι θα σταθούν τυχεροί, αφού θα αποκτήσουν παιδί ή εγγόνι, κάτι που θα αλλάξει τη διάθεση τους προς το καλύτερο. Τα πράγματα θα φτιάξουν σε όλα τα επίπεδα στο δεύτερο μισό του έτους.

Επαγγελματικά: Η χρονιά θα είναι δύσκολη και ιδιαιτέρως απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να έχετε υπομονή και πίστη στις δυνατότητες σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ανοίγεστε υπερβολικά στους συναδέλφους σας. Ωστόσο, αν χρειαστεί, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια τους. Εφόσον περάσει ο χειμώνας, τα πράγματα θα καλυτερέψουν, αλλά όσοι ψάχνετε για κάποιο κέρδος θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Προσπαθήστε να είστε χαρούμενοι ή τουλάχιστον ήρεμοι στην προσωπική σας ζωή, για να μην ξεσπάτε επί δικαίων και αδίκων στον εργασιακό σας χώρο. Ο Ουρανός αναμένεται να επηρεάσει θετικά τις όποιες κινήσεις σας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε την έντονη ανάγκη για αλλαγή περιβάλλοντός, αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει να είστε σε θέση να υποστείτε τις όποιες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι επιρροές του Άρη θα σας κάνουν πιο επιθετικούς και απρόβλεπτους. Το μυστικό είναι να μη χάσετε τον έλεγχο και δώσετε δικαιώματα τόσο στους συναδέλφους σας, όσο και στους προϊσταμένους σας. Αν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή πρωτοβουλίες, αποδεχτείτε την πρόκληση. Όσοι είστε άνεργοι, συνεχίστε να κυνηγάτε μια καλή ευκαιρία.

Οικονομικά: Οι καιροί δεν είναι καθόλου εύκολοι και τα οικονομικά των περισσότερων δύσκολα θα αυξηθούν. Όσοι τα καταφέρουν θα αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Κάντε προσεκτικές κινήσεις, μην ανοίγεστε εύκολα και φροντίστε να εξοφλείτε τις υποχρεώσεις σας. Όσοι παραμείνουν σταθεροί σε ένα πλάνο και δείξουν υπομονή, λογικά θα ανταμειφθούν από το φθινόπωρο και έπειτα. Αυτοί που θέλουν να επενδύσουν μέρος των χρημάτων τους, καλό είναι να ασχοληθούν με εναλλακτικές πηγές ενέργειας, με τις καλλιέργειες και γενικότερα με το περιβάλλον. Μείνετε μακριά από μεγαλόπνοα σχέδια και υψηλά δάνεια, που σε αυτή τη φάση το πιθανότερο είναι να σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις από ξένους επενδυτές, που θα αφορούν είτε πιθανότητα συνεργασίας, είτε αγοράς ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση σας δεν θα είναι εύκολη. Πολλές φορές θα νιώσετε την ανάγκη για να ξοδέψετε χρήματα, προκειμένου να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε, αλλά θα πρέπει πάντα να λειτουργείτε με μέτρο.

Υγεία: Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι καλή σε γενικές γραμμές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013. Οι περισσότεροι θα περάσετε μία ήρεμη χρονιά, αφού και οι στενοί σας συγγενείς δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Δύο είναι οι τομείς που θα πρέπει να προσέξετε. Σε ό,τι αφορά τη δίαιτα σας, οφείλετε να κάνετε πιο υγιεινή τη διατροφή σας. Επιπλέον, πρέπει οπωσδήποτε να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας γεμίζουν με άγχος και στεναχώρια. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και ασχοληθείτε κατά το δυνατόν με δραστηριότητες που σας γεμίζουν και σας κάνουν να ξεχνιέστε. Στην αρχή της χρονιάς μπορεί να νιώσετε μια ατονία, αλλά από την άνοιξη και μετά θα πάρετε τα πάνω σας. Στα μέσα του 2013 ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με αλλεργίες. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά το καλοκαίρι, για να μην εμφανίσετε σημάδια κόπωσης.

Ταύρος 2013
Για τους περισσότερους από τους Ταύρους η χρονιά που φεύγει κινήθηκε σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς, όμως το 2013 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά., Πρόκειται για ένα έτος, που θα ζητηθεί από όλους να καταθέσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων και των δυνάμεων τους. Οι εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η κούραση και η καταπόνηση θα είναι τέτοια, που προς το τέλος της χρονιάς θα χρειαστείτε την υποστήριξη (κυρίως ηθική), της οικογένειας και των φίλων σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε χείρα βοηθείας, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο. Μην το βάλετε κάτω, μην απογοητευτείτε και σταματήσετε την προσπάθεια σας. Οφείλετε να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, ώστε να αναλαμβάνετε πάντα πρωτοβουλίες και ευθύνες. Στο τελευταίο τέταρτο της χρονιάς θα μπορέσετε να γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και οι καλές στιγμές αρκετές, κάτι που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να τα βγάλετε πέρα. Οι ωθήσεις του Δία, του Πλούτωνα και του Ουρανού θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Εσείς πρέπει να φανείτε συνεπείς και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η αγάπη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των Ταύρων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα, που έχουν πολύ συχνά ξεσπάσματα, αλλά πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ελέγξουν την κατάσταση και να κοιτάξουν μπροστά. Το 2013 οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και στα αισθηματικά σας. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας και θα την προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή σε περιοχή της Ελλάδος που αγαπάτε ή θέλετε να επισκεφτείτε πολύ, είναι μια υπέροχη ιδέα. Απλώς, φροντίστε να μην κάνετε υπερβολικά πράγματα και προσέξτε τα έξοδα. Για τα περισσότερα ζευγάρια η σχέση τους κατά τη διάρκεια του έτους θα είναι ήρεμη και αρμονική. Σε αυτό βοηθούν τόσο ο Δίας, όσο και η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Οι ελεύθεροι δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Πολλοί θα εντείνουν τις προσπάθειες για να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς, όταν οι στιγμές πάθους και ρομαντισμού αναμένεται να ενταθούν. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε τον έρωτα της ζωής σας. Αφεθείτε σε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, αλλά μην τα θεωρήσετε όλα δεδομένα και μην επαναπαυτείτε. Κάποιοι θα έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους σας. Να είστε υπομονετικοί. Προς το τέλος της χρονιάς θα μπορείτε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τη σχέση σας. Στα οικογενειακά σας, οι δικοί σας θα σας σταθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μιλήστε μαζί τους για όσα σας απασχολούν, ζητήστε τη συμβουλή τους και μην τους στεναχωρείτε. Φροντίστε να μην είστε ανταγωνιστικοί απέναντι στα αδέρφια σας.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε καθ’ όλή τη διάρκεια του έτους να μείνετε μακριά από τσακωμούς και προστριβές. Αυτό που χρειάζεται είναι να κρύψετε τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά σας. Αποφασίστε να μη μιλάτε πολύ, αφού έχετε το κακό συνήθειο να το κάνετε πολλές φορές χωρίς να σκέφτεστε ή να συγκρατείτε το θυμό σας. Οι περισσότεροι κίνδυνοι σε επαγγελματικό επίπεδο καιροφυλακτούν μέχρι τα μέσα της χρονιάς. Μη διστάσετε να αναλάβετε ένα μεγάλο πλάνο. Αξιοποιήστε τη διαίσθηση, την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητα που σας διακρίνουν και όλα θα πάνε καλά. Να είστε τυπικοί και οργανωμένοι. Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να είστε βιαστικοί και επιπόλαιοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά, όταν θα προκύψουν ορισμένα θέματα. Οι περισσότερες δυσκολίες θα προκύψουν το χειμώνα, ενώ και η αρχή της άνοιξης χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Όσοι είστε άνεργοι θα δυσκολευτείτε αρκετά να βρείτε εργασία, εκτός και αν αλλάξετε ρότα. Το ζητούμενο είναι να ασχοληθείτε με κάτι που σας εξιτάρει, αλλά ταυτόχρονα ευνοεί την ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τη δημιουργικότητά σας και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ο Δίας θα είναι με το μέρος σας σε αυτή σας την αναζήτηση.

Οικονομικά: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, τα άστρα δείχνουν να είναι με το μέρος σας. Αυτός ο χρόνος θα σας φέρει περισσότερα κέρδη, αλλά οφείλετε να φανείτε έξυπνοι και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Από τα χέρια σας αναμένεται να περάσουν σημαντικά ποσά, αλλά πολλά από αυτά θα φύγουν γρήγορα για άμεσες υποχρεώσεις ή δαπάνες που σχετίζονται με τα προηγούμενα έτη. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε προς το τέλος της χρονιάς, όπου οι εξελίξεις δε θα είναι το ίδιο θετικές για εσάς. Μην παρασύρεστε από συμβουλές τρίτων ή από διαφημιστικές καμπάνιες. Αν κάποιοι από εσάς αποφασίσουν να επενδύσουν μέρος του κεφαλαίου τους, προτιμότερο θα ήταν αυτό να συμβεί το καλοκαίρι ή νωρίς το φθινόπωρο. Αρκετοί από εσάς θα αποκομίσουν οικονομικά οφέλη που θα έχουν να κάνουν είτε με κάποιο κερδισμένο λαχείο ή με κάποια κληρονομιά. Σε όσους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις συνθήκες του βιοτικού τους επιπέδου, καλείστε να το κάνετε με σύνεση και μέτρο. Και σε αυτό τον τομέα η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά, αρκεί φυσικά να χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο και πάνω από όλα την κατάλληλη στιγμή.

Υγεία: Θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί κατά το 2013. Όπως πάντα τα απογεύματα και λίγο πριν το βράδυ, θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι που οφείλεται στη ρουτίνα της ημέρας και στο στρες. Φροντίστε να μην βασανίζετε το μυαλό σας με ανούσια πράγματα και χαλαρώστε στον ελεύθερο σας χρόνο, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Είναι προτιμότερο να ξεκουράζεστε όποτε σας δίνετε η ευκαιρία τις καθημερινές. Ίσως κάποιοι από εσάς αντιμετωπίσουν προβλήματα με κρυολογήματα, ενώ αρκετοί θα έχετε θέμα με το σωματικό σας βάρος. Φροντίστε η διατροφή σας να είναι όσο γίνεται πιο υγιεινή και να κοιμάστε αρκετές ώρες. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται το δεύτερο εξάμηνο, αλλά οι επιρροές του Δία θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό το διάστημα δώστε μεγαλύτερη βάση στους τομείς της υγιεινής και της καθαριότητας.

Δίδυμοι 2013
Το 2013 σας περιμένει μια χρονιά, με πολλές υποχρεώσεις, πολλές προκλήσεις και γενικότερα αρκετή δράση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και σε κάποιες περιπτώσεις νευρικοί. Ήρθε η στιγμή να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να πετύχετε τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα προσωπικά σας. Στο ξεκίνημα του έτους θα παρουσιαστείτε ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αλλά αυτό θα φθίνει με την πορεία του χρόνου. Ευκαιρίες για στιγμές ρομαντισμού και πάθους θα υπάρξουν, αλλά ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι λιγοστός και η πίεση των υποχρεώσεων μεγάλη. Προς το τέλος του χρόνου θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και τότε θα γνωρίζετε μια και καλή αν η προσπάθεια σας καθώς και οι επιλογές σας έπιασαν τόπο. Οι πλανήτες σας ευνοούν, αλλά και σας ωθούν στο να κάνετε το παραπάνω βήμα. Πείτε ναι στις προκλήσεις και προσπαθήστε να πραγματώσετε τις φιλοδοξίες σας. Να είστε πρακτικοί και ρεαλιστές. Αρκετοί θα μπλεχτείτε σε μικροπεριπέτειες, χωρίς να φταίτε εσείς για αυτό. Πολλοί θα γευτούν τη χαρά της επιτυχίας και θα μπορέσουν να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο. Μην αφήσετε τις αναταραχές που θα προκύψουν να σας βγάλουν εκτός στόχων.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι έντονη σε ό,τι αφορά τους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι περισσότεροι θα ζήσετε ευτυχισμένες, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον ή τη σύντροφό σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Επειδή είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους άλλους, αλλά πρέπει να μάθετε να είστε πιο απαιτητικοί. Συζητήστε μαζί με το ταίρι σας και προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο ευχάριστα και ποιοτικά γίνεται τον έτσι και αλλιώς περιορισμένο χρόνο σας. Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους, θα έχετε τις δικές σας ευκαιρίες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Η ανταπόκριση από το αντίθετο φύλο θα είναι άμεση και σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα θα καταλήξουν ακόμα και σε αρραβώνα ή γάμο, αφού ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος. Η τελική απόφαση είναι καθαρά δικό σας θέμα, αλλά καλό είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Όσοι έχετε σχέση, οφείλετε να είστε ειλικρινείς απέναντι στο έτερον ήμισυ. Ο ρομαντισμός και η ευκολία που έχετε στο να επικοινωνείτε με τους άλλους, σας κάνουν γοητευτικούς. Αυτό θα σας βοηθήσει και στις σχέσεις σας με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Η οικογένειά σας θα είναι συνεχώς στο πλευρό σας, έτοιμη να σας υποστηρίξει, να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει. Κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα ξεπεραστούν άμεσα και σχετικά εύκολα. Η συνέχεια χαρακτηρίζεται από γαλήνη και αρμονία, κάτι που θα σας βοηθήσει και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας σε καθημερινή βάση.

Επαγγελματικά: Στον χώρο εργασίας σας θα χρειαστεί να δείξετε αφοσίωση και επαγγελματισμό. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας αποσταθεροποιήσουν και να σας μειώσουν. Απλώς δείξτε τους πως το έχετε καταλάβει, αλλά σε καμία περίπτωση μην χάσετε την ψυχραιμία και τον προσανατολισμό σας. Όσο πιο σκληρά εργαστείτε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι στο τέλος η ανταμοιβή σας. Τα θετικά νέα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους από το Μάιο και μετά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε δε χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε γκρίνια. Οι επιρροές της Αφροδίτης και του Κρόνου θα αποδειχτούν ευεργετικές σε καίριες περιπτώσεις. Δείξτε υπευθυνότητα και φανείτε θαρραλέοι, κυνηγώντας μέχρι τέλους τα όνειρά σας. Από τα μέσα της χρονιάς και έπειτα θα δεχτείτε περισσότερα συγχαρητήρια από τους ανωτέρους σας. Αυτό θα σας δώσει δύναμη, καθώς τα πρώτα σημάδια κόπωσης θα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Όσοι παρουσιαστούν οργανωμένοι και ταυτόχρονα έχουν την ευελιξία να αποφεύγουν δύσκολες καταστάσεις, θα περάσουν μια ήρεμη χρονιά. Οι άνεργοι θα συναντήσουν πολλές κλειστές πόρτες, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να τους πτοήσει. Οπλιστείτε με υπομονή και κάποιες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν από την άνοιξη και μετά.

Οικονομικά: Όσοι επιδείξετε σύνεση και υπομονή θα ολοκληρώσετε τη χρονιά με κέρδη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαγορεύονται ανοίγματα ή βιαστικές κινήσεις. Όσοι ασχολούνται με επενδύσεις, καλό θα ήταν να κάνουν τις κινήσεις τους κατά το δεύτερο ήμισυ του έτους, αφού πρώτα έχει παγιωθεί μια κατάσταση και έχουν κινηθεί χρήματα στην αγορά. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και σε ανανεώσιμες και εναλλακτικές πηγές ενέργειας, είναι αυτές που θα προτιμηθούν μέσα στο έτος. Μερικοί θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν απότομα στο ξεκίνημα του 2013. Αυτό δεν θα πρέπει να τους παρασύρει σε περιττά έξοδα. Η αποταμίευση ενός σημαντικού ποσού, κρίνεται απαραίτητη στις μέρες μας. Αρκετοί θα αποκτήσουν κέρδη από παλιές τους επενδύσεις, κάποιοι θα αυξήσουν το εισόδημά τους, λόγω προαγωγής, ενώ μερικοί θα αποκομίσουν κέρδος από κληρονομιές, μετοχές ή τυχερά παιχνίδια. Μη δίνετε σημασία σε φήμες και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε. Περίπου στα μέσα της χρονιάς, ίσως υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα και υποχρεώσεις, για αυτό καλό είναι να έχετε κάνει τον προγραμματισμό σας.

Υγεία: Στον τομέα της υγείας, κάποια προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτά θα αφορούν κυρίως το νευρικό σύστημα, το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και τις αρθρώσεις. Μείνετε μακριά από σκοτούρες, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και δώστε μεγάλη βάση στη διατροφή σας. Να αερίζετε καλά τους χώρους και να τηρείτε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Οι πιο ευπαθείς ομάδες καλό είναι να μειώσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιες τροφές καλό θα είναι να τις κόψουν τελείως. Τα βότανα και τα αιθέρια έλαια είναι μια πολύ καλή εναλλακτική θεραπεία, ειδικά για όσους κάθονται πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Συμβουλευτείτε κάποιους ειδικούς πριν δοκιμάσετε μερικούς συνδυασμούς και πάρτε πρώτα την άδεια του γιατρού σας.

Καρκίνος 2013
Το 2013 θα είναι μια χρονιά που θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Αρωγοί σε αυτή σας την προσπάθεια θα σταθούν τα άστρα. Θα είναι μια χρονική περίοδος, στην οποία για διάφορους λόγους θα αισθανθείτε και θα είστε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Κάτι που σημαίνει πως θα έχετε τη δυνατότητα, αλλά και την ευθύνη για τις αποφάσεις που θα παίρνετε και τις ενέργειες που θα πραγματοποιείτε. Έτσι, θα χρειαστείτε πολύ σκέψη, οργάνωση και πρακτικότητα. Αν ο προσανατολισμός σας είναι σωστός, η επιτυχία θα είναι θέμα χρόνου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή και καμία διένεξη ή παρεξήγηση με γνωστούς και αγνώστους δεν πρόκειται να σας επηρεάσει. Οφείλετε να είστε πιο απλοί και ευγενικοί απέναντι στους άλλους. Μια καλή συμβουλή είναι να προσπαθείτε να μπείτε στα παπούτσια τους, προκειμένου να καταλάβετε τι τους συμβαίνει και πως νιώθουν. Είστε νοσταλγικοί και έχετε την διαρκή τάση να αναμοχλεύετε το παρελθόν, κάτι που δεν είναι καλό αυτή την περίοδο. Οι επιρροές του Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στον τομέα των αισθηματικών τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα και είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες, προκειμένου να μπορέσετε να ομαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Οι επιρροές του Κρόνου, κυρίως το πρώτο τρίμηνο, θα δημιουργήσουν σε κάποια ζευγάρια ανασφάλεια και θα τα βάλουν σε δεύτερες σκέψεις. Όσοι αντιμετωπίσουν την κατάσταση ψύχραιμα, θα διατηρήσουν μια αρμονική σχέση. Το πρώτο μισό του χρόνου τα άστρα ευνοούν κάθε σχέση, είτε αυτή βρίσκεται στο ξεκίνημα της είτε είναι μακροχρόνια. Μαζί με το ταίρι σας θα ζήσετε πολλές και ρομαντικές στιγμές. Ωστόσο, αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος να κάνετε έναν απολογισμό της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Όσοι έχετε τη δυνατότητα για ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και ταξίδια, μην το αναβάλετε. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για άλλους λιγότερες και για άλλους περισσότερες. Αυτό που μετράει είναι η σωστή επιλογή. Το χτίσιμο μιας σχέσης προϋποθέτει αργές και σταθερές κινήσεις. Αρκετοί θα δεχτείτε έντονο πρέσινγκ, καθώς και συμπεριφορές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα (κυρίως), αλλά και δυσάρεστα. Σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις, οι γονείς σας θα βρίσκονται στο πλάι σας τις περισσότερες φορές προκειμένου να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν. Αυτοί που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με τους δικούς τους, θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να αποφεύγουν τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα. Κάποιοι θα αναζητήσουν χείρα βοηθείας σε φίλους και γνωστούς, αλλά θα πρέπει να φιλτράρουν κάθε τι που ακούν πριν προχωρήσουν σε πράξεις.

Επαγγελματικά: Σε αρκετές περιπτώσεις οι συνθήκες στον εργασιακό σας τομέα θα δυσκολέψουν, κάτι που θα σας γεμίσει με μεγαλύτερη πίεση και περισσότερες ευθύνες. Μην αντιδράσετε απότομα και υπερβολικά. Κάντε υπομονή και από τα μέσα της χρονιάς και μετά τα πράγματα θα φτιάξουν, ενώ και η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει. Δείξτε σε όλους ποια είναι η πραγματική σας αξία. Η εργατικότητα, η εφευρετικότητα και η εξυπνάδα σας, είναι πολύτιμοι σύμμαχοί σας. Ο Ήλιος και ο Δίας θα είναι στο πλευρό σας, τους έξι πρώτους μήνες, που αναμένονται και οι πιο δύσκολοι, καθώς στη συνέχεια τα ευχάριστα νέα θα είναι περισσότερα από τα δυσάρεστα. Αρκετοί γνωστοί και συγγενείς σας, κυρίως άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς, θα αποτελέσουν την ιδανική έμπνευση. Όσοι είστε άνεργοι δεν πρέπει να χάνετε το κουράγιο σας. Δείξτε για ακόμα μία φορά υπομονή. Το να στέκεστε σε ευκαιρίες του παρελθόντος που πέρασαν δεν έχει καμία σημασία. Διδαχτείτε από τα λάθη σας και έχετε τα μάτια σας ανοικτά για κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας. Όσοι ασχολείστε με συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν κάποιες δουλειές, θα μπορέσετε να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες.

Οικονομικά: Κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν αρκετές περιπτώσεις που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να αλλάξετε τακτική, αν δείτε πως δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Στα μέσα του χρόνου, τα θετικά νέα θα είναι πολλά, ενώ στο τελευταίο δίμηνο, πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα σε μικρά πράγματα, τα οποία δεν σας χρησιμεύουν ιδιαίτερα. Όσοι έχετε επιχειρήσεις ή μετοχές, καλό είναι να περιμένετε μέχρι την άνοιξη, πριν κάνετε τις κινήσεις σας. Στις προσπάθειες σας για να αυξήσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, θα σταθούν σύμμαχοί ο Πλούτωνας και ο Άρης. Όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ένα χόμπι, το οποίο θα σας αναζωογονήσει και θα σας απασχολήσει ευχάριστα στον ελεύθερο σας χρόνο. Σε ό,τι αφορά την καθημερινή σας δραστηριότητα, να ξοδεύετε μόνο όσα χρειάζονται για να ζήσετε χωρίς κάποιο πρόβλημα και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύετε, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι. Προς το τέλος του χρόνου οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν, για αυτό όσοι έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε χωρίς δυσκολίες.

Υγεία: Το 2013 θα φέρει μαζί τους πολλές υποχρεώσεις. Έτσι, παρότι θα είστε ενεργητικοί το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, οφείλετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όποτε βρίσκετε την ευκαιρία, αλλά και όποτε αισθάνεστε την ανάγκη. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι, ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στα μέσα της χρονιάς. Στραφείτε στην υγιεινή διατροφή και τη βοτανοθεραπεία. Η πιο επικίνδυνη περίοδος θεωρείται το διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Όσοι έχετε τη χρονική ευχέρεια, προσθέστε στην καθημερινότητά σας ασκήσεις γυμναστικής ή ενδυνάμωσης. Οι ωθήσεις που στέλνουν Δίας και Ουρανός σας δημιουργούν στρες και έντονη πίεση. Ίσως χρειαστεί να μείνετε μακριά από τους άλλους για λίγες μέρες, προκειμένου να ηρεμήσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μη διστάσετε να κλείσετε ακόμα και τα τηλέφωνα σας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Λέων 2013
Το 2013 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους Λέοντες, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Θα χρειαστεί να περάσουν από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες και μόνο όσοι είναι οργανωμένοι και βρίσκονται σε εγρήγορση θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι. Θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Πολλές φορές η κατάσταση θα εκτραχυνθεί. Όταν αυτό συμβεί, η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Αρκετοί θα αναζητήσουν συμβουλές και λύσεις σε άλλα πρόσωπα. Θα υπάρξουν συναντήσεις ικανές να αλλάξουν το ρουν της ζωής σας, αρκεί εσείς να το αποφασίσετε. Μόνο όσοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουν πάντα στραμμένη την προσοχή τους στις εξελίξεις, θα καταφέρουν να… αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Όσοι αφήσουν τα πράγματα στη μοίρα τους και προτιμήσουν να μείνουν παρατηρητές των εξελίξεων αντί να επέμβουν, θα έχουν υποστεί μια ήττα με απρόβλεπτες συνέπειες για το παρόν και το μέλλον τους. Ο Κρόνος θα σας προσδώσει το ρεαλισμό που χρειάζεστε σε δύσκολες περιστάσεις και ο Πλούτωνας θα εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, παρακινώντας σας σε δράση.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Κάποιες προκλήσεις και ορισμένα γεγονότα, θα σας βάλουν σε διλήμματα για την τωρινή σας κατάσταση. Αγνοήστε τις σειρήνες και προσπαθήστε να μείνετε ο εαυτός σας. Άλλωστε οι δικοί σας άνθρωποι ξέρουν καλά ποιοι είστε και σας προτιμούν αυθεντικούς. Όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, θα βιώσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η λογική και η υπομονή πρέπει να επικρατήσουν σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και τα άστρα. Προς το τέλος της χρονιάς, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και η σχέση σας θα εξομαλυνθεί. Οι παντρεμένοι καλό θα ήταν να κάνουν ένα ταξίδι, ώστε να απομονωθούν από τους άλλους και να αναζωογονήσουν τη σχέση τους. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Κάθε φορά που θα προκύπτει κάποιο πρόβλημα, καλό θα είναι να το συζητάτε μεταξύ σας. Οι ωριμότεροι και εμπειρότεροι, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο. Άλλωστε, οι επιρροές του Πλούτωνα και του Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα κατανόησης. Αρκετοί θα νιώσετε την έντονη ανάγκη να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία του ή της συντρόφου σας, αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Όσοι είστε ελεύθεροι αποφασίστε να προχωρήσετε στη ζωή σας, κάνοντας καινούριες γνωριμίες. Δείξτε το ρομαντικό σας πρόσωπο και θα βιώσετε έντονες συγκινήσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Σταματήστε να είστε ισχυρογνώμονες και μειώστε την επιθετικότητά σας, απέναντι στους ηλικιωμένους και στους φίλους.

Επαγγελματικά: Οι πολλοί έπαινοι και τα κολακευτικά σχόλια που ακούτε συχνά στην εργασία σας, αρχίζουν να δημιουργούν αρνητικό αντίκτυπο. Όσοι απέχουν από αυτό θα εκφράσουν αργά ή γρήγορα τον εκνευρισμό και το φθόνο τους. Εσείς οφείλετε να συνεχίσετε τη σκληρή προσπάθεια, χωρίς να πετάτε στα σύννεφα. Αρκετοί θα αποκτήσετε ξαφνικά τουπέ και θα αλλάξετε το ύφος σας. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε το σφάλμα σας, τόσο πιο εύκολα θα διορθώσετε την κατάσταση. Κατά το δεύτερο μισό του έτους, θα παρουσιαστείτε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να ανταμειφθείτε είτε με αύξηση μισθού, είτε με προαγωγή, είτε με περισσότερες μέρες άδειας. Οι θέσεις του Ουρανού και του Κρόνου, ευνοούν αυτούς που θα επιδείξουν φιλότιμο και εργατικότητα. Είτε λόγω των απαιτήσεων της δουλειάς σας, είτε λόγω των συνθηκών που θα δημιουργηθούν, αρκετοί θα γίνετε πιο κοινωνικοί, αποκτώντας περισσότερες και σημαντικότερες γνωριμίες. Επενδύστε στη συναδελφική αλληλεγγύη και θα βγείτε κερδισμένοι, Αρκετοί θα δεχθείτε χείρα βοηθείας εκεί που δεν το περιμένετε και από άτομα που δεν σας γέμιζαν το μάτι. Όσοι είστε άνεργοι, προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε μια συλλογική προσπάθεια, που θα σας αποφέρει κάποιο κέρδος και θα σας κάνει να νιώσετε πιο χρήσιμοι και σημαντικοί.

Οικονομικά: Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει γενικότερα τους Λέοντες δεν αρκεί από μόνη της. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Μην ακούτε τι λέγετε δεξιά και αριστερά και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ενημερωθείτε μόνο από αξιόπιστές πηγές, πριν αποφασίσετε ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα. Όσοι θέλουν να επενδύσουν, θα πρέπει να αναμένουν το δεύτερο μισό του έτους. Αν θέλετε να έχετε δοσοληψίες ή να κλείσετε συμφωνίες, καλό θα είναι να προχωρήσετε αν έχετε απέναντι σας Λέοντες, Κριούς ή Τοξότες. Με τη βοήθεια του Δία και του Ήλιου, οι περισσότεροι από εσάς θα επιδιώξετε να κάνετε αποταμίευση και θα τα καταφέρετε. Παλαιότερες εμπορικές συμφωνίες και επενδύσεις, αναμένεται να σας φέρουν κέρδη τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Σε αρκετούς θα ζητηθεί από γονείς και φίλους οικονομική βοήθεια. Αφού βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται για κάποια απάτη, προσπαθήστε να συνεισφέρετε, ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Κάποιοι θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, κυρίως το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Σε καμία περίπτωση μην κινηθείτε για την έκδοση δανείου, αφού αυτό θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας στο μέλλον, δημιουργώντας μεγαλύτερη αβεβαιότητα.

Υγεία: Αρκετοί θα έχετε δυσκολίες στην καθημερινότητά σας, αφού η πίεση και η κούραση από τη δουλειά θα σας λυγίζουν. Αποφασίστε να αλλάξετε συνήθειες και οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Πιθανά προβλήματα σχετίζονται με το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και τα μάτια σας. Καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε έναν γιατρό άμεσα, όταν νιώσετε πως κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να κοιμάστε αρκετές ώρες και ελαττώστε το χρόνο που βρίσκεστε μπροστά από τηλεοράσεις και υπολογιστές, προκειμένου να αποφύγετε τους πονοκεφάλους. Αρκετοί θα έχετε προβλήματα με τις εποχικές αλλεργίες. Προσπαθήστε να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και μείνετε περισσότερο μέσα στο σπίτι. Όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο, γυμναστείτε ή ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή άλλο χόμπι.

Παρθένος 2013
Οι Παρθένοι καλό θα ήταν να ετοιμάζονται για ένα 2013 με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετά απρόοπτα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Το ξεκίνημα του έτους θα είναι θετικό από κάθε άποψη, αλλά όσο περνάει ο καιρός και προς τα μέσα της χρονιάς, τα πράγματα θα πάρουν αρνητική τροπή. Εκεί είναι που πρέπει να δείξετε υπομονή και αποφασιστικότητα. Οι περισσότερες εντάσεις, οι δυσκολίες και τα προβλήματα, θα αφορούν τις σχέσεις σας με το οικογενειακό και το φιλικό σας περιβάλλον. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε δικαιώματα σε κανέναν. Να είστε έτοιμοι για να απολογηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας τα σφάλματά σας. Προς το τέλος του έτους η κατάσταση θα εξομαλυνθεί, τα κέρδη σας θα αυξηθούν, ενώ θα κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που είναι πιθανό να αλλάξουν τη ζωή σας. Σε αρκετές περιπτώσεις οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας, για να περάσετε από την ανασφάλεια, στη γαλήνη. Οι ωθήσεις του Άρη και ο συντηρητισμός σας, θα σας οδηγήσουν σε πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές. Προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που σας περιορίζουν και σας αδρανοποιούν.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Κατά τη διάρκεια του χρόνου θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ταίρι σας, αλλά η ανταπόκριση της άλλη πλευράς δεν θα είναι τόσο ζεστή όσο περιμένατε. Μην απελπίζεστε, μην σας πιάνει πανικός. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείξτε υπομονετικοί. Άλλωστε, οι σχέσεις έχουν πάντα τις δικές τους δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν ποτέ. Πιθανή έλλειψη πάθους ή ρομαντισμού θα πρέπει να σας προβληματίσει, αλλά όχι και να σας αποθαρρύνει. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι ελεύθεροι, αφού το κατάλληλο άτομο μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή την εμφάνιση του. Πολλοί θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις προς το τέλος της χρονιάς. Όσοι είστε παντρεμένοι αποφασίστε να κάνετε ένα ταξίδι από την άνοιξη και μετά για να συσφίξετε, αλλά και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Όσοι καταφέρετε να λύσετε άμεσα τις διαφορές σας στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα περάσετε μακρόχρονη περίοδο που θα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και σταθερότητα. Οι ωθήσεις του Ουρανού σας ευνοούν και σας κάνουν πιο τρυφερούς και ερωτικούς. Το ζητούμενο είναι η σχέση σας να κινείται σε ρυθμούς που θα ικανοποιούν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας και κυρίως με τους γονείς. Αυτές θα αφορούν κυρίως το μέλλον σας και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Συζητήστε τα πάντα με ηρεμία και καλή διάθεση, περάστε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τους δικούς σας και όλα θα φτιάξουν. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας. Κάποιοι μπορεί να σας πληγώσου και κάποιους να πληγώσετε εσείς. Μία γρήγορη και ειλικρινή συγγνώμη, μπορεί να αποβεί σωτήρια.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας οφείλετε να παρουσιαστείτε πιο αξιόπιστοι, ήρεμοι και υπομονετικοί. Δώστε περισσότερο χώρο στους συναδέλφους σας και μην μπλέκεστε στα πόδια τους, ούτε να ανακατεύεστε στις υποθέσεις τους. Μην προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη δική σας θέση εις βάρος κάποιου άλλου. Οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες σε σχέση με πέρυσι. Προς το τέλος του χρόνου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και αρκετοί θα αποκομίσετε κέρδη από τις επιλογές που κάνατε και την προσπάθεια που κατεβάλατε. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να κρυφακούσετε συνομιλίες άλλων. Καταπολεμήστε αυτή την τάση. Οι επιρροές του Άρη αυξάνουν την ανάγκη σας για αναγνώριση. Είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν οι πιο ικανοί και αποτελεσματικοί και εσείς μπορείτε κάλλιστα να είστε μέσα σε αυτούς. Σε αρκετούς θα προταθεί από την εργοδοσία αλλαγή πόστου, ακόμα και αυξομειώσεις στους μισθούς. Στο χέρι σας είναι αν θα αποδεχτείτε την καινούργια κατάσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Οι άνεργοι θα αντιμετωπίσουν ακόμα πιο πολλές δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας. Η υπομονή και η επιμονή αρκετών θα ανταμειφθεί στο τελευταίο τέταρτο του έτους. Ο Κρόνος εξακολουθεί να ενισχύει την καλή σας αίσθηση, αλλά και την εμμονή σας.

Οικονομικά: Οι περισσότεροι από εσάς δεν αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ενώ αρκετοί δεν έχετε ούτε πρόβλημα ρευστότητας. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα σας, είτε πρέπει να τα ξοδέψετε, είτε πρέπει να τα επενδύσετε. Για να βρείτε μια άκρη, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό επί των οικονομικών θεμάτων. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σας κυβερνά και το 2013 θα είναι αρκετά γενναιόδωρος μαζί σας. Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα φανούν από το καλοκαίρι και μετά. Όσοι έχετε επιχειρήσεις και θέλετε να επενδύσετε σε αυτές, να ξέρετε πως οι κατάλληλοι μήνες για την ενδυνάμωσή τους είναι ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος. Όσοι συμμετέχετε ή ηγείστε μεγαλόπνοων σχεδίων, τα οποία αφορούν σημαντικά ποσά, κρατήστε τις σκέψεις και τις κινήσεις σας κρυφές από άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Το πρώτο εξάμηνο αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα έξοδα, αλλά και απώλειες εσόδων, οι οποίες θα είναι κατά κανόνα μικρές. Στο τέλος του χρόνου και ιδίως τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα δείτε την αύξηση των τραπεζικών σας λογαριασμών, που τόσο περιμένετε. Κάντε αποταμίευση, φροντίστε για το μέλλον σας και μη δανείζετε εύκολα χρήματα.

Υγεία: Το 2013 θα είναι μια χρονιά που θα κυλήσει σε πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς. 
Έτσι, τόσο η κόπωση όσο και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά στο χέρι σας είναι να τα περιορίσετε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αποφύγετε το άγχος, μείνετε μακριά από καυγάδες και ρίξτε το βάρος στη διατροφή σας. Με τη γυμναστική θα βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, αλλά και θα εκτονωθείτε. Μια καλή ιδέα θα ήταν η άμεση επαφή με τη φύση στον ελεύθερό σας χρόνο, που θα σας βοηθούσε να ηρεμήσετε και να αναζωογονηθείτε. Πιθανά προβλήματα θα έχουν να κάνουν με την κοιλιά, το κυκλοφορικό, το διάφραγμα, το έντερο και την σπλήνα. Πιο δύσκολη περίοδος θεωρείται το πρώτο εξάμηνο του έτους. Το τελευταίο τρίμηνο οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσουν πιο ήρεμοι, ενεργητικοί και πνευματικά δυνατοί.

Ζυγός 2013
Το 2013 θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές αναταράξεις για τους Ζυγούς. Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν θα μπορέσει να επηρεάσει καταλυτικά την προσωπική και εργασιακή τους καθημερινότητα, αφού θα έχουν μαζί τους τη βοήθεια των άστρων και περισσότερο από όλων της Αφροδίτης. Από την άλλη, οφείλετε να είστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση από το ξεκίνημα της χρονιάς, για να αποφύγετε παγίδες και να μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται από μπελάδες και σκοτούρες. Κατά τη διάρκεια του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια και τις βλέψεις που έχετε στο μυαλό σας εδώ και μήνες ή χρόνια. Φροντίστε να διατηρείτε στενή και συχνή επαφή με την οικογένεια σας και το κοντινό σας περιβάλλον, αφού η βοήθεια και οι συμβουλές τους ενδέχεται να σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες σε αρκετές περιπτώσεις. Η ανάγκη σας για βοήθεια θα είναι πιο επιτακτική, τις περιόδους που θα νιώθετε μοναξιά και έντονη πίεση, ενώ η έμπνευση και η φαντασία σας θα σας έχουν εγκαταλείψει. Από συζητήσεις που θα έχετε με πιο έμπειρους και καταρτισμένους ανθρώπους, θα μπορέσετε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα και να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο παρόν και το μέλλον.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στον τομέα των αισθηματικών, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα κατά το 2013. Τα περισσότερα ζευγάρια θα ζήσουν μια ήρεμη και φυσιολογική καθημερινότητα. Μεταξύ τους θα επικρατεί κατανόηση και ο ένας θα υποστηρίζει τον άλλο σε κάθε πιθανό πρόβλημα που θα προκύπτει. Κάποιοι θα οργανώσουν μια ξεχωριστή έκπληξη για το ταίρι τους, προκειμένου να το κάνουν να νιώσει υπέροχα και να του δείξουν πόσο το νοιάζονται και το αγαπούν. Οι ρομαντικές στιγμές θα είναι περισσότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά για όσους αποφασίσουν να κάνουν ένα ταξίδι. Όσοι έχετε σχέση με Κριούς, Υδροχόους, Δίδυμους, Παρθένους και Λέοντες, θα δείτε τη σχέση σας να δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου, ενώ η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση θα είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε περισσότερο και με μεγαλύτερη επιτυχία. Απλώς, προσέξτε μην το παρακάνετε. Σε πολλούς θα δοθεί η δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές, ενώ μερικοί θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσοι έχουν σχέση είναι η κατάλληλη περίοδος να ανοίξουν τα χαρτιά τους στον ή στην σύντροφό τους και να μιλήσουν για το παρόν και το μέλλον τους. Ο Ουρανός σας σπρώχνει προς τη σωστή κατεύθυνση και σας βοηθάει να διδαχτείτε από τα λάθη σας. Στα οικογενειακά σας, στις περισσότερες των περιπτώσεων θα ζήσετε ήσυχες και ευτυχισμένες στιγμές. Κάποιοι ίσως απογοητευτείτε από κοντινά σας πρόσωπα, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην είστε κτητικοί και μην βασανίζετε πολύ το μυαλό σας. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για καινούργιες φιλίες.

Επαγγελματικά: Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα νεύρα τεντωμένα και οι εντάσεις παραμονεύουν. Έτσι, ακόμα και μια σπίθα, μπορεί να εξελιχθεί σε πυρκαγιά. Για αυτό, προσπαθήστε να αποφεύγετε σχόλια, χαρακτηρισμούς και ύβρεις στον εργασιακό σας χώρο. Δεν λέμε να είστε μουγκοί, αλλά καλό θα ήταν να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε περισσότερο. Τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα στην αρχή και στο τέλος της χρονιάς, ενώ ενδιάμεσα θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και αντοχή. Το δεύτερο μισό του έτους είναι αυτό κατά το οποίο πρέπει να προσμένετε πιθανές καλές ειδήσεις που θα σχετίζονται με αύξηση μισθού, προαγωγή ή (κυρίως) εξόφληση δεδουλευμένων. Το τέλος της χρονιάς και κυρίως ο Δεκέμβριος, είναι μια καλή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα εργασιακά σας. Αυτό ισχύει και για τους ανέργους, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να επιδείξουν υπομονή και να συνεχίσουν την αναζήτηση εργασίας. Το 2013 είναι μια χρονιά που θα αναγκαστείτε εκ των συνθηκών να εργαστείτε πιο ομαδικά και η προσπάθειά σας θα κριθεί με μεγαλύτερη αυστηρότητα. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες και μην πάψετε ούτε στιγμή να είστε φιλόδοξοι. Όσοι δίνουν εξετάσεις, θα έχουν αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Οικονομικά: Τα οικονομικά ήταν ανέκαθεν ένας τομέας, στον οποίο ποτέ δεν είχατε καλές επιδόσεις. Η αδυναμία σας να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και να κάνετε τις σωστές εκτιμήσεις εξακολουθούν να σας στοιχίζουν. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να μειώσετε τις σπατάλες, αν θέλετε να κλείσετε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Όσοι είστε πιο οργανωτικοί, θα αντιμετωπίσετε ελάχιστα προβλήματα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, αρκετοί θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να «φουσκώνουν», αφού κάποιες παλαιότερες επενδυτικές προσπάθειες θα αποφέρουν καρπούς. Προς το τέλος της χρονιάς, οι ευχάριστες ειδήσεις θα είναι συχνότερες. Εδώ είναι και το δύσκολο κομμάτι. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και φροντίστε να παραμείνετε σε γραμμή σκληρής πολιτικής. Η αποταμίευση είναι πολύ σημαντική αυτή τη χρονιά. Το μεγαλύτερο κέρδος θα το έχουν αυτοί που ασχολούνται με επιχειρήσεις και αγοραπωλησίες. Το ζητούμενο είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να μην αναζητήσετε πρόσκαιρες συμμαχίες. Μην ακούτε τις συμβουλές τρίτων και μην κάνετε τολμηρές κινήσεις, όταν βλέπετε πως δεν σας παίρνει. Ακόμα και ένα μικρό κέρδος στο τέλος του έτους, θα πρέπει να σας αφήσει ευχαριστημένους.

Υγεία: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα νιώσετε αρκετές φορές τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν. Προσέξτε τη διατροφή σας και εντάξτε στο πρόγραμμά σας τη γυμναστική. Όποτε έχετε ευκαιρία, φροντίστε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Βασικό ρόλο θα παίξει το αν κοιμάστε καλά και αρκετές ώρες. Πιθανά προβλήματα θα έχουν να κάνουν με την πλάτη, τη μέση κα τα νεφρά. Αρκετοί θα υποφέρουν από κράμπες και πονοκεφάλους. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Η ψυχική ανάταση που θα νιώσετε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του 2013, χάρη και στις ωθήσεις της Αφροδίτης και του Ήλιου, θα είναι αυτή που θα σας κρατήσει όρθιους, όταν το σώμα σας βαραίνει από την κούραση. Ο Κρόνος θα βοηθήσει να ελέγξετε τα νεύρα σας.

Σκορπιός 2013
Τα άστρα επιφυλάσσουν για τους Σκορπιούς μια χρονιά γεμάτη από συγκινήσεις. Θα υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω στην καθημερινότητά σας. Οι προκλήσεις θα είναι διαρκείς, ενώ οι υποχρεώσεις σας θα σας κρατούν για πολύ μεγάλο διάστημα διαρκώς απασχολημένους. Σε αυτό το ταξίδι δεν θα είστε μόνοι, αφού οι δικοί σας άνθρωποι θα βρίσκονται πάντα στο πλάι σας, έτοιμοι να σας υποστηρίξουν στις δύσκολες στιγμές και να σας δώσουν κουράγιο και κίνητρο για να συνεχίσετε την προσπάθεια. Θα είναι δίπλα σας και στις χαρούμενες στιγμές, για να μοιραστούν μαζί σας την ευτυχία σας. Οφείλετε να θυμάστε πως η ζωή δεν είναι μόνο χαρές, γλύκες και ξεγνοιασιά, αλλά υπάρχουν και προβλήματα. Εστιάστε στα πιο σημαντικά θέματα και μην ασχολείστε με μικρότητες και ασήμαντες υποθέσεις. Άλλωστε, οι Σκορπιοί φημίζεστε για τη δημιουργικότητα και την ικανότητα που έχετε να δημιουργείτε θετικό κλίμα και να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετές δοκιμασίες, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να χαλαρώνετε και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας σε κάθε ευκαιρία. Προς το τέλος της χρονιάς, θα προκύψουν περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Τα αισθηματικά σας είναι ο τομέας στον οποίο πάντα ρίχνετε μεγάλο βάρος, αλλά και αυτός που σας δημιουργεί διαχρονικά τα περισσότερα προβλήματα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε το 2013, οπότε οι καταστάσεις χρίζουν λεπτών χειρισμών. Το ταίρι σας θα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό με την πάροδο του χρόνου. Θα σας ζητάει συνεχώς να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Δείξτε υπομονή και υπευθυνότητα, κάντε παραχωρήσεις όσο σας παίρνει, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και δυσάρεστες συνέπειες. Οι παντρεμένοι και όσοι διατηρούν πολλά χρόνια σχέση, θα ζήσουν στιγμές πάθους το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Προσπαθήστε να είστε απλοί, ξεκάθαροι αλλά ταυτόχρονα ρομαντικοί και τρυφεροί. Οι ειλικρινείς συζητήσεις με επιχειρήματα και αποδείξεις είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να λυθούν τα προβλήματα. Κατά βάθος είστε καλόκαρδοι και συμπονετικοί, ενώ σύμμαχοι σας θα είναι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας. Οι ελεύθεροι θα έχετε λιγότερα βάσανα και περισσότερη τύχη. Αρκετοί από εσάς θα κάνουν γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ζωή τους και κάποιοι θα φτάσετε μέχρι και στο γάμο. Μεγάλη δυσκολία θα αντιμετωπίσουν όσοι επιχειρήσουν να φέρουν πιο κοντά το ταίρι τους με τους γονείς τους. Η ψυχρότητα που θα επικρατήσει αρχικά, χρειάζεται πολλή κουβέντα και υπομονή για να ζεστάνει. Στα οικογενειακά σας, τα θετικά στοιχεία σας θα υπερισχύσουν των αρνητικών, χάρη και στη βοήθεια των άστρων, κάτι που θα φέρει τους περισσότερους από εσάς πιο κοντά με τους γονείς και τους συγγενείς σας. Πιο καλά θα τα πάτε με τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς.

Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σας χώρο, οι περισσότεροι θα σας φέρονται ευγενικά, θα σας υποστηρίζουν και θα σας βοηθούν. Χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά σας. Έχετε την τάση να μιλάτε πολύ και γενικώς να «ανοίγεστε» εύκολα ακόμα και μπροστά σε αγνώστους, κάτι που πρέπει άμεσα να σταματήσετε ή τουλάχιστον να περιορίσετε. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας. Φροντίστε να είστε περισσότεροι οργανωτικοί και πρακτικοί. Καλό είναι να ασχολείστε με ένα θέμα κάθε φορά, ώστε να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να μαζεύονται πολλές άλυτες υποθέσεις, που σας προξενούν επιπλέον άγχος και εκνευρισμό. Οι περισσότεροι θα βρείτε πολλά κίνητρα μέσα από τη δουλειά σας, ενώ σε αρκετούς θα αναγνωριστεί και επιβραβευτεί η προσπάθειά τους. Οι άνεργοι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε θέση εργασίας, αλλά κυρίως να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Όσοι δίνουν εξετάσεις θα έχουν αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Το δεύτερο μισό του έτους προβλέπεται να είναι πιο παραγωγικό και προσοδοφόρο. Όσοι δεχτείτε νέες προτάσεις συνεργασίας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Οικονομικά: Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε μία έντονη ανάγκη να ικανοποιήσετε παλιότερες επιθυμίες σας, αλλά και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καθημερινότητας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί κυρίως τους πρώτους μήνες του έτους. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και μην το παρακάνετε. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα φέρει περισσότερα έσοδα. Όσοι έχουν επιχειρήσεις ή βασίζουν πολλά σε πρόσφατες επενδύσεις τους, θα δουν θετικά αποτελέσματα το τελευταίο τετράμηνο. Πρόκειται για μία περίοδο που ευνοεί νέες επενδύσεις καθώς και αγοραπωλησίες. Χάρη στη δημιουργικότητά σας και τη βοήθεια των άστρων, θα μπορέσετε να πετύχετε ορισμένες καλές συμφωνίες. Οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αποταμίευση και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις, οι οποίες θα στοχεύουν σε μια πιο απλή καθημερινότητα. Έτσι, θα βγείτε διπλά ωφελημένοι στο τέλος της χρονιάς. Όσοι έχετε οικονομικά προβλήματα ή πρέπει να διευθετήσετε πολλές υποχρεώσεις, φροντίστε να ξεμπερδεύετε με αυτές που είναι παλαιότερες. Η σύναψη δανείου, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε, εκτός και αν έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε χωρίς δυσκολία.

Υγεία: Το 2013 θα είναι μια χρονιά, που στα θέματα της υγείας θα έχετε συνήθως ευχάριστες ειδήσεις. Προς το τέλος του έτους ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα κόπωσης, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε θέματα με τα δόντια σας. Φροντίστε τη διατροφή σας και ακολουθήστε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα από πιο παλιά, ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και μη βάζετε σε δοκιμασία τις αντοχές σας. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, αρκετοί από εσάς θα νιώσετε μια ατονία, εξαιτίας της κακής διατροφής, των καταχρήσεων και της έλλειψης ύπνου. Αλλάξτε άμεσα συνήθειες για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Δοκιμάστε ορισμένα βότανα που ανταποκρίνονται στις παθήσεις σας, αφού πρώτα συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Να λειτουργείτε πάντα με μέτρο.

Τοξότης 2013
Το 2013 θα είναι μια χρονιά που είτε θα σας φέρει γαλήνη και ικανοποίηση, είτε άγχος και προβλήματα. Όσοι από εσάς μπερδευτήκατε, τα πράγματα είναι απλά. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξετε να ζείτε στην καθημερινότητά σας, θα είναι αυτός που θα καθορίσει τα πάντα κατά τη νέα χρονιά. Όσοι αποφασίσετε να συνεχίσετε σε έντονους και ξέφρενους ρυθμούς, μιμούμενοι ένα τρόπο ζωής που έχει γίνει πια μόδα και συνήθεια, θα έχετε περισσότερες δυσκολίες. Αντίθετα, όσοι επιλέξετε μια πιο απλή ζωή, σε χαμηλότερους ρυθμούς και έρθετε πιο κοντά σε επαφή με τη φύση, αλλά και την παράδοση, θα περάσετε πιο ευχάριστες και ποιοτικές στιγμές. Τα άστρα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας καθ’ όλη τη χρονιά, ειδικά σε αυτές που αφορούν φίλους. Οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, αλλά αρκετοί θα αποφασίσουν να γίνουν πιο προστατευτικοί τόσο σε ό,τι αφορά τους ίδιους όσο και τους δικούς τους ανθρώπους. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιρροές του Δία, του οποίου η θέση ενδυναμώνεται προοδευτικά, λόγω της απόστασης του από τον Πλούτωνα. Τα περισσότερα προβλήματα που θα εμφανιστούν θα επιλυθούν, έστω και αν αυτό αργήσει κάπως να συμβεί.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Το 2013 είναι μια χρονιά που ευνοεί τους γάμους. Έτσι, όσοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε το παραπάνω βήμα στη σχέση σας, είτε αυτή έχει περάσει από κάθε δοκιμασία, είτε είναι ακόμα φρέσκια, μπορείτε να προχωρήσετε, με τη βοήθεια και των άστρων. Αλλά και όσοι δεν παντρευτείτε, θα μπορέσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Οι περισσότεροι θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι ελεύθεροι θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες θα σας εξιτάρουν και θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Πολλοί θα νιώσετε έντονη ανάγκη για μεγαλύτερη στοργή και τρυφερότητα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ο ή η σύντροφός σας θα ανταποκριθούν και με το παραπάνω. Οι στιγμές ρομαντισμού και πάθους θα είναι πολύ συχνές, ειδικά για όσους έχουν καταφέρει να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις και έχουν τοποθετήσει τη σχέση τους σε στέρεες βάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις που έχουν βαλτώσει, οι αλλαγές θα παρουσιαστούν στο δεύτερο μισό του έτους. Όσοι περνάτε κρίση στη σχέση σας, καλό είναι να απομονωθείτε στη φύση μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια προσέγγισης. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι στο πλευρό σας για να σας διευκολύνουν. Στα οικογενειακά σας, οι περισσότεροι μήνες θα κυλήσουν αρμονικά και γαλήνια, με ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις σας τόσο με τους γονείς σας όσο και με τα αδέρφια σας θα διατηρηθούν σε πολύ καλό επίπεδο. Θα υπάρχει κατανόηση και βοήθεια. Θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με καλούς φίλους.

Επαγγελματικά: Το 2013 θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στον εργασιακό σας χώρο, αλλά θα νιώσετε και την ανάγκη να περάσετε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πανικοβάλλεστε, αφού είναι εφικτό να συνδυάσετε και τα δύο. Η λύση είναι να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Επιπλέον, όσο πιο πρακτικοί και οργανωτικοί είστε, τόσο πιο εύκολα θα ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Κατά την περίοδο της άνοιξης, οι ειδήσεις που θα λάβετε και θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, θα είναι κατά βάση θετικές. Όσοι από εσάς ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και ικανότητες, θα ανταμειφθείτε σίγουρα εντός του έτους. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί το πρώτο εξάμηνο, αν και κάποιες φορές το καλό πράγμα αργεί. Αρκετοί θα βρείτε το κίνητρο που σας έλειπε για να γίνετε πιο ενεργητικοί και αποδοτικοί. Η σχέση σας με τους συναδέλφους αλλά και τους προϊσταμένους σας θα κυμανθεί σε θετικά επίπεδα και οι εντάσεις στη δουλειά σας θα είναι ελάχιστες. Με τη βοήθεια και του Δία, οι άνεργοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν εργασία. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας και κρατείστε τα μάτια σας ανοικτά, προκειμένου να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Οικονομικά: Στο θέμα των οικονομικών, το 2013 θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη υπομονή και να λειτουργείτε με μέτρο. Μην απογοητεύεστε από πιθανές αναποδιές και μην κάνετε αχρείαστα έξοδα. Τους πρώτους μήνες θα αντιμετωπίσετε και τις περισσότερες δυσκολίες, για αυτό θα πρέπει να είστε καθ’ όλα έτοιμοι. Στα μέσα της χρονιάς ίσως προκύψουν οικονομικά θέματα που θα σχετίζονται με προβλήματα, τα οποία θα απασχολούν κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κάποιον φίλο σας. Βοηθήστε μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές σας. Στο δεύτερο εξάμηνο και κυρίως προς το τέλος του έτους, τα οικονομικά σας θα μπουν σε μια σωστή και ομαλή βάση, αρκεί να μην έχετε ξεφύγει το προηγούμενο διάστημα. Όσοι έχετε μεγάλες οφειλές από το παρελθόν, θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες και ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια τρίτων. Αντίθετα, όσοι από εσάς ασχολείστε με επενδύσεις και επιχειρήσεις, θα έχετε κατά κανόνα αρκετά κέρδη, στο μεγαλύτερο διάστημα του έτους. Είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσετε σε μετοχές και κυρίως σε ακίνητη περιουσία. Το μυστικό είναι να μην επενδύσετε όλα σας τα χρήματα μόνο σε μία κατεύθυνση. Μην αφήνετε τρίτους να μπουν στα δικά σας χωράφια, καθώς μπορεί να σας προκαλέσουν αναστάτωση.

Υγεία: Η ενέργεια σας θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Δώστε μεγαλύτερη βάση σε θέματα που αφορούν την καρδιά σας. Μην αμελείτε τη γυμναστική και φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά. Κάποια προβλήματα που θα προκύψουν και θα αφορούν κρυολογήματα, μυϊκές ομάδες, αρθρώσεις και νευρικό σύστημα, μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και έγκαιρα. Πιθανότερη περίοδος για να κάνουν την εμφάνιση τους είναι οι πρώτοι μήνες. Όσοι καταφέρετε να αποβάλλετε το άγχος και κοιμάστε αρκετές ώρες, θα περάσετε ένα ήσυχο 2013. Η επαφή με τη φύση, καθώς και οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές, κάτι που θα κρατήσει μέχρι και το Νοέμβριο, για αυτό η ξεκούραση είναι αναγκαία. Όσοι παίρνετε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Αιγόκερως 2013
Τα γνωστά χαρακτηριστικά των Αιγόκερων θα υπερισχύσουν για ακόμα μία φορά. Η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, η ανθρωπιά, η σταθερότητα, το ταλέντο, οι δεξιότητες και η ανεξαρτησία τους θα κάνουν τη διαφορά. Το 2013 θα είναι μια χρονιά με πολλές χαρούμενες στιγμές και ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις. Η νέα περίοδος θα ξεκινήσει με καλά νέα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αλλά προς τα μέσα της θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε μέλη της οικογένειάς σας και συγγενείς, ώστε να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια του έτους κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθεια ή τις συμβουλές σας και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι να τους βοηθήσετε και να τους καθοδηγήσετε. Επίσης, θα φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να θέσετε αυστηρά προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, θα έχετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση, ψυχαγωγία και διασκέδαση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Οι πλανήτες υπόσχονται μια γαλήνια περίοδο για εσάς και αρκετά υλιστικά οφέλη. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να γίνεται πιο κοινωνικοί και άλλοι θα αναπτύξετε μεγαλύτερη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το ταίρι σας θα αισθανθεί σε μερικές περιπτώσεις μοναξιά και θα σας ζητήσει να του αφιερώσετε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και αφιερώστε έστω και λίγη ώρα παραπάνω στο δικό σας άνθρωπο, σε καθημερινή βάση. Η συζήτηση, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα που σας διακρίνουν, είναι ικανά στοιχεία για να δώσουν τη λύση. Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους, οι γνωριμίες που θα κάνουν μέσα στο χρόνο θα είναι λίγες, ωστόσο κάποια από αυτές είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους. Για αυτό χρειάζεται υπομονή, ενώ όσοι απογοητεύονται εύκολα θα δυσκολευτούν περισσότερο. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα είναι πιο εποικοδομητικό και ευχάριστο. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές πάθους, ρομαντισμού και θα κυριαρχήσει ένα κλίμα αρμονίας και αλληλοϋποστήριξης. Οι παντρεμένοι θα βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις και θα αισθανθούν αναζωογονημένοι. Αυτοί που θα αναπτύξουν από νωρίς σχέση εμπιστοσύνης με τον ή την σύντροφό τους, θα αποφύγουν κάποιες μικροεντάσεις που ίσως παρουσιαστούν προς το τέλος της χρονιάς. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουν και οι πλανήτες και κυρίως οι Ουρανός, Αφροδίτη και Άρης. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε πιο δημιουργικοί, πιο εκφραστικοί αλλά και πιο απολογητικοί. Ο Κρόνος θα είναι σύμμαχος σας στις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Εσείς οφείλετε να είστε λιγότερο σαρκαστικοί και συναισθηματικοί, ώστε να μην εκνευρίζετε ή στρεσάρετε τους άλλους. Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας.

Επαγγελματικά: Οι υποχρεώσεις σας στον εργασιακό τομέα θα αυξηθούν και εσείς πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση για να τα βγάλετε πέρα. Φροντίστε να παρουσιάζεστε οργανωμένοι και προσπαθήστε να ολοκληρώνετε κάθε εργασία που σας αναθέτουν εγκαίρως ή και νωρίτερα, για να μη συσσωρεύετε προβλήματα. Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να δουλέψετε υπερωρίες, κάτι που θα σας κρατήσει για λίγο καιρό μακριά από το σπίτι σας. Όσοι έχουν αναλάβει να κλείσουν κάποιες συμφωνίες, θα χρειαστεί να κάνουν μερικά ταξίδια σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό, αλλά στο τέλος θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας θα είναι κατά κανόνα άψογη, ενώ οι δυνάμεις και το κέφι σας δεν θα σας εγκαταλείψουν. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα γίνετε ακόμα πιο αποδοτικοί και θα αποκομίσετε περισσότερα κέρδη. Θα επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης, ηρεμίας και αρμονίας στον εργασιακό σας χώρο, ενώ προς το τέλος του χρόνου θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας. Οι άνεργοι θα έχετε τις δικές σας ευκαιρίες για κάτι καλό, μετά τα μέσα της χρονιάς. Οι ωθήσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα σε συνδυασμό με τον ρεαλισμό σας, θα κάνουν τη διαφορά.

Οικονομικά: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, το 2013 δεν θα φέρει νέα εμπόδια ή βάρη, ωστόσο είναι οι υποχρεώσεις και τα θέματα του παρελθόντος που θα σας απασχολήσουν και μάλιστα πιο έντονα. Φροντίστε στο μέτρο του δυνατού να κλείσετε όσες περισσότερες τρύπες μπορείτε. Πολλοί θα σπεύσουν να σας συμβουλεύσουν και να σας προτείνουν λύσεις, όμως, θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι, αφού οι περισσότεροι θα κινηθούν για δικό τους συμφέρον. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναλύσετε λεπτομερώς την κατάσταση και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Όσοι δεν έχετε βραχνάδες από το παρελθόν, θα δείτε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς να φουσκώνουν, είτε λόγω αύξησης μισθών, είτε λόγω εξόφλησης χρωστούμενων. Αρκετοί θα χρειαστεί να βγάλετε ένα μέρος των εσόδων σας και να το δώσετε σε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Όσοι έχετε επιχειρήσεις ή είστε επενδυτές, θα αποκομίσετε κέρδη, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Σε γενικές γραμμές το 2013 θα ολοκληρωθεί με το πρόσημο να είναι θετικό. Από τη δική σας διαχείριση εξαρτάται το ύψος του κέρδους, που θα έχετε στο τέλος.

Υγεία: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και κατά τη διάρκεια του 2013 δεν θα αποφύγετε ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τις αρθρώσεις και κυρίως με τα γόνατα και με δερματικές παθήσεις. Ωστόσο, το 2013 θα έχετε πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Τόσο σωματικά όσο πνευματικά και ψυχικά θα νιώθετε πιο ισχυροί, χάρη και στις επιρροές του Κρόνου και της Αφροδίτης. Οι αλλεργίες και τα κρυολογήματα θα είναι ασφαλώς λιγότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Δώστε μεγαλύτερη βάση στο θέμα του ύπνου και προσπαθήστε να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται προς το τέλος του χρόνου. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε την τάση να αγχώνεστε εύκολα και συχνά. Η άμεση επαφή με τη φύση, η κλασσική μουσική καθώς και αρκετά βότανα είναι τρεις λύσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Υδροχόος 2013
Το 2013 επιφυλάσσει για τους Υδροχόους αρκετές στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, αλλά και περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας και περισσότερη πίεση. Πιο συγκεκριμένα, όσο βρίσκεστε σε περίοδο εργασίας και έχετε να διεκπεραιώσετε ένα σωρό υποθέσεις, ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι ελάχιστος. Αντίθετα, την περίοδο των διακοπών, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ξεσκάσετε. Η χρονιά θα κυμανθεί σε ήρεμα και αρμονικά επίπεδα, ενώ θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα είναι σε θετικό κλίμα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στη ζωή σας. Αρκετοί θα δεχτείτε μεγάλες και σημαντικές προκλήσεις. Στο χέρι σας είναι να αντεπεξέλθετε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα και εσείς θα είστε αναγκασμένοι να λειτουργείτε σε υψηλούς ρυθμούς. Το περιβάλλον σας θα γίνει πιο απαιτητικό και εσείς θα πρέπει να είστε πιο ευθείς, πιο άμεσοι και πιο αποδοτικοί. Φροντίστε να μην αφήνετε ανοικτές υποθέσεις και να μη δημιουργείτε στους άλλους προσδοκίες, τις οποίες δεν θα μπορέσετε να πραγματώσετε.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στα αισθηματικά, τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά. Δώστε βάση στα λεγόμενα σας και τη συμπεριφορά σας. Μην κάνετε κινήσεις, αν πρώτα δεν έχετε μιλήσει και αποφασίσει από κοινού. Κάποιες πρωτοβουλίες ενδέχεται να φέρουν το χωρισμό, ακόμα και αν η πρόθεση σας ήταν διαφορετική. Όσοι είστε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι με το έτερον ήμισυ, δεν θα έχετε προβλήματα. Οι προσφάτως παντρεμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Ένα ταξίδι ή μια μικρή τουρνέ είναι δύο άριστες επιλογές. Οι πρώτοι μήνες του 2013 προσφέρονται για ευχάριστες εκπλήξεις σε ζευγάρια που έχουν αρμονική συμβίωση. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε με περισσότερη λαχτάρα το ιδανικό ταίρι, ενώ κάποιοι πιο βιαστικοί θα σκεφτούν ακόμα και τον γρήγορο γάμο. Πάντως, είναι προτιμότερο να χτίσετε μια δυνατή σχέση και να προχωρήσετε βήμα βήμα. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να περάσετε ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι αυξημένες. Για κάποιους θα επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα που τους είχαν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στη ζωή τους. Σε αυτό συμβάλει η παρουσία του Κρόνου, ενώ εξαιτίας των ωθήσεων του Άρη και της Αφροδίτης θα είστε πιο ερωτικοί και παθιασμένοι. Στα οικογενειακά σας, θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι, αφού δεν έχετε μάθει να λειτουργείτε ομαδικά και με κανόνες. Πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε προβλήματα με Κριούς, Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Παρθένους. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα έρθετε πιο κοντά με γονείς, συγγενείς και φίλους.

Επαγγελματικά: Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σας, οι απαιτήσεις των άλλων προς το πρόσωπο σας θα αυξηθούν. Αυτό μπορεί να σας φανεί αρνητικό στο ξεκίνημα του χρόνου, αλλά γρήγορα θα συνηθίσετε και στη συνέχεια θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς. Τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν θα έχουν τακτοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο, κάτι που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση και θα μετριάσει την κόπωσή σας. Αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένα επαγγελματικά ταξίδια. Φροντίστε να έχετε κάποιον καλό και έμπειρο συνάδελφο μαζί σας, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Προς το τέλος του χρόνου θα έρθει και η υλική ανταμοιβή. Οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν υπομονή, αλλά και να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού οι ευκαιρίες θα είναι λίγες και θα εμφανιστούν ξαφνικά. Όσοι έχετε να δώσετε εξετάσεις, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερες ώρες για μελέτη, αν θέλετε να μην πάνε χαμένοι τόσο οι κόποι σας όσο και ο χρόνος σας. Όσοι μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, θα παρουσιαστείτε πιο παραγωγικοί στο δεύτερο μισό του έτους και αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και τη γενναιοδωρία των αφεντικών σας. Μερικοί θα μπορέσουν να φανερώσουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους και οι ικανότητες τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και ανταγωνιστικών εταιρειών.

Οικονομικά: Στα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι ευοίωνες για τους περισσότερους Υδροχόους. Όσοι έχετε την τάση να κυριεύεστε από τον εγωισμό σας, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Στο χέρι σας είναι να δώσετε ένα τέλος και μάλιστα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αναφέρετε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση, την περιουσία και τις απολαβές σας μπροστά σε τρίτους. Αρκετοί επιχειρηματίες και επενδυτές θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται προς τα μέσα της χρονιάς. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να τους υπερενθουσιάσει και να τους οδηγήσει σε νέα ανοίγματα. Τα περισσότερα κέρδη θα έρθουν από επενδύσεις και προσπάθειες προηγούμενων ετών, δικαιώνοντας παλαιότερες επιλογές σας. Μερικοί θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί και θα αποκομίσετε κέρδη από λαχεία και άλλα τυχερά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί είναι η διαχείριση των χρημάτων. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, προτιμήστε να ξοδέψετε μικρά ποσά και σε τομείς, που κρίνετε απαραίτητο να βελτιωθούν. Οι επιρροές του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και επιλογές στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά η επιμονή και η ισχυρογνωμοσύνη σας είναι ικανές να λειτουργήσουν αρνητικά.

Υγεία: Το 2013 είναι μια χρονιά, κατά την οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε θέματα υγείας. Ξεκινήστε από τη διατροφή σας. Τραφείτε υγιεινά, διορθώστε το μεταβολισμό σας και βάλτε στη ζωή σας τα βότανα και τη γυμναστική. Στο τελευταίο τέταρτο του χρόνου θα νιώσετε κάποιους πόντους στις αρθρώσεις και κυρίως στα πόδια, θα έχετε περισσότερα κρυολογήματα και αλλεργίες. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ηλικιωμένους. Προγραμματίστε σωστά τις ώρες που κοιμάστε και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταχρήσεις και ξενύχτια. Όσοι έχετε ευαίσθητο στομάχι ή αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, θα πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά τις συμβουλές των γιατρών. Ασχοληθείτε με χόμπι ή εργασίες που σας βοηθούν να ξεχαστείτε και να διώξετε το άγχος. Όσοι πάρετε στα σοβαρά την υγεία σας, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ιχθείς 2013 
Το 2013 θα φέρει πολλές ευχάριστες στιγμές για τους Ιχθείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και υποψιασμένοι. Το γεγονός πως είστε ανοιχτόκαρδοι και καλόκαρδοι, πως εκφράζεστε ελεύθερα και διακρίνεστε για την αθωότητα και την ανθρωπιά σας, είναι στοιχεία που μπορεί να σας δημιουργήσουν μπελάδες. Βλέπετε, πάντα θα υπάρχουν εκεί έξω άτομα έτοιμα να σας εκμεταλλευτούν ή να σας εξαπατήσουν, αφού θα είστε για αυτούς ιδιαίτερα προβλέψιμοι. Προσπαθήστε να μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, ειδικά σε όσους δεν γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι συνεχώς δίπλα σας, παρέχοντας σας τη στήριξη και τη φροντίδα, που τόσο έχετε ανάγκη. Ωστόσο, οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι μεγαλύτερες, κάτι που σημαίνει πως σε αρκετές περιπτώσεις η προσωπική σας ζωή θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Κατά τη διάρκεια του έτους θα σημειώσετε πρόοδο σε πολλούς τομείς. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις κινήσεις σας και σε αρκετές περιπτώσεις θα αισθανθείτε έστω και για λίγο, πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Σκεφτείτε καλά πριν ενεργήσετε, δώστε προτεραιότητα στους δικούς σας ανθρώπους και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η χρονιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις κυρίως για τους ελεύθερους. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως μπορείτε να γοητεύσετε εύκολα τους άλλους, αλλά το ίδιο εύκολα γοητεύεστε και εσείς. Στις σχέσεις σας αναζητείτε εκτός από το πάθος και τον ερωτισμό, το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Έτσι, επειδή πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και η πρώτη εντύπωση είναι συχνά λανθασμένη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και προσεκτικοί στις επιλογές σας. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα αληθινά σας αισθήματα. Οι παντρεμένοι θα δουν τη σχέση τους να δοκιμάζετε σε κάποια σημεία της χρονιάς. Δείξτε αλληλοκατανόηση και συζητήστε για όλα όσα σας απασχολούν, καταλήγοντας από κοινού σε ένα συμπέρασμα. Αρκετοί από εσάς θα ζήσουν στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι τους, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή θα υποδεχτούν ένα νέο μέλος. Μην αφήσετε ιστορίες του παρελθόντος να βγουν ξανά στην επιφάνεια και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το μυστικό είναι να σέβεστε ο ένας τον άλλο και να τον στηρίζετε στις δύσκολες στιγμές. Μην αφήνετε το άγχος και την κούραση της δουλειάς σας να γίνει αιτία εντάσεων στο σπίτι σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, η στήριξη και η κατανόηση που είναι για εσάς ζωτικής σημασίας, λόγω της υπερευαισθησίας σας, θα έρθουν και πάλι από την πλευρά των γονιών σας. Πιθανές διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συγγενείς και φίλους, θα λυθούν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο. Η σχέση με τον αδερφό ή την αδερφή σας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή.

Επαγγελματικά: Οι ωθήσεις του Κρόνου σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σας σπρώχνουν για να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα ιδανικά σας. Συνεχίστε να είστε ταπεινοί και εργατικοί και πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείτε για τη στάση σας. Από τον Μάρτιο και μετά, μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού, οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα υπάρχει μεγαλύτερη κόπωση, αλλά θα είναι παράλληλα μια περίοδος παραγωγική και κερδοφόρα. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να υλοποιήσετε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας για καιρό. Έτσι, θα προσπαθήσετε πολύ σκληρά, ξεπερνώντας συχνά και τα όρια σας. Η δίψα σας για επιτυχία και αναγνώριση, είναι ικανή να δημιουργήσει κάποιες προστριβές στον εργασιακό σας χώρο. Φερθείτε έξυπνα και ευγενικά, για να μην υπάρξουν προβλήματα. Όσοι ασχολείστε με μακρόπνοα πλάνα, θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποδίδουν, χάρη και στις επιρροές του Ουρανού. Οι άνεργοι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες για την εξεύρεση εργασίας. Ωστόσο, οι καλοί σας τρόποι, η εργατικότητα και η ανεβασμένη διάθεσή σας, θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να γίνετε λίγο πιο οργανωτικοί, προκειμένου να κατανείμετε σωστά όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας.

Οικονομικά: Όσοι από εσάς δεν έχετε φροντίσει όλο αυτό το διάστημα να λειτουργήσετε με σύνεση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε ποσά, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Τα προβλήματα είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν το πρώτο τρίμηνο και σε μερικούς θα δημιουργήσουν εντάσεις στα προσωπικά τους. Η οικονομική κρίση θα χτυπήσει την πόρτα σας μέχρι και τα μέσα της χρονιάς, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα επέλθει ισορροπία. Όσοι έχετε φροντίσει να πάρετε τα μέτρα σας, θα περάσετε ένα ήσυχο 2013, αρκεί να προσέξετε τα έξοδά σας. Τα άστρα θα είναι με το μέρος σας προς το τέλος του έτους. Όσοι ασχολείστε με μετοχές και επενδύσεις, θα δείτε τα χρήματα σας να λιγοστεύουν. Πιθανά έσοδα θα έχουν να κάνουν με αυξήσεις μισθών, παλαιότερες επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή κληρονομιές. Τα λάθη και οι ατασθαλίες του παρελθόντος θα αποτελέσουν για τους περισσότερους ένα σπουδαίο μάθημα και έναν οδηγό για το παρόν και το μέλλον. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να λύσετε οικονομικές διαφορές με συγγενείς, φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πρυτανεύσουν η λογική και η ωριμότητα, για να δοθεί μια άμεση και οριστική λύση.

Υγεία: Η υγεία σας θα είναι σταθερά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του έτους. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε κατά το δεύτερο εξάμηνο. Πιθανά μικροπροβλήματα έχουν να κάνουν με τα πόδια, τις πατούσες και το συκώτι, καθώς και κρυολογήματα. Κάποια μέλη της οικογένειας σας ή φίλοι σας είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα, αλλά με τη βοήθεια σας θα τα ξεπεράσουν γρήγορα. Θα είστε περισσότερο ενεργητικοί και χάρη στην ανεβασμένη αυτοπεποίθησή σας, θα μπορείτε να δημιουργείτε ένα σταθερά θετικό και γαλήνιο κλίμα. Ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε θέματα που αφορούν τη διατροφή σας και πάνω από όλα να ελαττώσετε αν όχι να κόψετε τελείως τις καταχρήσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, μην αγχώνεστε με το παραμικρό και μην επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αρκετοί θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο ζωής και να αφήσετε για λίγο τον καναπέ και το κρεβάτι σας.

Πηγή: periptero.com

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση
Συντακτική Ομάδα
28/12/12 09:22
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πικ-νικ ξανά στη μόδα

Στην Βόρεια Ιταλία οι φίλοι και γείτονες Ιταλοί...

Διαβάστε περισσότερα...
Έμπλεξε με τον τζόγο, τώρα;

Σήμερα Δευτέρα πρωί ξύπνησα με την ανάγκη...

Διαβάστε περισσότερα...
Αυτή την Κυριακή στην Ομόνοια, από κάτω!

Κάτω απ' την Ομόνοια: περιοχή “δύσκολη”...

Διαβάστε περισσότερα...