Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Το ερωτικό φιλί… τα μαρτυράει όλα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Το πώς φιλιόμαστε με τον σύντροφό μας, φανερώνει τα αισθήματα μας 
Δείχνει την συμβατότητα μας μαζί του και την υγεία στην σχέση μας. Αν σας δίνει ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και σας πετάει ένα «θα τα πούμε αργότερα», και το κάνει συχνά, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σήμα ότι «ψάχνεται» και ότι κάτι στην σχέση σας δε πάει καλά.  Αν συνεχίζει να σας δίνει παθιασμένα ρουφηχτά φιλιά στο στόμα,  «πάμε καλά».

Ένα φιλί δεν είναι μόνο «καλή χημεία»
Μπορεί μεταξύ αγνώστων να υπάρχει μεγάλη χημεία (συμβατότητα), όμως τα καλύτερα φιλιά ανταλλάσσονται ανάμεσα σε ζευγάρια με μεγάλη συναισθηματική σύνδεση. “Το μεγαλύτερο ρόλο στο καλύτερο φιλί,  τον παίζει η κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών του άλλου προσώπου – δεν υπάρχει συνταγή που να ταιριάζει σε όλους», ισχυρίζεται η επιστήμων και δημοσιογράφος Sheril  Kirshenbaum, συγγραφέας του βιβλίου « Η Επιστήμη του  Φιλιού : Τι μας λένε τα χείλη μας». «Το φιλί είναι  η απόλυτη έκφραση του πώς αισθάνεστε για τον άλλον. “ και πως αυτός για εσάς.

Ένας ισχυρός δεσμός απογειώνει το φιλί.  Μπορούμε οι τεχνικές που βλέπουμε στις ταινίες και την τηλεόραση να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε.  Επίσης, η εμπειρία μας μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά αυτό που θα απογειώσει το φιλί μας, είναι ο ισχυρός συναισθηματικός δεσμός μας με το άλλο πρόσωπο.

Ακόμη και ένα ελαφρύ γλείψιμο στα χείλη,  μπορεί να μας «ανάψει»
“Μόνο ένα απαλό γλείψιμο στα χείλη μπορεί να διεγείρει ένα πολύ μεγάλο μέρος του εγκεφάλου - μία περιοχή ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από τη σεξουαλική διέγερση κάτω από τη μέση», γράφει η Kirshenbaum.

Στα χείλια μας υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις οι οποίες μας διεγείρουν σεξουαλικά (100 φορές περισσότερες από αυτές που υπάρχουν στα ακροδάχτυλα μας).  Γι’ αυτό, το φίλημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ είναι εξαιρετικά διεγερτικό και απογειώνει την σεξουαλική ευχαρίστηση.

Οι άντρες βλέπουν το φιλί σαν ένα μέσο για τον «τελικό σκοπό»
Δεν υπάρχει αμφιβολία: Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν τα φιλιά. Αλλά, ενώ εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αποδίδουμε μεγάλη σημασία  σε ένα φιλί,  για τους άντρες το φιλί έχει νόημα μόνο για το σεξ.  Οι πόρνες δεν φιλάνε και  αυτό δεν φαίνεται να πειράζει τους πελάτες τους. Περίπου 40% των αντρών δηλώνει ότι ένα παθιασμένο φιλί διάρκειας, τους στέλνει κατευθείαν στο τελικό στάδιο του σεξ.
 
Η πρώτη εντύπωση!
Ένα κακό πρώτο φιλί μπορεί να σκοτώσει ένα επίδοξο ειδύλλιο. Σε μια έρευνα του Πανεπιστήμιου της Ν Υόρκης SUNY Albany,  το 59 τοις εκατό των ανδρών και το 66 τοις εκατό των γυναικών,  ανέφεραν ότι τελειώνει μια σχέση, διότι το πρώτο φιλί απείχε πολύ από αυτό που ήθελαν. 

Είναι ένα βασικό συστατικό για μια μακροχρόνια σχέση
Αν ψάχνετε για μακροζωία στη σχέση  σας, αφιερώστε  άφθονο χρόνο στα φιλιά. Τακτικά ρουφηχτά φιλιά, σημαίνουν μια υγιή σχέση και διαιωνίζουν την αγάπη και προσήλωση, λέει η  Kirshenbaum. 

Θέλετε να κάνετε τα χείλη σας πιο δελεαστικά; φοράτε κόκκινο κραγιόν
Για να προσελκύσετε τον άνθρωπο σας,  το κραγιόν σας θα πρέπει να είναι σε φωτεινό, κόκκινο - το χρώμα αυτό αξιολογείτε  σταθερά  σαν το πιο δελεαστικό. 

Συντακτική Ομάδα: Σωτηρίου Ρένα
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
27/12/12 11:03
Αρέσει: 4 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τα SOS της παιδικής διατροφής

Η διατροφή του παιδιού, κατέχει μία από τις top θέσεις στη...

Διαβάστε περισσότερα...
19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα...
"5 τρόποι να ξετρελανεις έναν άνδρα στο κρεβάτι"

1. Οι άντρες συχνά λατρεύουν να επιδεικνύουν σε κάθε φάση της ζωής...

Διαβάστε περισσότερα...