Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τώρα αρχίζει η ΚΟΛΑΣΗ της ΕΛΕΝΗΣ! Ποια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ της δεδομένα θα βγουν στη φόρα;

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση Σχέσεις
Δεν έχει σημασία αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις τον εαυτό σου κάθε βδομάδα τα τελευταία χρόνια κρεμασμένο στα εξώφυλλα. Δεν έχει επίσης σημασία αν είσαι καθημερινά είδηση στα site για κάτι που είπες ή δεν είπες, για κάτι που φόρεσες, για κάτι που υπονόησες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συνηθίσει να είναι η είδηση και είτε της αρέσει και ικανοποιεί την ματαιοδοξία της, είτε την κουράζει, είναι μια πραγματικότητα με την όποια ζει.

Τι κάνεις όμως όταν η είδηση μπαίνει μέσα στο σπίτι σου, ανοίγει τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και τα περιουσιακά σου στοιχεία και παζαρεύει δημόσια πόσα, χρήματα και το πότε και αν θα τα μοιραστείς με τον πρώην άντρα σου. Σ' αυτό το καθόλου υποθετικό δίλλημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελένη, μια και μόλις ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας που θα κρίνει πώς πρέπει να μοιραστεί η περιουσία του πρώην ζευγαριού.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η Ελένη απεχθάνεται όσο τίποτε να δημοσιοποιούνται οικογενειακά της ζητήματα, αντιλαμβάνεται κανείς σε ποια κόλαση ετοιμάζεται να μπει από δω και στο εξής. Υπάρχουν λεπτομέρειες και πολύ προσωπικά δεδομένα που η Ελένη δεν μοιράζεται ούτε με τους πιο στενούς της φίλους. Άλλωστε το έχει πει και η ίδια πολλές φορές ότι είναι -αν όχι κρυψίνους- πολύ φειδωλή σε ότι έχει να κάνει με πολύ προσωπικές της πληροφορίες. Έτσι είναι σαν χαρακτήρας.

Τώρα όμως τα μυστικά της κινδυνεύουν να γίνουν πρωτοσέλιδη είδηση και φρέσκο gossip στους καναπέδες και στις παρέες, γιατί όταν ανοίγεις έστω και μια μικρή χαραμάδα στα πολύ ιδιαίτερα της οικογένειας σου θα βρει τρόπο να χωθεί και να εγκατασταθεί η αδιακρισία. Και εδώ μιλάμε για δικαστήριο και για μια υπόθεση που έχει σχέση με πολλά χρήματα, τόσα πολλά που η αξιοπρέπεια θα πάει περίπατο.

Προς το παρόν είμαστε ακόμη στο στάδιο των αναβολών, αλλά θα έρθει και εκείνη η στιγμή που θα σταθούν οι δύο πλευρές απέναντι και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι μια καλή στιγμή. Όταν τα ζευγάρια καταλήγουν στα δικαστήρια, επειδή δεν μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στα οικονομικά τους, η πείρα έχει δείξει ότι η αντιπαράθεση δεν γίνεται με το γάντι και με τον πιο ευγενικό τρόπο που υπάρχει. Η κάθε πλευρά θα ανοίξει το στόμα της και θα πει πολλά, θα κατηγορήσει, θα αμυνθεί, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Σε αυτό το δικαστήριο -αν γίνει τελικά- θα ακουστούν πολλά, πολύ περισσότερα απ ότι θέλουμε να μάθουμε γιατί πραγματικά δεν είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις ένα πρώην αγαπημένο ζευγάρι να μάχεται. Δεν είναι ωραίο να ανακαλύπτεις ότι τελικά, πάνω απ όλα είναι τα χρήματα.

Η Ελένη είναι μαχήτρια και ξέρουμε ότι δεν τα βάζει κάτω, αλλά θα πρέπει να διαλέξει: Ή θα αμυνθεί και θα αγνοήσει τι θα ακουστεί και θα γραφτεί για 'κείνη ή θα πρέπει να ανοίξει το πορτοφόλι της. Δυσάρεστο δίλλημα!


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
22/12/13 01:07
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τι μου αρέσει στους Γερμανούς...

Ξέρω ότι μπορεί να "σοκάρεστε" με τον τίτλο, ιδιαίτερα αυτή την...

Διαβάστε περισσότερα...
Κέλλυ Σακάκου: Αποκλειστική συνέντευξη στις filenades!!!

Ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεοπτική ιστορίας, μια...

Διαβάστε περισσότερα...
Τρυφερή Ερωτική Εξομολόγηση…με πολύχρωμα αυτοκόλλητα post-it

Ένα ντροπαλό κορίτσι συναντά ένα ντροπαλό αγόρι. Δουλεύουνε μαζί στην ίδια...

Διαβάστε περισσότερα...
Εκδίκηση ή Συγχώρεση ;

Η εκδίκηση είναι λύτρωση ή μεγάλο λάθος; Είτε συμφωνούμε με την μια ή την...

Διαβάστε περισσότερα...