Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πατάτες γιαχνί!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Υλικά:
•1 1/2 κιλό πατάτες
•1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
•2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
•1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
•1 κουτί ντοματοχυμό
•1 κ.σ πελτέ
•1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
•Αλάτι-πιπέρι
•1/2 κ.γ ζάχαρη

Εκτέλεση:
•Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα
•Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν
•Προσθέτουμε τις πατάτες,τον ντοματοχυμό,τον πελτέ,την ζάχαρη,1 ποτήρι νερό,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα
•Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού.


olgascuisine.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
29/03/16 23:04
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...