Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Η The Body Shop και η Cruelty Free International για Καλλυντικά χωρίς Βαναυσότητα

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Οικολογία Ομορφιά
Η Cruelty Free International ενώνει δυνάμεις με τη The Body Shop για 2η συνεχή χρονιά και μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα στην Ευρώπη ζητά την παγκόσμια απαγόρευση μέσω της εκστρατείας «ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ».

11η Μαρτίου 2013.  Μετά από 20 χρόνια εκστρατειών, η The Body Shop  και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Cruelty Free International, γιόρτασαν το τέλος των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς στην Ευρώπη που εφαρμόσθηκε με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια μέρα ορόσημο για την ιστορία της The Body Shop καθώς δικαίωσε τους αγώνες ετών  για την υπεράσπιση της Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα. 

Η Chief Executive της Cruelty Free International, Michelle Thew με ανακοίνωση της δήλωσε ότι: “Πρόκειται πραγματικά για ένα ιστορικό γεγονός που αποτελεί  το αποκορύφωμα 20 χρόνων εκστρατειών. Τώρα θα εφαρμόσουμε την αποφασιστικότητα και το όραμά μας σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος ακολουθεί αυτό το παράδειγμα.”

Η μέρα έφτασε. Η εκστρατεία για την απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου μέχρι τις 25 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop ως μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας της Cruelty Free International για ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ. H Cruelty Free International, είναι μία παγκόσμια οργάνωση με στόχο τον τερματισμό της χρήσης των ζώων για τη δοκιμή καλλυντικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. 

Στο  πλαίσιο της έναρξης της εκστρατείας, την Τρίτη 30 Απριλίου στις 11:00 με 14.00 διοργανώνουμε ένα event στο κατάστημα της The Body Shop στην Ερμού (Ερμού 10 & Βουλής ) για να μεταφερθεί το μήνυμα «ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ» ενημερώνοντας πελάτες και περαστικούς και συγκεντρώνοντας υπογραφές για την παγκόσμια απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα. 

Εκατομμύρια πελάτες της The Body Shop μέσω από το δίκτυο καταστημάτων της σε 66 χώρες ανά τον κόσμο θα μπορούν να υποστηρίξουν τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη εκστρατεία που έχει οργανωθεί μέχρι σήμερα με σκοπό την παγκόσμια απαγόρευση της χρήσης ζώων σε δοκιμές καλλυντικών. Εκτός από τη συνεργασία με περισσότερους από 275 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται τα καταστήματα της The Body Shop ετησίως, η Cruelty Free International θα συνδεθεί και με τους δικτυακούς τόπους της The Body Shop, που φιλοξενούν επίσης εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. 

Ο Paul McGreevy, Διευθυντής Διεθνών Αξιών, Έρευνας & Ανάπτυξης της The Body Shop, δήλωσε: «Η The Body Shop πιστεύει με πάθος ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να βλάπτεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου λόγω των απαιτήσεων κυβερνήσεων και ρυθμιστικών αρχών. Έχουμε μακρά δέσμευση προς αυτό το σκοπό, και δυστυχώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί ενώ δεν έχει. Με μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουμε την εκστρατεία της Cruelty Free International που σκοπό έχει να επιτύχει την παγκόσμια απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα και ενθαρρύνουμε τους πάντες να υπογράψουν την αίτηση στα καταστήματά μας!»

Η Michelle Thew, Διευθύνων Σύμβουλος της Cruelty Free International, δήλωσε: «Η The Body Shop χαίρει διεθνούς φήμης για τη στάση της εναντίον των δοκιμών σε ζώα από την πρώτη μέρα λειτουργίας. Με τις προσπάθειές  της όλα αυτά τα χρόνια, προπορεύεται στην ανάληψη δράσης  για να δοθεί τέλος στις δοκιμές σε ζώα, και η Cruelty Free International είναι πολύ χαρούμενη που η The Body Shop υποστηρίζει την πρωτοποριακή αυτή εκστρατεία μας.»

Η αίτηση της Cruelty Free International θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop στην Ελλάδα από τις 29/4/2013 έως τις 25/5/2013, αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crueltyfreeinternational.org.


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Οικολογία Ομορφιά
Συντακτική Ομάδα
23/04/13 18:40
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Το νερό ευθύνεται για τα θαμπά, φθαρμένα μαλλιά !

Το νερό που λουζόμαστε φταίει για τα ατίθασα μαλλιά που δεν...

Διαβάστε περισσότερα...
Τα γλυκαντικά που υπερέχουν κατά πολύ της ζάχαρης.

Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις γλυκαντικές ουσίες που υποκαθιστούν και υπερέχουν...

Διαβάστε περισσότερα...
Kηπουρική VS Παχυσαρκίας!

Οποιαδήποτε μορφή άσκησης βοηθάει πολύ την...

Διαβάστε περισσότερα...