Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο

Για σήμερα Σάββατο προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά και από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στο Ιόνιο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 5 τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ.

Αναλυτικά από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη 
Προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιουνίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο 
Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία από το απόγευμα θα ενταθούν και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από τη νύχτα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο 
Προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Από το βράδυ στα νότια θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και το βράδυ και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Αναμένονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν στην Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίο, Δωδεκάνησα 
Αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 8 και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Κεφαλονιά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική 
Προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής από το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στην Πάρνηθα (πάνω από 1.200 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 
Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.


Συντακτική Ομάδα
01/02/14 00:40
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>