Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Ομορφιά από το μυαλό!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Υπάρχει άραγε μια θεραπεία, που να κρατάει το σώμα νέο; Ασφαλώς! Αλλά περνάει από το Πνεύμα! Το σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει, χωρίς το μυαλό και η ψυχή να είναι σε απόλυτη αρμονία! Όλα τα ζητήματα ομορφιάς, περνάει από το μυαλό. Αυτό είναι παραδοχή και της πάνσοφης αρχαίας ιατρικής, αλλά και της σημερινής ολιστικής προσέγγισης των θεραπευτών όλων των τάσεων.
Η γυναικεία ομορφιά έχει πάρα πολύ να κάνει με το άγχος, βέβαια. Το στρες του μυαλού περνάει στο σώμα και στο πρόσωπο, δημιουργώντας όχι μόνο ασθένεια, ενδεχομένως, αλλά και ανεπιθύμητες ρυτίδες και διάφορες ανισσοροπίες στην γενική καλή εικόνα.
Μια θεραπεία που σαρώνει κυριολεκτικά στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, και πολύ σύντομα θα μπει – ευτυχώς – και στη δική μας ζωή, είναι η περιβόητη Sophrology. Αυτό το κάπως βαρύ όνομα, έχει ελληνικές ρίζες! Με περίεργα μονοπάτια, προκύπτει από την λέξη Σάος, που σημαίνει φως, λάμψη, τη λέξη φρένα, που σημαίνει τη συνείδηση, και βέβαια τον λόγο. Πολύ το ψάχνουν το θέμα των ελληνικών οι ξένοι!
Αυτή η πολύ πρωτοποριακή θεραπεία, είναι μια εξέλιξη και μια συνέχεια τόσο της κλασικής yoga, όσο και του διαλογισμού και της υπνοθεραπείας. Παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από όλες αυτές τις σχολές και δημιουργεί ένα εκπληκτικό μείγμα, που μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε πολλούς τομείς της υγείας κατ’ αρχάς, όπως
Stress management
κατάθλιψη
αυτοπεποίθηση
συναισθήματα
κούραση
προβλήματα ύπνου
χρόνιοι πόνοι
προβλήματα πέψης
φοβίες
άγχος
Οι μέθοδοι που συνδυάζει έχουν να κάνουν τόσο με το σώμα, όσο και με το μυαλό! Χρησιμοποιεί τεχνικές ήπιας ύπνωσης, αλλά και διαλογισμό, οραματισμό και κανονική υπνοθεραπεία . Χρειάζεται παρακολούθηση από ειδικό βέβαια, που να γνωρίζει να εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές.
Το καταπληκτικό είναι ότι δίνει ένα πολύ χρήσιμο «σπρώξιμο» και σε άμεσα ζητήματα, βοηθάει για παράδειγμα στην δημόσια παρουσία του ανθρώπου, καθώς αναστέλλει την ντροπή, αλλά βοηθάει και στο να ξεπεραστούν μεγάλοι φόβοι, όπως είναι ο φόβος της γέννας!
Το επίσης καταπληκτικό, που έχει βάλει την μέθοδο ανάμεσα στις πιο αγαπημένες των γυναικών, είναι ότι έχει άμεση, αμεσότατη επίδραση στην ομορφιά! Ενώ δεν κάνει χρήση κανενός καλλυντικού, καμιάς γυμναστικής, φέρνει τέτοια ομορφιά στη γυναίκα, που μοιάζει να έχει αναγεννηθεί πλήρως!
Είμαστε πολύ ανυπόμονοι να δούμε την θεραπεία και στην Ελλάδα!

oroskopos.tv

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Συντακτική Ομάδα
01/01/14 00:55
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Τα μαλλιά μας δείχνουν όμορφα όταν έχουν όγκο...

Διαβάστε περισσότερα...
Tattoo or not to do?

Είναι γενικά πλέον αρκετά της μόδας να ‘’χτυπάμε’’ tattoo...

Διαβάστε περισσότερα...
Πώς βρίσκετε το ιδανικό σας βάρος;

Υπάρχουν δύο μέθοδοι υπολογισμού: 1. Ο τύπος Λόρενς...

Διαβάστε περισσότερα...