Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πατάτες τραγανές με μυρωδικά και κρεμμύδι!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Μια ωραία παραλλαγή για πατάτες εύκολα και νόστιμα....

Υλικά 
•4 μεγάλες πατάτες
•1 μεγάλο κρεμμύδι
•1 κομμάτι μπέικον
•ελαιόλαδο (ενα δαχτυλάκι να είναι στο τηγάνι)
•κόκκινο πιπέρι
•κάρυ
•σκόρδο
•αλάτι
•πιπέρι
•και αν έχετε ένα ειδικό μείγμα για πατάτες μπορείτε να βάλετε και ότι άλλο μπαχαρικό σας αρέσει

Εκτέλεση
1.Βάζετε τις πατάτες να βράσουν με την φλούδα ενώ πρώτα τις έχουμε πλύνει καλά, τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
2.Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κύβους.
3.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο ροδέλες και το μπέικον που το έχουμε κόψει κυβάκια, μόλις ροδοκοκκινίσουν βάζουμε μέσα τις πατάτες.
4.Ρίχνουμε και τα μπαχαρικά και γυρίζουμε τις πατάτες με ένα πιρουνάκι να μην διαλυθούν, τις αφήνουμε απο όλες τις πλευρές να τραγανισθούν.
5.Τις βγάζουμε με μια κουτάλα έτσι ώστε να στραγγίσουν απο το λαδακι.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τις πασπαλίσετε μ΄ ενα μείγμα τριμμένων τυριών. Οι συγκεκριμένες πατάτες δεν ρουφάνε πολύ λάδι γιατί τις έχουμε βράσει πρώτα....

sintagespareas


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
17/09/13 01:39
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...