Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Η Charlize Theron ξαναζεί τον εφιάλτη της εφηβικής της ηλικίας

Οι ιστορίες των ταινιών πολλές φορές πηγάζουν από πραγματικά γεγονότα ή μας θυμίζουν προσωπικά περιστατικά.  Το ίδιο συμβαίνει και με την Νοτιοαφρικανή ηθοποιό Charlize Theron. Στα 15 της βίωσε ένα γεγονός που της σημάδεψε τη ζωή. Η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα της Theron στην προσπάθειά της να σώσει τη ζωή της και και τη ζωή του παιδιού της!

Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι: Όλα άλλαξαν για εμένα τη μέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Πριν από χρόνια προσππαθούσα να τα καλύψω όλα και έλεγα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τώρα πια συμφιλιώθηκα και προχώρησα. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μου, τα συναισθήματα και ο πόνος δεν παρέμειναν σ' εκείνη τη στιγμή".

Μια παρόμοια κατάσταση καλείται σήμερα να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, της οποίας έχει αναλάβει και την παραγωγή. Σύμφωνα με το σενάριο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μια κοπέλα η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας των αδερφών και της μητέρας της. Η κοπέλα καταφέρνει να διαφύγει και αργότερα καταθέτει εναντίον του έφηβου αδερφού της.

Το άγχος και οι αναμνήσεις που ξυπνάνε στην ηθοποιό, της δημιουργούν και πολλούς εφιάλτες. Σύμφωνα με πηγή: "Η Charlize θεωρεί ότι η ταινία της προκαλεί πρόβλημα αλλά είναι κατά έναν τρόπο εξαγνιστική, επειδή της φέρνει πολλές σκοτεινές αναμνήσεις που εδώ και καιρό είχε απωθήσει". 






Συντακτική Ομάδα
28/08/13 14:23
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>