Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κάντε τη θετική σκέψη… τρόπο ζωής!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία
«Όποιος προχωρά με αυτοπεποίθηση προς τα όνειρά του και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή που έχει φανταστεί, τότε θα γνωρίσει απροσδόκητη επιτυχία».
Αν θέλετε να ορίζετε εσείς τη μοίρα σας, πρέπει η θετική σκέψη να σας γίνει καθημερινός τρόπος ζωής. Πρέπει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να ενεργείτε με τρόπους που αντανακλούν τη θετική σας αντίληψη για τη ζωή και τα πράγματα.
 
Όλη αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται σε μια φράση του Henry David Thoreau η οποία σε ελεύθερη μετάφραση λέει: «Όποιος προχωρά με αυτοπεποίθηση προς τα όνειρά του και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή που έχει φανταστεί, τότε θα γνωρίσει απροσδόκητη επιτυχία».
 
Αυτή η φράση είναι γεμάτη ισχυρές λέξεις και έννοιες! Αν την πιστέψετε βαθιά μέσα σας, τότε πραγματικά μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία μαγική φόρμουλα που μπορεί να σας φέρει όλα όσα ονειρεύεστε στη ζωή. Μια μαγική φόρμουλα που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να σας γεμίσει θετική ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Ας την δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
 
Αν «προχωράτε» σημαίνει ότι αναλαμβάνετε δράση, πηγαίνετε μπροστά. Στην ουσία δημιουργείτε νέες συνήθειες και, μέρα με τη μέρα, πλησιάζετε περισσότερο το στόχο σας. Δεν έχει σημασία εάν κάνετε μικρά βηματάκια ή τεράστια άλματα, αρκεί να σημειώνετε πρόοδο.
 
Αν προχωράτε με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη προς τα όνειρά σας, τότε είστε στην πιο δυναμική κατάσταση που θα μπορούσατε ποτέ. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που μπορεί να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων και όλοι την έχουμε μέσα μας. Απλά πρέπει να την ανακαλύψετε και να νιώσετε τη δύναμή της! Η αυτοπεποίθηση είναι η κινητήριος δύναμη που μπορεί να σας οδηγήσει στα όνειρά σας. Πρέπει όμως να ξέρετε ποια είναι αυτά γιατί πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πού πηγαίνουν. Ξέρουν τι δεν τους αρέσει αλλά δυσκολεύονται πολύ να βρουν αυτό που τους αρέσει. Σκεφτείτε σοβαρά πού θέλετε να φτάσετε και φροντίστε ώστε οι ενέργειες και η θετική σας σκέψη να οδηγούν στην εκπλήρωση των ονείρων σας!

Αν προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε, στην ουσία αποκτάτε μία εικόνα, του πώς θα ήταν η ζωή σας εάν είχατε όλα όσα επιθυμείτε. Επιπλέον, εάν έχετε συνεχώς στο μυαλό σας πώς θα είναι η ζωή των ονείρων σας, θα νιώσετε την εμπειρία σαν να είναι πραγματική. Αυτό θα σας δυναμώσει συναισθηματικά, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τα κίνητρά σας και θα σας δώσει τη δύναμη να συνεχίσετε.
 
Αν πιστέψετε στη φράση του David Thoreau και ακολουθήσετε το θετικό τρόπο σκέψης που πρεσβεύει είναι πολύ πιθανό να κατακτήσετε τους στόχους σας. Είναι σαν όλο το σύμπαν να συνωμοτεί για να επιτύχετε! Μόνο που δεν μπορείτε να γνωρίζετε τον χρόνο και τον τρόπο που θα έρθει αυτή η επιτυχία. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε προσεκτικά τα όνειρά σας, να εξελίσσεστε διαρκώς, να έχετε αυτοπεποίθηση, θετική σκέψη και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει!
 
 
 
tsemperlidou.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
23/07/13 00:18
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Δείτε τι... ξεσηκώνει τους άνδρες!

Είχες φανταστεί πέρα από τη συμπεριφορά σου και την ομορφιά σου τι μπορεί να...

Διαβάστε περισσότερα...
Μπαίνοντας στο μυαλό των αντρών...

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε. Πώς σκέφτονται άραγε οι...

Διαβάστε περισσότερα...
Φτάσε όπου δε μπορείς!

Απόσπασμα από τον πρόλογο του Ν. Καζαντζάκη στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο» ...«Με κοίταξες, κι ως με κοίταξες ένιωσα πως ο κόσμος ετούτος είναι ένα σύννεφο...

Διαβάστε περισσότερα...