Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τι κάνουμε για να μην κολλήσουν τα τρόφιμα στο τηγάνι;

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Ξεκινήσατε να μαγειρεύεται και κόλλησαν οι πιπεριές στο ανοξείδωτο τηγάνι σας στη μέση του μαγειρέματος; Μην τρομοκρατείστε...υπάρχει ο τρόπος να τις σώσετε!

Προσθέτετε λίγο παραπάνω λάδι, αλλά όχι πάνω από το φαγητό γιατί θα γίνει πολύ λιπαρό. Αυτό που κάνετε είναι να φέρεται όλο το περιεχόμενο του τηγανιού στην μια πλευρά με μια μεταλλική σπάτουλα. Στη συνέχεια δίνεται μια κλίση στο τηγάνι ώστε η κενή περιοχή να βρίσκεται πάνω από τη φωτιά.

Προσθέστε το λάδι στον κενό χώρο (1 ή 2 κουταλιές της σούπας) και αφήστε το να ζεσταθεί πριν το ρίξετε στο περιεχόμενο του τηγανιού. Το καυτό λάδι στο καυτό τηγάνι θα δημιουργήσει μια κηλίδα, αντικολλητική επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές σοτάρισμα.







neadiatrofis
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
07/06/13 00:39
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...