Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κοτομπουκιές με μουστάρδα και δεντρολίβανο στο φούρνο!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Κοτοπουλάκι έχει σήμερα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο, με πατατούλες ή ρυζάκι και σαλατούλα  είναι ότι πρέπει!

Θα χρειαστούμε:
Μπουτάκια κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα, τα πλένουμε τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε ρολάκια, τα τυλίγουμε σε μεμβράνη και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 τουλάχιστον ώρα, όπως είναι παγωμένα, τα κόβουμε σε ροδέλες, όπως στη φωτογραφία, ρίχνουμε 2-3 κουταλιές  σκορδόλαδο, 1 κουταλιά μουστάρδα, αλάτι πιπέρι και από εκεί και μετά ότι μπαχαρικό μας αρέσει,εγώ έβαλα μπούκοβο, γλυκό και καυτερό, ρίγανη και δεντρολίβανο,  έκανα ένα ανακάτεμα και τα έβαλα σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε  25-30 λεπτά στους 200 βαθμούς!

Θα μπορούσα να τα πω και μενταγιόν κοτόπουλο, τώρα που τα βλέπω ε!!!

Καλή όρεξη!!!

Πηγή : zzcook.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
18/05/13 00:07
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 1
970 katerina lampirh Σάββατο, 18 Μαϊ 2013, 13:05

ta eftiaksa exthes!!!! molis psithikan toys evala magioneza-dyosmo-vasiliko k evrasa penes..ta anakatepsa k fagame polli nostimo fagaki!!!!!!!


<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...