Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κάλυψε τα ελαττώματά σου με τη βοήθεια του μπρονζέρ!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να εξαφανίσει πολλές ατέλειές σου. Κάποια παραπάνω κιλά στο πρόσωπό σου, κάποιες γωνίες σου που δεν είναι και το ατού σου, το διπλοσάγονο που αρχίζει να κάνει έντονη την παρουσία του, το στήθος σου, που καλά πότε εξαφανίστηκε;
Κι όμως το μπρονζέρ μπορεί να γίνει ο σύμμαχό σου, το "καλό σου χαρτί" για να κρύψεις τις ατέλειές σου και να μεταμορφωθείς σε μια γήινη θεά!!!

Για να κρύψεις το διπλοσάγονο που έχει αρχίσει απρόσκλητα να εμφανίζεται στο πρόσωπό σου, άπλωσε το μπρονζέρ σου στα πλάγια του προσώπου κοντά στις ρίζες των μαλλιών φτάνοντας μέχρι το πηγούνι, και το μέικ-απ σου στο κέντρο του προσώπου για να δείχνει το πρόσωπο σου πιο λεπτό. Κατόπιν, άπλωσε μέχρι τη βάση του λαιμού σου το μπρονζέρ σου με 1-2 τόνους πιο σκούρο από το μέικ απ σου και θα ότι το διπλοσάγονο απλά δεν υπάρχει.

Για να αποκτήσεις πιο ψηλά ζυγωματικά, πήγαινε στον καθρέπτη σου και ρούφα τα μάγουλα σου για να δεις ποιο σημείο φαίνεται περισσότερο. Τα μάγουλα σου βρίσκονται ακριβώς πάνω από αυτό το σημείο. Με ένα πιο σκούρο μπρονζέρ από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου ελαφρώς ιριδίζον, άπλωσε απαλά από την γραμμή των μαλλιών σου προς τα ζυγωματικά σου και άπλωσε το μπρονζέρ στο σημείο εκείνο που μπαίνει μέσα όταν ρουφάς τα μάγουλα σου και όχι στα μάγουλα σου, προσέχοντας να αποφύγεις αποφύγεις τις διχρωμίες. 

"Δημιούργησε τις δικές σου γωνίες". Άπλωσέ το μπρονζέρ σου στα σημεία εκείνα του προσώπου σου που "κοκκινίζουν" από τον ήλιο όπως το μέτωπο, η μύτη και τα μάγουλα και δημιούργησε την κατάλληλη σκίαση για να δείχνει το πρόσωπο σου πως έχει γωνίες. Με πολύ απαλές κινήσεις ξεκίνησε απλώνοντας το μπρονζέρ στο μέτωπο και συνέχισε προς τη μύτη και τα ζυγωματικά σου.

Για να δίνεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις σωστά το μπρονζέρ σου. Θα χρειαστείς ένα μπρονζέρ σε σκούρα απόχρωση για να το απλώσεις στη μέση περίπου του στήθους και ανάμεσα στο στήθος. Άπλωσε καλά το μπρονζέρ για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο ομοιόμορφο γίνεται και προσπάθησε να ακολουθήσεις το φυσικό σχήμα του στήθους, χρησιμοποιώντας το πινέλο ή το σφουγγαράκι σου. Στη συνέχεια με ένα χρώμα 1-2 τόνους πιο ανοιχτό ή πιο ανοιχτόχρωμη σκιά -σε λευκή απόχρωση- απλώνεις στο επάνω μισό του στήθους σου. Κι αποκτάς στη στιγμή ένα πλούσιο μπούστο!


Τελικά στη ζωή δεν είναι όλα τέλεια, αλλά υπάρχουν αυτά τα τρικ ομορφιάς που μας ανανεώνουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση!!! 

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ομορφιά
Συντακτική Ομάδα
14/05/13 00:21
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Τα μαλλιά μας δείχνουν όμορφα όταν έχουν όγκο...

Διαβάστε περισσότερα...
Tattoo or not to do?

Είναι γενικά πλέον αρκετά της μόδας να ‘’χτυπάμε’’ tattoo...

Διαβάστε περισσότερα...
Πώς βρίσκετε το ιδανικό σας βάρος;

Υπάρχουν δύο μέθοδοι υπολογισμού: 1. Ο τύπος Λόρενς...

Διαβάστε περισσότερα...