Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Υπέροχες σπιτικές σοκολατένιες γκοφρέτες όνειρο!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Υλικά:
•300γρ κουβερτούρα κομματιασμένη
•1 φλ. τσαγιού βούτυρο
•1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
•1 φλ. τσαγιού δημητριακά ρυζιού
•1/2 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα χοντροκομμένη ή αλλο ξηρό καρπό
•3 κ.σ μέλι
•3 κ.σ κονιάκ(προαιρετικά)
•300γρ κουβερτούρα γάλακτος για την επικάλυψη 

Εκτέλεση:
•Σε ένα κατσαρολάκι και σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο
•Αποσύρουμε απο το μάτι και προσθέτουμε το μέλι και το κονιάκ
•Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα ρίχνουμε στη σοκολάτα
•Προσθέτουμε τα δημητριακά και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά
•Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μέτριο πυρέξ που έχουμε στρώσει πρώτα λαδόκολλα και το απλώνουμε καλά με ένα κουτάλι
•Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει
•Αναποδογυρίζουμε το γλυκό στο πάγκο κοπής,αφαιρούμε την λαδόκολλα και κόβουμε με μαχαίρι τις γκοφρέτες σε μικρά μακρόστενα κομμάτια
•Βούταμε το κάθε κομμάτι στην λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος και τοποθετούμε σε λαδοκολλα μέχρι να κρυώσουν.


Συνταγή και φωτο: olgascuisine.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
23/03/16 23:24
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...