Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Το μυστικο των λαμπερών μαλλιών των celebrities!!!

Οι διάσημες σελέμπριτις είναι γνωστό...

περισσότερα >>
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
Εξαφανίστε με 3 τρόπους τα άλατα από το βραστήρα σας!

Αν ο βραστήρας σας έχει πιάσει άλατα και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μην πετάτε τις πράσινες άκρες από τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Δείτε τι κάνουν…

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Οικολογία Save Money
Τα φρέσκα κρεμμυδάκια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη τροφή. Συνήθως οι πράσινες άκρες τους καταλήγουν στα σκουπίδια. Κι όμως, αυτό το τμήμα των κρεμμυδιών είναι κατάλληλο για θεραπεία. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, καταπολεμά τους μύκητες, το άγχος και την κούραση.

Αν πάσχετε από φλεγμονή του φάρυγγα, μπορείτε να απαλλαγείτε χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κρεμμύδι, τριμμένο τζίντζερ και αλάτι.

Τεμαχίστε τα υλικά και βάλτε τα μαζί σε μια πετσέτα για να ζεσταθούν. Τυλίξτε τη καλά και τοποθετήστε την πάνω στην περιοχή της φλεγμονής (κεφάλι, χέρια ή πλάτη).

Τα φρέσκα κρεμμυδάκια μπορούν να σας ανακουφίσουν αν έχετε πρησμένα πόδια.

Μαγειρέψτε τα κρεμμυδάκια για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ανακατέψτε τα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν αλοιφή. Απλώστε την αλοιφή στα πρησμένα μέρη του σώματός σας.

enallaktikidrasi.com

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Οικολογία Save Money
Συντακτική Ομάδα
16/03/16 23:07
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Μοναδικά σαμπουάν και αφρόλουτρα!

Στις μέρες μας οι καταναλωτές φαίνεται να καταφεύγουν σε βιομηχανικά προϊόντα...

Διαβάστε περισσότερα...
Δύο έξυπνα tips, που ίσως κάνουν την ζωή σας ευκολότερη...

Έχετε πολλά κλειδιά και βαρεθήκατε να ψάχνετε για το...

Διαβάστε περισσότερα...
Χρήσιμα tips για την κουζίνα!

Για να μην μυρίζει ο κάδος απορριμάτων της κουζίνας...

Διαβάστε περισσότερα...