Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μπισκότα Palmier με 2 υλικά νηστίσιμα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Τα γνωστά και αγαπημένα palmier (παλμιέ), είναι τα πιο γρήγορα και απλά μπισκότα που μπορείτε να φτιάξετε.
Με μόνο 2 υλικά!
 
Υλικά για 32 περίπου μπισκότα θα χρειαστείτε:
-μισό φλιτζάνι περίπου κρυσταλλική ζάχαρη
-1 πακέτο φύλλα σφολιάτας 
 
Εκτέλεση
Ανάψτε το φούρνο να ζεσταίνεται, στους 200 βαθμούς.
Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη στον πάγκο εργασίας σας και απλώστε πάνω το πρώτο φύλλο σφολιάτας.
Πασπαλίστε το με ζάχαρη και διπλώστε όπως βλέπετε στη φωτογραφία, μέχρι να γίνει ρολό.
Ξαναπασπαλίστε με ζάχαρη όσο το διπλώνετε.
Συνεχίζετε με το επόμενο φύλλο.
Κόβετε κάθε ρολό σε πάχος ενός εκατοστού περίπου και απλώνετε τα μπισκότα σε ένα επίπεδο ταψί, όπου κάτω θα έχετε στρώσει λαδόκολλα. 
Τα πασπαλίζετε πάλι με ζάχαρη.
Ψήνετε στη μεσαία σχάρα για 15 λεπτά. Βγάζετε, τα γυρίζετε και ψήνετε για άλλα 5 λεπτά.
Μόλις ψηθούν τα βγάζετε και τα απλώνετε σε μια σχάρα να κρυώσουν και να τραγανέψουν καλά.
Αυτό ήταν!
eyedoll.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
16/03/16 23:06
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...