Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

To πιο έξυπνο μέρος για γραφείο στο σπίτι!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διακόσμηση
Δεν έχετε χώρο να βάλετε το γραφείο; Δεν σας περισσεύει δωμάτιο στο σπίτι; Σας περισσεύει μια ντουλάπα και δεν ξέρετε τι να την κάνετε; Σας βρήκαμε τη λύση!

Στην Αμερική είναι γνωστό ως cloffice (από τις λέξεις closet και office) και πρόκειται για μια έξυπνη ιδέα για να έχετε ένα μικρό γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας, αν δεν σας περισσεύει δωμάτιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ντουλάπα. Αφού αφαιρέσετε τα ράφια και τα συρτάρια της ντουλάπας σας θα έχετε τον χώρο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας γραφείο. Για να το φτιάξετε ακολουθήστε τα παρακάτω tips που θα μεγιστοποιήσουν την χρηστικότητά του.

Οργανωθείτε σωστά Αποφασίστε πριν ξεκινήσετε τι θέλετε να περιέχει ο χώρος σας. Ξεκαθαρίστε πόσα βιβλία, έγγραφα και χαρτικά χρειάζεστε για να δείτε πώς θα πρέπει να ρυθμίσετε τον χώρο. Επίσης, ο υπολογιστής και οι περιφερειακές του συσκευές αυξάνουν πολύ τις απαιτήσεις του χώρου.

Επιλέξτε γραφείο Διαλέξτε ένα όμορφο γραφείο στις διαστάσεις της ντουλάπας σας. Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρετε μεγάλο, και ίσως να χρειαστεί να φτιάξετε κατά παραγγελία ένα για να ταιριάζει ακριβώς. Έτσι, όταν τελειώνετε τη δουλειά σας μπορείτε να κλείσετε τις πόρτες της ντουλάπας και να κρύψετε το γραφείο.

Βάλτε ταπετσαρία Βάζοντας ταπετσαρία στο εσωτερικό της ντουλάπας, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό δωμάτιο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τοποθετήστε ράφια Βάλτε ράφια και οργανώστε σε αυτά όλα σας τα έγγραφα και όλα αυτά που χρειάζεστε όταν εργάζεστε ή κάθεστε στο γραφείο σας.

Βγάλτε τις πόρτες Μπορείτε να αφήσετε τις πόρτες της ντουλάπας και να τις κλείνετε για να κρύψετε το γραφείο. Αλλιώς, μπορείτε να τις αφαιρέσετε επιδεικνύοντας έτσι σε επισκέπτες το υπέροχο μίνι γραφείο σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα λίγο μεγαλύτερο γραφείο καθώς δε θα σας νοιάζει να χωράει απαραίτητα πίσω από τις πόρτες. Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε και κουρτίνες.

Βάλτε πίνακα σημειώσεων Αν δε θέλετε να βάλετε ταπετσαρία μπορείτε να προσθέσετε στον τοίχο έναν πίνακα ώστε να γράφετε εκεί όλα όσα θελετε να κάνετε ή όσα δε θέλετε να ξεχάσετε.
spirossoulis.com

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διακόσμηση
Συντακτική Ομάδα
07/10/15 23:43
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Κάντε τα μπουκάλια των αναψυκτικών και παλιά cd...γλαστράκια!!!

Τα πλαστικά μπουκαλάκια των αναψυκτικών και τα παλιά CD είναι...

Διαβάστε περισσότερα...
Η τέχνη του Decoupage για τα μάτια σας μόνο!!!

Η τέχνη του Decoupage είναι μια ξεχωριστή και αγαπημένη τέχνη...

Διαβάστε περισσότερα...
Μεταμορφώστε τα παλιά σας τζην σε...χρηστικά αντικείμενα!!!

Τα παλιά μεν αλλά αγαπημένα σας δε τζην αποκτούν και...

Διαβάστε περισσότερα...