Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Χοιρινό στη λαδόκολα με μέλι μουστάρδα και τυρί

Ένα πεντανόστιμο φαγητό για μεζεδάκι με τη μπυρίτσα ή το κρασάκι μας αλλά και κυρίως γεύμα. Μια συνταγή για χοιρινό στη λαδόκολα με μέλι, μουστάρδα και τυρί για ένα υπέροχο πιάτο.


Υλικά συνταγής
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
300-400 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
2 – 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη , κομμένη σε κομματάκια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
4 λαδόκολες


Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.
Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις πιπεριές, όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο  ώρες.

sintayes.gr
Συντακτική Ομάδα
20/09/15 22:37
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>