Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Ρολά με ψωμί του τοστ γεμιστά με cheesecake λεμονιού

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Μια συνταγή για υπέροχα ρολά με ψωμί του τοστ, γεμιστά με cheesecake λεμονιού. Απολαύστε τα για πρωινό και όχι μόνο. 

Υλικά 

16 φέτες ψωμί του τοστ
2 αυγά
1/4 φλ. τσαγιού γάλα
120 γρ. μαλακό τυρί [Philadelphia]
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 φλ. κρέμα λεμονιού “lemon curd”
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1/2 κ.σ. κανέλα
8 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση 

Παίρνετε τις φέτες ψωμιού για τοστ και κόβετε περιμετρικά τη κόρα. Με τη βοήθεια ενός πλάστη ή ποτηριού ρολάρετε πιέζοντας μια μια τις φέτες ώστε να γίνουν πιο λεπτές και πλατιές. 
Φτιάχνετε 1/2 δόση από τη κρέμα λεμονιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής. Εναλλακτικά φτιάξτε όλη τη δόση για να τη χρησιμοποιήσετε για άλλη φορά ή ακόμα και για άλειμμα ψωμιού. Διατηρείτε 1 1/2 μήνα στο ψυγείο.
Σε άλλο μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και 2 κ.σ. ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτετε και τη κρέμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν.
Σε βαθύ πιάτο χτυπάτε μαζί τα αυγά και το γάλα. Σε βαθύ πιάτο βάζετε την υπόλοιπη ζάχαρη και τη κανέλα και τα ανακατεύετε καλά. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι. 
Απλώνετε 1 κ.γ. γέμιση στην άκρη κάθε φέτας ψωμιού και τα ρολάρετε. Τα βουτάτε πρώτα στο μείγμα αυγών ώστε να καλυφθούν καλά και τα τηγανίζετε στο ζεστό βούτυρο μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν κυκλικά. Τις βγάζετε από το τηγάνι και τις κυλάτε αμέσως ενώ είναι ακόμα ζεστές, στο μείγμα ζάχαρης κανέλας. Σερβίρετε αμέσως.



sintayes.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
13/09/15 10:29
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...