Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Γλύκισμα με ινδοκάρυδο & ζαχαρούχο γάλα χωρίς ψήσιμο

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Ένα υπέροχο γλύκισμα ψυγείου με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα χωρίς ψήσιμο. Μια πανεύκολη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό που θα ενθουσιάσουν τα μικρά και … μεγάλα παιδιά…

Υλικά 
•1 κ. γ. βούτυρο λιωμένο για άλειμμα του ταψιού
•2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
•1 κ.σ. χυμός λεμονιού
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα [395 γρ.]
•1/2 κ.γ. βανίλια
•3 1/2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο τριμμένο
•2-3 σταγόνες ζαχαροπλαστικής χρώματος ροζ 

Εκτέλεση 
1.Βουτυρώστε με το 1 κ.γ. βούτυρο ένα τετράγωνο ταψάκι με διάμετρο βάσης 20 εκ. και το στρώνετε καλά με χαρτί ψησίματος.
2.Κοσκινίζετε σε μπολ τη ζάχαρη άχνη, το λεμόνι, το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά με σπάτουλα ή με το μίξερ χειρός να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά. Προσθέτετε το τριμμένο ινδοκάρυδο, και ανακατεύετε καλά ζυμώνοντας με τα χέρια σας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. 
3.Χωρίζετε το μείγμα σε δύο ίσια μέρη, σε 2 διαφορετικά μπολ. Στο ένα προσθέτετε τις ροζ σταγόνες ζαχαροπλαστικής και ζυμώνετε καλά να ενσωματωθεί το χρώμα και χρωματιστεί ροζ το μείγμα.
4.Στρώνετε το ροζ μείγμα στο ταψί και το ισιώνετε πιέζοντάς το ελαφρώς με τα χέρια σας. Απλώνετε και στρώνετε με τα χέρια σας από πάνω το υπόλοιπο μισό λευκό μείγμα. Βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να πήξει καλά. Το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

sintayes.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
14/08/15 23:23
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...