Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Το Πώς σε Φλερτάρει... δείχνει τι Θέλει από εσένα…

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Ανάλογα με το στυλ που σε φλερτάρει, μπορείς να καταλάβεις τους σκοπούς του, το τι σκέφτεται για εσένα και το τι σε ... "περιμένει"!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας εντόπισαν 5 διαφορετικούς τύπους φλερτ, που οδηγούν σε 5  διαφορετικούς τύπους σχέσεων :

Φυσικό, Κλασικό, ευγενικό, ειλικρινές και παιχνιδιάρικο.

Το φυσικό, το ειλικρινές και το  παιχνιδιάρικο στυλ φλερταρίσματος συσχετίστηκαν με μεγαλύτερη επιτυχία ως προς την έκβαση του πρώτου ραντεβού, ενώ το κλασικό και ευγενικό στυλ, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγήσουν σε βαθύτερη σχέση με ισχυρότερη συναισθηματική σύνδεση και σωματική χημεία.

Ας δούμε αναλυτικά τα 5 είδη φλερτ :

1.Φυσικό φλερτ :
Περιλαμβάνει επικοινωνία με σεξουαλικό κυρίως ενδιαφέρον. Αυτή η μορφή φλερτ, τυπικά οδηγεί  στη γρήγορη ανάπτυξη σχέσεων που έχουν χημεία και συναισθηματική σύνδεση, αλλά  δεν έχουν «βάθος»!

2.Κλασικό φλερτ
Άσχετα από την ηλικία του άντρα που φλερτάρει με τον κλασικό τρόπο, οι μέθοδοι είναι παραδοσιακοί : σε κυνηγά εκείνος, πληρώνει στα ραντεβού και πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.  Ο  άνδρας παίρνει το προβάδισμα, ενώ η γυναίκα διατηρεί έναν πιο παθητικό ρόλο. Οι άνθρωποι που φλέρταραν με τον παραδοσιακό τρόπο είναι συνήθως πιο εσωστρεφής.  Μάλλον πρόκειται για μονογαμικό τύπο που ενδιαφέρεται για μακροχρόνια σχέση!

3.Ευγενικό φλερτ
Ο άντρας που φλερτάρει ευγενικά, βασίζεται στη χρήση και γνώση όλων των κανόνων «καλής συμπεριφοράς» ( savoir vivre). Θα σου  ανοίγει πάντα τις πόρτες να περνάς πρώτη, θα σου βγάζει το παλτό σου, θα σε σερβίρει κλπ. κλπ. Θα σε κάνει να αισθανθείς ότι έχεις το αποκλειστικό του ενδιαφέρον.  Ας είσαι προσεκτική. Αν η ευγένεια του είναι γνήσια, έχεις πετύχει «φλέβα χρυσού». Αν η ευγένεια του προέρχεται από συνεχή εξάσκηση για να  «κατακτά» πιο εύκολα τις γυναίκες, μακρυάαααα!

4.Ειλικρινές Φλερτ
Αυτός ο τύπος θα προχωρήσει με  πολλές συζητήσεις και βαθιές αναλύσεις . Είναι σίγουρο ότι θα βρει και θα χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές σου! Η πρόθεση του δείχνει ένα ειλικρινές ενδιαφέρον και μια σχέση με νόημα. Η έκβαση ; πιθανή μακροχρόνια σχέση.

5.Παιχνιδιάρικο φλερτ
Η διασκεδαστική γοητεία του σε κάνει να νιώθεις «βασίλισσα». Όμως, πρόσεχε – σύντομα θα «χάσεις τα σκήπτρα σου». Όπως φλέρταρε εσένα, θα φλερτάρει οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή. Το κάνει για να ικανοποιήσει το δικό του εγωισμό και μόνο. Θα περάσεις καλά, θα γευθείς καυτό σεξ, αλλά … θα ξεθυμάνει γρήγορα. Γι’ αυτό… Πρόσεχε! Απόλαυσε το, όμως μην αφήσεις την καρδιά σου να  δεσμευτεί!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
08/08/15 23:29
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τα SOS της παιδικής διατροφής

Η διατροφή του παιδιού, κατέχει μία από τις top θέσεις στη...

Διαβάστε περισσότερα...
19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα...
"5 τρόποι να ξετρελανεις έναν άνδρα στο κρεβάτι"

1. Οι άντρες συχνά λατρεύουν να επιδεικνύουν σε κάθε φάση της ζωής...

Διαβάστε περισσότερα...