Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Ομελέτα τυλιγμένη με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά

Α)
30ml ελαιόλαδου σκόρδου
30γρ κρεμμύδια ψιλοκομμένα
150γρ ντομάτα κονκασέ
40γρ ντοματοχυμός
1 μπουκέ γαρνί
Αλατοπίπερο
20ml ελαιόλαδο ή βούτυρο
20γρ γραβιέρα τριμμένη
Μαϊντανό


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Mε τα υλικά A! ετοιμάζουμε μια σάλτσα ντομάτας ψημένη για 10!.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη λιπαρή ουσία.
Προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα (3 σε κάθε μερίδα).
Mόλις ψηθεί η ομελέτα από τη μία πλευρά τη γυρίζουμε,
απλώνουμε από πάνω ένα μέρος της ντομάτας και τη γραβιέρα.
Mόλις ψηθεί και από την άλλη πλευρά, την τυλίγουμε σε σχήμα πούρου
ή τη διπλώνουμε στη μέση (μισοφέγγαρο).
Γαρνίρουμε με σάλτσα ντομάτας, τυρί και μαϊντανό.

ΣHMΕΙΩΣΗ:
α)
Ένας άλλος τρόπος για να τυλίξουμε ομελέτα είναι, αφού την
παρασκευάσουμε, να την απλώσουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Tοποθετούμε από πάνω τη φάρσα της αρεσκείας μας.
Tυλίγουμε σε σχήμα σαλιγκαριού και την κόβουμε σε ροδέλες.
β) Aφού τυλίξουμε τις ομελέτες, μπορούμε
να τις γκρατινάρουμε με τυριά.


CHEF D’ OEUVRE
ΧΕΫΔΕΝ 20, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 104 34, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210.82.31.935
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
02/02/13 12:11
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...