Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πέντε κόλπα για το τηλέφωνό σας!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Νέα Τεχνολογία
Το iphone σας έχει αρχίσει πλέον να μην λειτουργεί τόσο καλά όσο παλιά και το κυριότερο όχι τόσο γρήγορα όσο ήταν κάποτε;

Μην απελπίζετε… Υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε κατά πολύ την λειτουργία του κινητού σας και το κυριότερο δεν θα σας στοιχίσει τίποτα….

Η ιστοσελίδα Huffington Post έχει συντάξει μία λίστα από 5 απλές συμβουλές και κόλπα, όπου οι χρήστες των iphone μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, βελτιώνοντας αισθητά την απόδοση των συσκευών.

1. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο
Καθαρίσετε τη συσκευή σας από οτιδήποτε δεν είναι πλέον σε χρήση. Για να μπορέσετε να ελέγξετε τι υπάρχει στη συσκευή σας εν χρήση ακολουθήστε τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > Γενικά > Χρήση. Εδώ θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στη συσκευή σας να φορτώσει τις εφαρμογές, και στη συνέχεια θα δείτε πόσο χρόνο καταλαμβάνει η καθεμία. Αφαιρέστε όσες δεν χρειάζεστε, π.χ. εκείνο το περίεργο παιχνίδι που δεν έχετε παίξει ποτέ μπορεί στην πραγματικότητα να σας απελευθερώσει πολύτιμο χώρο στη συσκευή σας.

2. Κάντε clean cache
Κάνετε εκκαθάριση του ιστορικού του προγράμματος περιήγησης στο iPhone σας, τόσο τα cookie όσο και τα υπόλοιπα data μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά τις επιδόσεις της συσκευής σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Ακολουθήστε λοιπόν τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > Safari (ή οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε), και θα δείτε επιλογές κάτω κάτω «Διαγραφή Ιστορικού» και «Εκκαθάριση cookies και δεδομένων».

3. Διαγράψτε όλα τα παλιά μηνύματα
Το iMessage αποθηκεύει το ιστορικό σας στο iCloud, αλλά οι χρήστες που ασχολούνται συνεχώς με τα μηνύματα θα μπορούσαν να διαγράψουν παλιά και μη ενδιαφέροντα μηνύματα ώστε να κερδίσουν από τη μία κάποιο χώρο. Εάν έχετε συνομιλίες με πολλά μηνύματα ανοίξτε μία από αυτές πατήστε παρατεταμένα πάνω σε ένα σύννεφο συνομιλίας και στην συνέχεια επιλέξτε «Περισσότερα». Θα εμφανιστούν αριστερά τον μηνυμάτων επιλογές για τικάρισμα και στη συνέχεια διαγραφή, ή κατευθείαν μπορείτε να επιλέξετε διαγραφή όλων. Εάν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρες συνομιλίες μπορείτε πολύ εύκολο στη αρχική λίστα να κάνετε swipe προς τα αριστερά και διαγραφή.

4. Απενεργοποιήστε τις αυτόματες αναβαθμίσεις των εφαρμογών
Οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν τις νέες δυνατότητες οι οποίες προσφέρουν αυτόματες αναβαθμίσεις των εφαρμογών τους, αλλά αν η ταχύτητα και η ομαλή απόδοση είναι ιδιαίτερης σημασίας για εσάς, τότε η απενεργοποίηση των αυτόματων αναβαθμίσεων μπορεί να είναι πολύ καλή ιδέα. Για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες αναβαθμίσεις, ακολουθήστε τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > iTunes και το App Store. Εκεί επιλέξτε όλες τις εναλλαγές στο off.

5. Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες Τοποθεσίας
Η συμβουλή αυτή είναι βοηθητική όχι μόνο προς την ταχύτητα της συσκευής σας αλλά και για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και της ιδιωτικής σας ζωής. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας ώστε να προσδιορίζουν τον τόπο όπου βρίσκεται η συσκευή κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να ακολουθησετε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες Τοποθεσίας. Επιλέξτε κι απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που επιθυμείτε να λαμβάνουν την τοποθεσία σας, ή και όλες, κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Εννοείται πως εφαρμογές όπως Χάρτες προφανώς και χρειάζονται την τοποθεσία ώστε να βρουν καλύτερα το στίγμα σας. Αλλά εφαρμογές όπως facebook, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν που είστε. Απενεργοποιήστε λοιπόν εφαρμογές οι οποίες δεν το απαιτούν.

enikos.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Νέα Τεχνολογία
Συντακτική Ομάδα
17/08/14 00:08
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Φθηνό i-phone!

Την τρέλα για τα κινητά I Phone τα τελευταία 2 χρόνια τη βιώνουμε καθημερινά...

Διαβάστε περισσότερα...
Κενό ασφαλείας στο Facebook

Τον τελευταίο καιρό είναι σύνηθες το φαινόμενο της εμφάνισης κενών ασφαλείας...

Διαβάστε περισσότερα...
Οθόνη υπολογιστή για τους λάτρεις του σινεμά

Καθώς οι κινηματογραφικές ταινίες γυρίζονται σε αναλογία 21:9...

Διαβάστε περισσότερα...