Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Λαχταριστά ζαμπονοκασεροπιτάκια σε 5 λεπτά!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Tραγανά και λαχταριστά, σκέτη απόλαυση σε μόνο 5 λεπτά !!!!

Υλικά

Για την ζύμη
300 γρ τριμμένα κασέρια
8 κουταλιές της σούπας γάλα 
2 αυγά  
10 κουταλιές της σούπας λάδι
400 γρ αλεύρι  για όλες τις χρήσεις
100 γρ αλεύρι καλαμποκιού 
1 1/2 φακελάκι μπείκιν
Γέμιση
300γρ τριμμένα κασέρια
15 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε, (μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι 1-2 κουταλιές).
Αφήνουμε την ζύμη για 10 λεπτά να ξεκουραστεί, την χωρίζουμε σε 2 μπάλες, περνούμε την μια και την ανοίγουμε φύλλο 2 χιλ. και το κόβουμε σε τετράγωνα , 
πάνω σε κάθε τετράγωνο βάζουμε μια φέτα ζαμπόν και λίγο τριμμένο  κασέρι, 
το κάνουμε ρολό και το κλείνουμε, 
επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και στην άλλη μπάλα, τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί 
και τα ψήνουμε στους 200 για 15 λεπτά και έπειτα για άλλα 10 λεπτά στους 160 μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. (εγώ τα έψησα στους 200 βαθμούς μόνο και έγιναν τέλεια )

Καλή  Επιτυχία!!!!!!!!!!!


Συνταγή και φώτο : syntagesapospiti.blogspot.gr
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
21/07/14 00:28
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...