Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

5 λόγοι για να γυρίσεις στο φυσικό σου χρώμα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία Save Money Ομορφιά

Όσα χρώματα και αν έχεις αλλάξεις στα μαλλιά σου ένα είναι εκείνο το χρώμα που σου ταιριαζει καλύτερα απ'όλα: το φυσικό σου χρώμα! Και αν αυτό δεν σου αρκεί σου δίνουμε και άλλους...λόγους για να το "γυρίσεις" στο φυσικό σου!

Για να κάνεις οικονομία: αν δεν έχεις λευκές τρίχες που να σε βασανίζουν τότε γιατί να μην γυρίσεις το μαλλί σου στο φυσικό του χρώμα; Όχι μόνο θα "ξεκουράσεις" το μαλλί σου από τις πολλές βαφές αλλά και θα κάνεις μεγάλη οικονομία. Αν κάνεις ανταύγειες τότε δεν γλιτώνεις τα 50-60 ευρώ ανά εξάμηνο ενώ αν κάνεις βαφή τότε θέλεις περίπου 15-20 ευρώ τον μήνα μόνο για τα μαλλιά σου! Αυτά τα χρήματα μπορείς να τα γλιτώσεις αλλά και να κάνεις καλό στην τρίχα σου!

Για να ηρεμήσεις! Αν το να βάψεις την ρίζα σου έχει γίνει ένα στρες τότε γιατί δεν αφήσει το φυσικό σου χρώμα να λάμψει. Το να πρέπει να βάλεις στο πολυάσχολο πρόγραμμα σου και το βάψιμο των μαλλιών δεν είναι και εύκολη δουλειά. Ειδικά το ότι θα χάσεις περίπου 1-2 ώρες στην καρέκλα του κομμωτηρίου - αφού και το χτενισματάκι σου θα το κάνεις αν πας ως εκεί- είναι ένα θέμα αφού μπορείς αυτές τις ώρες να κάνεις κάτι άλλο που σε ευχαριστεί. 

Αν θέλεις να μακρύνεις το μαλλάκι σου και δεν ξέρεις πώς, τότε αν σταματήσεις τις πολλές τεχνικές εργασίες και τα χημικά στα μαλλιά σου θα δεις όχι μόνο πως δεν θα "σπάει" η τρίχα και δεν θα έχεις ψαλίδα αλλά και φυσικά πώς το μαλλάκι σου θα μακραίνει πολύ πιο εύκολα. Aν δεν χρειάζεται να κόβεις 200 δάχτυλα από τα μαλλιά σου για να εξαφανίσεις την ψαλίδα τότε θα δεις και το μαλλάκι σου να μακραίνει πολύ πιο γρήγορα!

Για να βελτιώσεις την ποιότητα του μαλλιού σου: για να βελτιώσεις την ποιότητα του μαλλιού σου δεν έχεις παρά να τα αφήσεις για λίγο στην ησυχία τους και να μην τα ταράζεις με τα οξυζενέ. Αν αφήσεις τα μαλλιά σου ήσυχα χωρίς να τα ταλαιπωρείς τότε θα δεις πως θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ. Το να έχεις λαμπερά μαλλιά που δείχνουν και είναι υγιή είναι το καλύτερο μυστικό της ομορφιάς σου! 

Για να "καθαρίσεις" το πεδίο για τα νέα σου πειράματα! Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου στο φλογερό κόκκινο αλλά δυσκολεύεσαι να το κάνεις με το ξανθό που έχεις τώρα σαν βάση, τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις το φυσικό σου να "βγει" στην επιφάνεια και να δοκιμάσεις έτσι πάνω στην φυσική σου βάση να κάνεις το χρώμα που θέλεις. 

yahoo


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία Save Money Ομορφιά
Συντακτική Ομάδα
17/02/14 01:05
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Γυμναστείτε χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος δίχως να...

Διαβάστε περισσότερα...
12 φυσικές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών

Οι μύκητες στα νύχια των ποδιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Τριχόπτωση: Ποιο είναι το κατάλληλο βότανο;

Μία είναι η λύση για την τριχόπτωση και για τα λαμπερά μαλλιά...

Διαβάστε περισσότερα...
Πώς να φτιάξετε ξύδι από το κρασί που περίσσεψε.

Πολλές φορές μας μένει κρασί, είτε γιατί δεν μας αρέσει, είτε γιατί το...

Διαβάστε περισσότερα...