Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τα ζώδια σήμερα (4/1/2013)

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Ψυχολογία
Κριός

Μην κρατάτε σήμερα τίποτα μέσα σας και εκφραστείτε. Η συζήτηση θα διώξει τους φόβους σας και θα ξαναβρείτε την δύναμη σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα μπει στην ζωή σας. Προωθήστε κάθε είδους επαγγελματικό σχέδιο, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, αρκεί να το θέλετε. Γι’ αυτό κάντε κάτι διαφορετικό στη καθημερινότητα σας.

Ταύρος

Μην εκνευρίζεστε με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, όσο κι αν εκείνοι προσπαθούν να σας εκνευρίσουν. Ασχοληθείτε με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας. Θα βγείτε έξω µε κάποιους φίλους τώρα και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές µε τους δικούς σας ανθρώπους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι για κάποιο δικό σας άτομο. Αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικές υποθέσεις. Τώρα θα έχετε συζητήσεις και επαφές για νέες συνεργασίες.

Δίδυμος

Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και θα σας απογειώσει. Προσέξτε τους τσακωμούς και μην παραμελείτε τις ανάγκες σας. Τώρα θα έχετε ευελιξία και ευκινησία στον τρόπο σκέψης σας. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Προχωρήστε άφοβα στην επίτευξη των στόχων σας και δεν θ’ αργήσουν να έρθουν οι θετικές απολαβές. Τώρα θα κάνετε χρήσιμες επενδύσεις χάρη στην τόλμη που έχετε.

Καρκίνος

Θα έχετε σταθερή πορεία εξέλιξης στη ζωή σας. Το διάστημα αυτό, είναι φορτωμένο με διάφορες υποχρεώσεις και, θα είναι αρκετά αγχωτικό για σας. Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις, διότι υπάρχει πιθανότητα να σας μπερδέψουν. Το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας θα είναι πολύ καλό και θα μπορέσετε να περάσετε τις απόψεις σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Οργανωθείτε και χρησιμοποιήστε το θάρρος σας για να πετύχετε.

Λέων

Κάποιες μικρές καθημερινές προστριβές δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ οι προοπτικές της ζωής σας είναι πολύ ευνοϊκές. Κατανοήστε τις υποχρεώσεις σας και δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας και σας στηρίζουν. Μία συνάντηση µε κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις. Αν είστε μόνοι, προετοιμαστείτε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία που θα σας δώσει μεγάλες ρομαντικές προσδοκίες.

 Παρθένος

Ένα άτομο φαίνεται πως θα σας συμπαρασταθεί αρκετά τώρα. Θα βρείτε την ανταπόκριση και την υποστήριξη που θέλετε. Μοιραστείτε κάποιες καλές στιγμές µε ανθρώπους που ζείτε μαζί και διασκεδάστε, γιατί αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση. Εκφράστε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τώρα. Προσέξτε όμως τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Συμβουλευτείτε τους συναδέλφους σας και ακούστε τη γνώμη και την άποψη τους.
 
Ζυγός

Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν λύσεις στα προβλήματα σας. Δώστε σημασία σε υποθέσεις που τις είχατε παραμελήσει τώρα τελευταία. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους στην ζωή σας. Θα πέσει η απόδοση σας και θα προκύψουν εντάσεις στη δουλειά σας, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές.

Σκορπιός

Επιχειρήστε να επαναφέρετε την αρμονία που έχει διαταραχθεί στη σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσέξτε τον παρορμητισμό σας και την διάσπαση της προσοχής σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Αποστασιοποιηθείτε από την έντονη φόρτιση, για να αποφύγετε τις ρήξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα τις μπερδεμένες καταστάσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός εαυτού και μην προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις.

Τοξότης

Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν. Τα θέματα της καριέρας σας, σας απασχολούν, καθώς θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα. Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Αποφύγετε να δώσετε συμβουλές για οικονομικά θέματα εάν δεν σας ζητηθεί. Τάσεις απομόνωσης και ευαισθησίες χωρίς λόγο θα υπάρχουν τώρα. Πλησιάστε το σύντροφο σας και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

Αιγόκερως

Η ευγενική σας συμπεριφορά θα εκτιμηθεί από το περιβάλλον σας και με την βοήθεια των άλλων θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας. Ο εγωισμός σας θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη διάλυση της από εσάς. Τα φιλικά σας πρόσωπα έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν. Θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Η σημερινή μέρα σας μπλοκάρει στο να προβάλλετε τα συναισθήματα σας και σας κάνει μελαγχολικούς. Δεν ευνοούνται τώρα τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι και απογοητευμένοι. Κάποιες οικονομικές ανακατατάξεις, θα σας κάνουν πιο προνοητικούς στη διαχείριση κεφαλαίων και δανείων. Θα έχετε τη διάθεση να δείτε φίλους και να επεκταθείτε κοινωνικά.

Ιχθύς

Θα είστε στοργικοί προς το σύντροφο σας. Χαρείτε άφοβα τη σχέση σας. Φροντίστε λίγο για την ξεκούραση σας. Θα έχετε την διάθεση να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Θα κάνετε σωστές επιλογές στα εργασιακά σας και θα υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία σας. Σας προβληματίζουν πολλά θέματα αλλά θα τα ρυθμίσετε όλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσέξτε τα έξοδα σας. Τα πράγματα σιγά- σιγά αλλάζουν και όλα θα σας φαίνονται καλύτερα.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Πηγή: e-zwdia.gr
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
04/01/13 12:41
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
ΦΟΒΕΡΟ!!! Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο και τι σημαίνει;

Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της...

Διαβάστε περισσότερα...
Ιστορία της Ιππασίας

Η Ιππασία ως άθλημα, είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Η χρήση του...

Διαβάστε περισσότερα...
Που μπορούμε να δώσουμε παλιά ρούχα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Στον πρώτο όροφο στο Στέκι Μεταναστών, πενήντα μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων...

Διαβάστε περισσότερα...
Τα μωρά ξεχωρίζουν τη μητρική τους γλώσσα, μέσα από την κοιλιά της μάνας τους

Και όμως ισχύει. Τα μωρά μπορούν να ξεχωρίσουν τους ήχους της μητρικής...

Διαβάστε περισσότερα...