Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τα άστρα την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 και οι όψεις της Αφροδίτης

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Ψυχολογία
Την συναισθηματική μας ζωή έρχεται να ξεσηκώσει με τα καμώματα της η… Αφροδίτη, η οποία θα εγείρει πάθη και ανατροπές, που θα ταράξουν το κλίμα της καθημερινότητας και θα δημιουργήσουν αναταράξεις μεγάλης ισχύος!
Η Αφροδίτη σε παραλληλία με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ουρανό

Το παιχνίδι της με τον Πλούτωνα σε παραλληλία αλλά και το τρίγωνό της με τον Ουρανό, δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια επιλογών, μια και θα πυροδοτήσουν καταστάσεις, που θα εκδηλωθούν πολλές φόρες μέσα από ακραία συναισθήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν ανεξέλεγκτα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Οτιδήποτε μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μας προβλημάτισε ή να μας πίεσε με κάποιο τρόπο και που δεν το εκτονώσαμε την ώρα που έπρεπε, βγαίνει μπροστά μας (συχνά με μια ασήμαντη αφορμή) και δημιουργεί μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, που θ’ αφήσουν άφωνους όσους παρακολουθούν το έργο, ακόμα κι εμάς του ίδιους, που μπορεί να εκπλαγούμε από τον τρόπο που αντιδράμε σε μια φαινομενικά απλή πρόκληση ή παρατήρηση…
 
Το δυνατό χαρτί της ημέρας βεβαίως, εστιάζει στον τομέα των ερωτικών ιδιαίτερα, που κι εδώ προβλέπονται… ακραία καιρικά φαινόμενα, ικανά να ανατρέψουν πρόσωπα και καταστάσεις, που μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένες! Κι επειδή, ειδικά στον Έρωτα, δεδομένα δεν υπάρχουν και κάθε σχέση αντιμετωπίζει καθημερινά τον εαυτό της, τώρα ξυπνούν εκείνα τα ακραία συναισθήματα του πάθους και της διεκδίκησης, ικανά να κάνουν άνω κάτω το περιβάλλον, στο οποίο κινούμαστε με τον ταίρι μας! Η φράση: ‘‘Ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για σένα;’’ θα ακουστεί από πολλά στόματα, που νοιώθουν την ανάγκη να βγάλουν αυτό που έχουν καταπιέσει βαθιά μέσα τους και να απαιτήσουν αυτό που έχουν ανάγκη από τον άλλον.
 
Μια άλλη εκδοχή των όψεων μιλά για εκείνους του ξαφνικούς, παθιασμένους, αλλά και ολέθριους έρωτες, που εισβάλουν στις ζωές κατακτώντας τες άγρια, απόλυτα, ολοκληρωτικά, εκείνες που όταν μας κατακτήσουν, παύουμε να έχουμε δική μας ταυτότητα και υπάρχουμε μέσα από την ταυτότητα της σχέσης και του άλλου…
Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης

Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, είστε από αυτούς που είναι πολύ πιθανό να ζήσουν την μεταμορφωτική εμπειρία των όψεων. Μέσα από έντονες και ξαφνικές καταστάσεις, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι, που για καιρό είχατε ξεχασμένο, χωρίς να λείψουν ωστόσο και οι ανατροπές, για τις οποίες πρέπει να προσέχετε!
 
Αιγόκεροι και Καρκίνοι περνάτε πιο δύσκολα και καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι λέτε ή κάνετε, μια και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν σκηνικά, που θα σας οδηγήσουν στα άκρα!!!
 
Να είστε όλοι καλά!

Πηγή: myastro.gr
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
19/12/12 08:46
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
ΦΟΒΕΡΟ!!! Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο και τι σημαίνει;

Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της...

Διαβάστε περισσότερα...
Ιστορία της Ιππασίας

Η Ιππασία ως άθλημα, είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Η χρήση του...

Διαβάστε περισσότερα...
Που μπορούμε να δώσουμε παλιά ρούχα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Στον πρώτο όροφο στο Στέκι Μεταναστών, πενήντα μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων...

Διαβάστε περισσότερα...
Τα μωρά ξεχωρίζουν τη μητρική τους γλώσσα, μέσα από την κοιλιά της μάνας τους

Και όμως ισχύει. Τα μωρά μπορούν να ξεχωρίσουν τους ήχους της μητρικής...

Διαβάστε περισσότερα...