Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Οι 10 λόγοι που θα σε κρατήσουν μακριά από το Internet στις διακοπές!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία Νέα Τεχνολογία
ΟΚ. Φυσικά δεν γίνεται χωρίς αυτό πια. Σίγουρα το έχουμε ανάγκη στο ενημερωτικό κομμάτι αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Όμως όταν έρχεται η στιγμή του facebook, του instagram και των υπόλοιπων social trend (και ναι και εγώ δηλώνω ότι ανήκω στους “εθισμένους” αυτών) ε τότε όσοι μπορούμε ας αναθεωρήσουμε τουλάχιστον για τις διακοπές. Και να κάνουμε μία μίνι αποτοξίνωση, που όσοι πιστοί και γεροί συνεχίστε την και μετά.

Γιατί θα χάσεις το καλύτερο φλερτ μένοντας στο ουτοπικό, με τα like και τα comments ενώ αν είσαι μόνος/η το καλύτερο στις διακοπές είναι το καλοκαιρινό φλερτ κατ’ιδίαν.

Για να μη βλέπεις τι ανεβάζει ο πρώην. Σίγουρα νεοχωρισμένος και διακοπές είναι περίεργος συνδυασμός και εκεί που πας για να ξεχαστείς και να περάσεις τέλεια δεν υπάρχει λόγος να έχεις ίντερνετ για να κάνεις την κακιά συνήθεια και το χάσιμο χρόνου να μπαίνεις στο προφιλ του πρώην και να συγκρίνεις τις διακοπές σας. Προχώρα λέμε!

Γιατί θα βλέπεις τα καινούργια must have μαγιό και θα χάσεις το στόχο σου και την τσέπη σου.

Γιατί θα βλέπεις ποιος είναι που και θα ψάχνεις καλή γωνία για να συναγωνιστείς τις σέλφι. Guess what? It’s not a race!

Γιατί δια-κοπες σημαίνει να αδειάσεις/διακόψεις από τα πάντα να μπορέσεις να ανασυγκροτηθείς και να βάλεις νέους στόχους για το Σεπτέμβριο.Είναι η μοναδική σου ευκαιρία. Χωρίς πίεση χωρίς άγχος.Χωρίς να σε αποσπά το ίντερνετ.

Γιατί αν έχεις σχέση πρέπει επιτέλους να σκεφτείς ότι ζωή δεν είναι να ανεβάζεις μόνο φωτός από σας για να κοιτάνε άλλοι, αλλά να κοιταχτείτε εσείς μεταξύ σας. Ναι αυτές τις ματιές που σταματάνε το χρόνο. Χωρίς λόγο αλλά με πολύ νόημα.

Γιατί αν σε έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση και δε μπορείς να πας διακοπές θα βλέπεις τις προκλητικές φωτός των επωνύμων και των φίλων σου και θα σε πιάνουν μεγάλα μπουρίνια. Και ποιος τον ακούει τον Βαγγέλη μετά με τη γκρίνια σου..

Γιατί πρέπει να επιλέξεις να πας κάμπινγκ χωρίς ίχνος ίντερνετ μακριά από όλα και να ζήσεις ανάμεσα στα κουνούπια, τις τσούχτρες και τα μικρά δεινοσαυράκια που λέγονται σαμιαμίδια και ζουν ανάμεσά μας.

Γιατί το ίντερνετ έχει άλλο λόγο ύπαρξης και όχι για να στέλνουμε μηνύματα ή Poke για να δεις σε ποια παραλία είναι ο φίλος σου εκείνη τη στιγμή. Πάρε τηλέφωνο. Μα δε σου έλειψε η φωνή του? Και αυτή η εικόνα που όπου κι αν σταθείς βλέπεις παρέες να μην επικοινωνούν αλλά να είναι με ένα κινητό στο χέρι έχει γίνει πιο εκνευριστική και από τους κοιλιακούς της Στικούδη!

Γιατί με το ίντερνετ θα σου τελειώνει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία και σε περίπτωση που σε αφήσει κανένα αμάξι ή χρειαστείς βοήθεια και δεν έχεις κινητό καταλαβαίνουμε όλοι ότι Τσακ Νόρις θα είναι λίγο απίθανο να σε σώσει.

Τώρα αν τυχόν συναντήσεις πουθενά τον James Dornan ή τον Ryan Gosling και θα ήθελες να βγάλεις μαζί του φωτογραφία και να την ανεβάσεις για τις φίλες σου ή τους εχθρούς σου, τότε πες ότι το παραπάνω άρθρο δεν γράφτηκε ποτέ.

savoirville
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία Νέα Τεχνολογία
Συντακτική Ομάδα
30/07/14 00:12
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Don't be Curly: Το καλύτερο animation για τη διαφορετικότητα του καθενός!

Είναι σημαντικό να είμαστε ο...

Διαβάστε περισσότερα...
Γιατί οι γυναίκες λένε ψέματα στο Facebook;

Μια στις τρεις γυναίκες τείνουν να...

Διαβάστε περισσότερα...
Μεγάλη Προσοχή : Γιατί ΔΕΝ πρέπει να ανεβάζουμε φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο μέσω ΚΙΝΗΤΟΥ;

Μεγάλη προσοχή σε όσους τραβούν φωτογραφίες από...

Διαβάστε περισσότερα...