Το αγαπημένο κρεμμυδάκι μπορεί να μας κάνει να..δακρύζουμε ορισμένες φορές, δεν παύει να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη καθημερινότητά μας!
Ας δούμε τι μπορεί να κάνει:
Κάνει το καμένο ρύζι...βρώσιμο!
Τοποθετήστε μισό κρεμμύδι πάνω από το καμένο ρύζι και η καμένη γεύση θα απορροφηθεί!
Κάνει τα μέταλλα να λάμπουν:
Ψιλοκόβουμε ένα κρεμμύδι, το ανακατεύουμε με νερό και στη συνέχεια τρίβουμε τη μεταλλική επιφάνεια με ένα πανάκι και το παραπάνω μείγμα.
Καθαρίζει το Grill:
Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση, και με ένα πιρούνι, γλιστράμε το κρεμμύδι στη σχάρα μέχρι να γίνει πεντακάθαρη!
Εξαφανίζει τη μυρωδιά των βερνικιών:
Χρησιμοποιούμε το ίδιο μείγμα που φτιάξαμε για τα μέταλλα ώστε να εξαφανιστεί κάθε μυρωδιά από τα βερνίκια και τα χρώματα!