Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Είδε την Μαλβίνα σε βίντεο και είπε "Ωραία τα λέει αυτή, να την καλέσουμε"

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση
Αυτό που διαβάζετε συνέβη, λίγα χρόνια πριν, όταν συνεργαζόμουνα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο στον Αντέννα. Ανάμεσα στους συνεργάτες ένα νέο κορίτσι, όμορφο που τα περιοδικά τότε γράφανε συνεχώς για εκείνη, ένα πρωινό, μπήκε, κατά τύχη στο μοντάζ. Ενας συνάδελφος «φόρτωνε» κάποια βίντεο της Μαλβίνας. Το κορίτσι, ψηλό και όμορφο, βλέπει , κοιτάζει το μοντέρ, τον συνάδελφο ,εμένα και ακούμε «Μια χαρά τα λέει η τύπισα... δεν την καλούμε μια μέρα στην εκπομπή. Που «παίζει»;

Αυτό το «μίνι» περιστατικό, το γράφω σήμερα γιατί έχω εκπλαγεί απο το πόσο ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ πολλών ανθρώπων χαρισματικών και ταλαντούχων, εγκλωβίζει την όποια  υπέροχη ιστορία τους και εκθέτουν το όποιο λαμπρό παρελθόν τους .

Είδα τον Λάκη Γαβαλά να δηλώνει για την Ρουλα Κορομηλά:
«Ας μείνει σπίτι της να πλέκει ...αντί να βγαίνει στην τηλεόραση».. Η αναπαραγωγή φυσικά έγινε απο όλες τις εκπομπές και τα «λαικά τηλεοπτικά δικαστήρια στήθηκαν».

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, όταν είδα την πρεμιέρα του σόου στο Μεγάλο Κανάλι, επέλεξα την σιωπή γιατί δεν ήθελα να στεναχωρήσω ανθρώπους. Η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν κακή, πολύ κακή συνολικά. Όμως από αυτή την κακή παραγωγή που μπορεί να γίνει καλύτερη , κάποιοι άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν.. γι' αυτό και το «έραψα».

Φυσικά και έχω γνώμη για την Ρούλα. Νομίζω όμως ότι σήμερα με την εμπειρία που έχει κερδίσει  απο την ζωή, τα προβλήματα που έχει διαχειριστεί, την δόξα που έχει εισπράξει, μπορεί να επιλέξει απο το να ασχοληθεί με την κηπουρική, απο το να ζωγραφίζει αγγελάκια, μέχρι το να  εμφανιστεί δημοσίως,  αν αυτό την κάνει να αισθάνεται καλά, με φουστανέλα και βατραχοπέδιλα. Σημασία,  έχει αυτό που επιλέγει ο καθένας, στην ηλικία που το επιλέγει, να τον γεμίζει χαρά.

Ο Λάκης πάλι, ο Γαβαλάς, έχει κάνει μια τεράστια επιτυχημένη καριέρα, σε άλλο τομέα απο την Ρούλα. Μετά απο τόσες εμπειρίες και πλούσιες περιπέτειες, μην έχοντας να χάσει τίποτα πια, καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρει  να κάνει «έκπτωση» στην γνώμη του. Μπορεί αν αυτό τον «απελευθερώνει» να εκφράζει τον θυμό του, για το σύστημα, για τους Ρότσιλντ, για τους παχύσαρκους, για εκείνους που φοράνε παντόφλα με κάλτσα... έχοντας την επίγνωση όμως,  ότι κάποιοι θα τον «φασκελώσουν» και κάποιοι θα τον χειροκροτήσουν.


Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί  ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι, πρέπει να συμπεριφέρονται κακιασμένα... θα θυμίσω σε όλους μας ότι άνθρωποι που ηλικιακά σήμερα είναι,  15 χρονών, είκοσι χρονών, εικοσιπέντε χρονών.. απορούν για το «ποιός είναι ο Λάκης, η Ρούλα, η Μαλβίνα (καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα τότε ε;;;;;;). Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν την Ρούλα σήμερα και δεν έχουν καμια προσλαμβάνουσα για την Ρούλα του τότε. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας δοξασμένος σταρ, είτε είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, παρουσιαστής, διαμορφωτής κοινής γνώμης, ας καταλάβει ότι έχει κάθε δικαίωμα, ιδιαίτερα την εποχή που ζούμε, να κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ας βρίσει όποιον θέλει, ας αποδομήσει το σύμπαν, ας φορέσει στα εξήντα του, μπραζίλιαν και ας φωτογραφηθεί με περικεφαλαία στο κεφάλι.... ΑΛΛΑ, θα κριθεί για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ως πρωτοεμφανιζόμενος στην πασαρέλα των media απο πολλούς που βλέπουν και που θα έχουν, γιατί αγνοούν το παρελθόν, να πουν «πόσο νούμερο είναι ο τύπος» .... ή η «τύπισα».


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση
Συντακτική Ομάδα
27/04/14 00:06
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ποιους βάζω και ποιους βγάζω από την τηλεόραση

Με δεδομένη την σεμνότητα που με διακρίνει...

Διαβάστε περισσότερα...
Τώρα αρχίζει η ΚΟΛΑΣΗ της ΕΛΕΝΗΣ! Ποια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ της δεδομένα θα βγουν στη φόρα;

Δεν έχει σημασία αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις τον εαυτό...

Διαβάστε περισσότερα...
Τι μου αρέσει στους Γερμανούς...

Ξέρω ότι μπορεί να "σοκάρεστε" με τον τίτλο, ιδιαίτερα αυτή την...

Διαβάστε περισσότερα...