Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Το μυστικο των λαμπερών μαλλιών των celebrities!!!

Οι διάσημες σελέμπριτις είναι γνωστό...

περισσότερα >>
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
Εξαφανίστε με 3 τρόπους τα άλατα από το βραστήρα σας!

Αν ο βραστήρας σας έχει πιάσει άλατα και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Διατηρήστε με ένα tip το πράσινο χρώμα των λαχανικών!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τις απαραίτητες ποσότητες λαχανικών. Επειδή όμως το χρώμα τους τείνει να γίνεται καφέ μετά το βράσιμο και απωθούνται τόσο τα παιδιά όσο και εμείς, σας βρήκαμε έναν τρόπο να  διατηρείτε το φυσικό τους πράσινο χρώμα!

Δοκιμάστε να ρίξετε ένα κουταλάκι σόδα στην κατσαρόλα όταν τα βράζετε.

Με αυτό το κόλπο...τελειώσατε!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
23/09/15 23:05
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...