Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Το μυστικο των λαμπερών μαλλιών των celebrities!!!

Οι διάσημες σελέμπριτις είναι γνωστό...

περισσότερα >>
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
Εξαφανίστε με 3 τρόπους τα άλατα από το βραστήρα σας!

Αν ο βραστήρας σας έχει πιάσει άλατα και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Απίθανα κρουασανάκια σε 5 λεπτά!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Υλικά:

•250γρ αλεύρι
•125γρ μαργαρίνη
•125γρ γιαούρτι στραγγιστό
•8γρ μπέικιν πάουντερ
•1 πρέζα αλάτι
•Μερέντα ή μαρμελάδα
•1 αυγό ελαφρά χτυπημένο για το άλειμμα 
•Ζάχαρη άχνη και τρούφα για το πασπάλισμα(προαιρετικά)

Εκτέλεση:

•Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαργαρίνη,το γιαούρτι,το μπέικιν,το αλάτι και ανακατεύουμε με το χέρι μας

•Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη

•Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε το ζυμάρι μας με την βοήθεια ενος πλάστη σε κύκλο και με ένα μαχαίρι τον χωρίζουμε σε 8 κομμάτια

•Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι,του βάζουμε 1 κουταλιά μερέντα ή μαρμελάδα και το τυλίγουμε σε ρολό ξεκινώντας από την φαρδιά πλευρά

•Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει λαδόκολλα,τα αλείφουμε με το αυγό και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν 

•Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τρούφα.


olgascuisine.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
26/03/16 23:58
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...